ועדת ערעורים

shyma

New member
ועדת ערעורים

היי, ניסיתי להתקבל לדיילות אויר באלעל ולא הצלחתי. מישהו בבקשה יודע על ועדת ערעורים? איך זה עובד? זה עוזר במשהו? אודה לכם על העזרה.

shyma

New member
מישהו יכול לענות לי?

בבקשה אני ממש רוצה לערער!!!

mikshiri

New member
ועדת עירעור

גם אני לא עברתי את המבחנים עוד בשלב של הראיון באנגלית. האמת שמאוד התרגשתי באותו רגע והרגשתי את זה במיוחד בקול שלי בכל מיקרה לא הייתי מוכן לוותר וכתבתי מכתב עירעור למחלקת משאבי אנוש ובו ציינתי שכאיש מלונאות שיום יום דיבר אנגלית ובא במגע עם קהל ולא חושש ממנו לא יכול להיות שלא יעבור ובאמת קיבלו וזימנו אותי ליום שלישי שעבר. הועדה מתכנסת במחלקת משאבי אנוש בשדה התעופה ויושבים 3 אנשים בינהם מנהל מחלקת קליטה ותעסוקה ועוד 2 בכירים ושואלים למה אתה באמת רוצה להיות דייל אני היתי צריך לעבוד חזק ולהוכיח שבגיל 39 אחרי מלא תפקידים במלונאות אני פתאום רוצה להיות דייל. כנראה שהצלחתי כי הודיעו לי שעברתי אבל בכך לא תמו התלאות להיות דייל חשבתי שאחרי הועדה אני אכנס ישר לקורס אך טעיתי אני חוזר למבדקים לשלב שממנו נפלתי ב 20 לדצמבר במכון אדם לדינמיקה הקבוצתית. כדאי לכתוב מכתב ולהסביר את הרצון שלך להיות דיילת ולבקש שיתנו לך צאנס להוכיח את זה מולם. זהו מקווה שעזרתי במשהו מיקי

shyma

New member
תודה על העזרה

תודה רבה על התשובה, אני באמת ינסה. מאחל לך הצלחה בשלב החוזר. ואל תוותר על החלום להיות דייל.

shyma

New member
תשובה

בשלב הדינמיקה הקבוצתית. אני חושב כך. האמת התאכזבתי נורא.

m a y a m a y

New member
ועדת ערר

אין אני חושב כך. אם השתתפת בדינמיקה הקבוצתית ז"א ש"נפלת" בשלב הזה. הרי את המבחנים במחשב עברת, את הראיון באנגלית עברת, דינמיקה השתתפת ובסוף לא התקבלת. לעניין: אתה צריך לכתוב מכתב משכנע כדי שיתנו לך צ'אנס נוסף. אגב , לא כולם מקבלים הזדמנות נוספת, הרוב כן מקבלים. ייזמנו אותך לועדת ערר, שם יישבו 3 מנהלים בד"כ, מנהל שירות בטיסה, מנהל כח אדם, עובד/מנהל בכיר. הם ייתחקרו אותך: למה אתה חושב שאתה מתאים? מדוע אתה חושב שלא קבלו אותך? אילו הם השאלות המרכזיות שעליהם צריכה להיות לך תשובה משכנעת!!!! הם מאוד נחמדים ומצחיקים ואין לך ממה לחשוש או להתרגש יתר על המידה. לא לשכוח לבוא בהופעה מכובדת!!! שיהיה המון בהצלחה

למעלה