ועד פעם זה קורה

• פותח הנושא Olv
  • פורסם בתאריך

Olv

New member
ועד פעם זה קורה

שלום קיפוד, כן אתם מזוהים אצלי רק תזכירו לי את השעה מחר. תודה, אגיע.

Olv

New member
הסבר

התקשרוט אלי מהסטודיו, הם מופיעים אצלי בשיחה המזוהה, הודעתי להם שאני מגיע. עוד שש שעות זה קורה.

MissSin7

New member
זה אחד

החלקים המקדימים האהובים עלי.
כשהן מוודאים שלא שכחת.

כאילו שמישהו יכול לשכוח.

בהצלחה יקירי:)

Olv

New member
האמת היא שאין שום קשר ביני למציאות

וממש לא זכרתי באיזו שעה קבעתי. קבעתי פשוט תאריך שעד יום ההולדת הוא כבר יהיה לגמרי מוחלם.

Olv

New member
הוא ממש לא מושלם אבל אני מאוהב.

מאז הקעקוע על גב תחתון לא כאב לי ככה, כל פעם שהוא עלה על העצם והיתה שם הרבה עצם כמעט צרחתי.
המחוררת של המכון שכנעה אותי לקחת את הקעקוע שרציתי רק כהשראה כי הוא ילדותי מדי והעתקה בלי שום טוויסט אישי. התעקשתי בלי צבעים, התעקשתי על אוזניים שפיציות וחוטם ארוך והכי חשוב, הכנסתי אחלה מחווה לאחיינים שלי ועל הספר שהדרקון קורא הכנסתי את הסמל של ספיידרמן. זה לא מושלם וזה סופר כאב וזה (התכוננו למחוה אובר דרמטית) נ-ה-ד-ר!
נ"ב

בחיים אל תקראו ספר תוך כדי הייתי משנה כמה דברים קטנטנים אבל זה מה שיש ועם זה אקבר.

Olv

New member
דוקא הבובונת שלך התלהבה לפני שנה מהכדורים, היה כיף שהיא היתה

סתם, באמת אחלה הזדמנות, נקבע נקודה שיהיה קל להפגש ויהיה סופר מגניב. לגבי האתגר שלך מלמטה, ככל הנראה אעשה דינוזאור ריאליטי על הבטן והוא באמת יהיה האחרון. אחרי זה פשוט אצטרך ממש לחשוב על רעיונות חדשים ובלי זה אין קעקוע. הקעקוע האחרון מייצג את כל מה שעדיין לא יוצג מהחיים שלי, מחווה לאחיינים, אוסף הדרקונים, ספרים שאני קורא תמיד וסימניה שיוצאת מהספר. אחרי הקעקוע הבא של דינוזאור הגוף שלי יהיה מושלם מדי לעוד קעקוע.

ozshomer

New member
יופי, מפגר

רק עכשיו הבנתי שזה אתה, תודיע כשאתה מחליף כינוי.
אז עכשיו אני יכול להגיד לך באופן יותר אישי להתחדש.
לגבי ההתלהבות של אמה מהכדורים, כזכור לך, היינו בדרך החוצה והיינו די בלחץ, כי הילדים של יאיר ואלה חרפנו אותנו ולא יכולנו לראות כלום ולדבר עם אף אחד ונאלצנו לברוח, אז אמרנו שהפעם נבוא לבד.
לגבי הבטן, אני מקווה מאוד בשבילך שהבטן שלך תישאר שטוחה כל החיים, אבל אני פסימי, אחרת לא הייתי מקעקע את הבטן במקומך, שלא לדבר על זה שהבנתי שזה אזור סיוט.
וחוץ מזה, אימא שלך כבר יודעת על הקעקועים, אז אתה יכול סוף סוף להתקעקע באזורים אחרים.

Olv

New member
ליצן על

שנים שאני או אוֹרי22 על שם הגיל בו התחלתי להיות קבוע ברשת או Olv שזה קיצור של השם והמשפחה. מה גם שיכולת לראות בפ"ב את התמונה. וכן, לגבי הילדים, כשאני רק בגדר מבדר או ליצן הרבה יותר קל לי להגיד, מגנייייב תביאו אותם, מבין אותך לגמרי. לגבי הדבר הכי חשוב בהודעה, קעקועים על הבטן. למזלי או לצערי, תלוי בנסיבות אני עשרים שנה באותו משקל מאז שהגעתי לגובהי הלא רב. יש לי גנים מצויינים מבחינת משקל ואף פעם לא הייתי בעודף משקל אלא תמיד חסר לי קילו או שתיים, בכל מקרה שווה לי לקחת את העצה שלך ולו רק בשביל הספק הקל ואולי את הבא אעשה על גב עליון. דינוזאור ריאלי, לא קריקטוריסטי, די גדול. לגבי מקומות אחרים, רק אחרי גיל ארבעים שכבר לא רחוק ממני כשאדע רישמית שאני כבר לא הולך לעבוד במקומות שלא מסתכלים בעין עקומה על קעקועים.

Trololol

New member
מדהים!!

מתה על המחוררת שלהם. מאוד עזרה לי עם הקעקוע שלי, ולדעתי יש הרבה במה שהיא אמרה.
הקעקוע מדהים, באמת, אחד לאחד איך שלדעתי הוא היה צריך לצאת.
אצל מי עשית? מקס?
תתחדש!

למעלה