ועוד אחד...

ועוד אחד...

היהודים - מחפש תשובה זה נכון ואין לי שום פתרון אני עכשיו לבד אני פוחד מהמוות החיים מה השאירו בי הו כמה צלקות בצד תמשיך להתפלל החרש למעלה אומרים שהוא שומע כל אחד הו אני מחכה כאן הו אני מחכה כאן איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נכבה האור כשאני בוכה. איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נהיה שחור אם אני בוכה... אני בוכה זה נכון, בעיקר בזמן האחרון אני נראה שונה אני עף לשמים עם כדור אחד או שניים למה אני צריך את זה אשרי האיש שיש בו אלוהים כי את שלי אני מזמן כבר לא מוצא הו אני מחכה כאן הו אני מחכה כאן איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נכבה האור כשאני בוכה. איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נהיה שחור אם אני בוכה... אני בוכה ובתוך מקדש בלי אור מתפלל למעלה ת´שחור אני שואל איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נכבה האור כשאני בוכה. איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נהיה שחור אם אני בוכה... אני פוחד

וואי אני חולה על השיר הזה!!!

בכלל... היהודים הם אחלה להקה!!.. נחשו מה אני שומעת עכשיו..:)

סקאברס

New member
נו-עוד אפתח יומן

...היום התחיל גרוווווווווווווע.....אני מרגיש שאני לעולם ל אאצליח לפהסיק את זה... הלכתי למשרד...מה לעשות..גם אם לא מרגישים..(טוב) לר ראיתי את שיר...היא לא באה....משרד רייק..ריח של מקוום סגוור אחרי הסוופשבוע ואתמול... קפצתי למשרד שלה....וישבה שם בחוורה בימקומה... שאלה אותי אם אני אורי...אז אמרתי שכן..(מה לעשות) אז שיר עברה מקום....כנראה אם מיישהוא..לאילת...כול כך מהר, טוב היא גם היתה חדשה בעבודה הזו....אני מניח שלא היסתדר לה, היא נתנה לי מיכתב.. כוס עמק...למי יש כוח או מספיק חים לקרוא מיכתב מתרץ.. עוזבת אז עוזבת...על תכתבי תירוצים בשביל לא להרגיש אשמה.. איזה אידיוט את חושבת שאני..(אני מדבר לשיר) הלכת אז ביי...מי צריך אותך,תלכי...ואני יודע שלא תחזרי...המיכתב בפח, אתם בטח מנחשים לאן הלכתי אחרי צהרים... כן.......טוב שהכאבים נפסקו לבנתיים,....באמת שאין לי שום רצון להיות נקי לעוד יום אחד....חטפתי מספיק מהפורום בשופינג כדי להרגיש שאני לא רוצה להיות עוד חבר ב-NAקוויזיציה....(צירוף מוצלח לא?) הנה זה אולי התוצאות... אני מותש מהמילחמה הזו חברים....אין לי יותר כוח...הקריזים שיגעו לי את החיים....טוב שיש לאן ליברוח....פשווט לברוח... לא אוכל יוותר לסבול את המצב שאחרי...זה פשוט סוחט סוחט סוחט.... שיר נעלמה לי.....טווב..שתלך...יותר טוב בישבילה...גם ככה אני הרגשתי רע..כך שהרע שהיא גרמה לא הוסיף הרבה...רק התשה....רק התשה מוחלטת של כול כוחותי.... אני צריך להפסיק להישתמש בזה..לא תהיה ברירה..אין לי זמן לגמילה.... אין לי רצון להיות נקי ואומלל...מתאדון נראה הכי טוב....פשוט אין כוח לעבור את זה שווב...אם אפשר למסור לי פרטים על זה...אם יש לי ביכלל סיכוי...הרי אני לא מזריק....אם מעורבים בזה גוורמים ממשלתיים כמו המישטרה...ואיתם אין סיכוי שאני ילך לשם.... כמה זה עולה..מה זה....זוו נראית לי אופציה .... בנתיים טוב שיש לי עוד...שמח..תאמינו לי בעוד כמה דקות אקח שוב....ואווווווווווווווך סוף סווף מנוחה מהחיים האלה..מהיום הזה..... אז אם למישהוא יש מידה..אשמח לדעת כמה שיותר

נינת88

New member
היי סקאברס

מה שהחזיק אותך ביום יומיים הנקיים שעברו עליך, היה האהבה הזאת לשיר, וברגע שהיא הלכה, זה מאוד צפוי שתחזור לחבר הותיק שלך, שגואל אותך לכמה רגעים מכל היסורים האלה. אתה מחפש את הסיבות החיצוניות לזה כל הזמן: שיר עזבה, החבר´ה מ NA עצבנו אותך, היה לך יום מסריח בעבודה, חם בחוץ - לא חסרות סיבות. ובטח שכאבי הגמילה לא מוסיפים לכלום. יש מלא מלא משברים קטנים וגדולים לכל אורך החיים, ואתה לא יכול להרשות לעצמך לתת לכל אחד כזה להיות סיבה מספיק טובה להסניף. אתה צעיר וחכם ומוכשר ולהיות נקי (אני לא אוהבת להשתמש במילה הזאת) זה לא אומר להיות אומלל. כמה זמן לא השתמשת? שנתיים? היית אומלל? הימים הראשונים אומללים ומאמללים, אח"כ כבר יותר קל הלחץ על העין השטופה, ואח"כ המלחמה היא אחרת. אין עוד פעם אחת ודי. אין. עכשיו אתה בטח מבין את זה יותר טוב, לא? יכול מאוד להיות שמתאדון יהיה תרופה מתאימה לך, אני בטוחה שלטייגר יהיה מה להגיד לך בנושא. פתאום נזכרתי באיזה בחור אחד שראיתי באיזה שכונה מפוקפקת בחיפה, יושב על כיסא בפתח של קיוסק, ישן... ונכנסתי לחנות שהייתה ליד לקנות כמה דברים, וכשיצאתי הבחור עדיין ישן. ואז כשנכנסתי לאוטו והתחלתי לנסוע, עברתי לידו שוב, ומישו שפך עליו כוס מים וניער אותו והוא לא התעורר, רק זז הצידה, הראש נופל לו כל פעם לצד אחר. אתה עכשיו בזלילה הגדולה אחרי יומיים של דיאטה. רק אל תאכל יותר מידי טוב? שלא תקיא את הנשמה
נינת

קשכפית

New member
הודעה לסוורוס - בתשובה לשאלותיך

בנושא טיפול במתאדון. קודם כל איזה משטרה ואיזה נעליים, אין שום קשר לנושא. בקשר לעלות זה עולה 300 ש"ח לחודש. לא חשוב אם אתה מכור להרואין בהזרקה או הסנפה, זה לא רלוונטי, מה שרלוונטי זה עצם היותך מכור להרואין! אם אתה "עונה על הדרישות" אתה מתאים לטיפול במרפאת מתאדון. לא משנה גם מה הכמות בה אתה משתמש או השתמשת יקבלו את מי שמשתמש בחצי מנה ביומיים או 2 מנות בשעה.. אם יתחילו אתך תהליך קבלה, דבר ראשון תתבקש למלא טפסים + לעשות בדיקות רפואיות מסויימות אצל רופא ולהמציא את התוצאות וכן יעשו לך בדיקת שתן ואם הבדיקה תצא חיובית להרואין אתה בפנים. הבעיה היא התורים, יש מעט מרפאות והרבה מחכים בתור. להתקבל לטיפול זה לא קל בגלל מחסור במקום, אני לא יודע היכן אתה גר אבל אתן לך את הטלפון של המזכירות במרפאת אידלסון בתל אביב , בחורות מתוקות והן יתנו לך את הפרטים שאתה צריך. מס´ הטלפון: 6973226 תתקשר בשעות הבוקר עד הצהריים (שלחתי לך עוד כמה פרטים בקשר לזה) בהצלחה. אשמח לעזור אם יש עוד שאלות, בעיות וכו´... טייגר (ההודעה נכתבה ע"י קשכה בשם טייגר(

למעלה