ועדת סרנים

HoMaH

New member
ועדת סרנים

שבת שלום לכולם...

השבוע סיימתי תפקיד קצין לוחם ברמת פעילות א' +,
במידה ואעבור לתפקיד בעל רמת פעילות א',
האם תשמר לי הרמת פעילות והתקן ?

HoMaH

New member
...

למה אשאר בתקן סרן ? ולמה הרמת פעילות לא תשאר ?
שמעתי שחצי שנה ברמת פעילות א' + מקנה לך את ה"זכות" להישאר ברמה כשאתה יורד ל-א'.

כי אתה קצין בקבע. אתה תקבל תקן סרן

ושמעת לא נכון. הדבר היחיד הוא שאתה תישאר בדירוג שכר קצין טכני אם יש לך אותו לפחות חצי שנה

HoMaH

New member
כמה שאלות

בגלל שאני קצין בקבע אשאר על תקן סרן ?

כפול 8 - זה אומר 4 שנים ?

ומה זה קצין טכני ?

איך כל הסיפור הזה משפיע על השכר שלי ?
מה קורה אם אני ארבעה חודשים בקבע על תקן סרן וא' + ועובר לא'
ומה קורה אם אני שמונה חודשים בקבע על תקן סרן וא' + ועובר לא'

deathcaster

New member
כמה תשובות

"בגלל שאני קצין בקבע אשאר על תקן סרן ?"- כן, למה באיזה תקן אתה רוצה להיות? תא"ל?
כמה זמן אתה בקבע?

"כפול 8 - זה אומר 4 שנים ?"- חשבון פשוט אומר שכן. למיטב זיכרוני פרק הזמן המינימלי לקיבוע רמת פעילות (בהיקף כלשהו) הוא 4 שנים וותק ברמ"פ גבוהה יותר.

"איך כל הסיפור הזה משפיע על השכר שלי ?"- תקבל שכר שמתאים לסרן ברמ"פ א'.

"מה קורה אם אני ארבעה חודשים בקבע על תקן סרן וא' + ועובר לא'" - לא הבנתי מדוע הרווח הענקי בשורה הזו
אך למה אתה מתכוון ב"מה קורה"? מה אמור לקרות מלבד השנמוך בשכר שעליו כבר קיבלת תשובה בשורה מעל?

"מה קורה אם אני שמונה חודשים בקבע על תקן סרן וא' + ועובר לא'"- כל זמן מתחת ל-4 שנים והתשובה תהיה זהה לתשובה בשורה מעל.

deathcaster

New member
קצין טכני

אם אתה לא יודע מה זה, כנראה שאינך כזה.

אם זה לא מסווג- מה מקצועך הצבאי?

HoMaH

New member
...

למה שלא ארד לתקן סגן ? למה שאשאר על תקן סרן אם אני עובר תפקיד שלא בטוח ששם יש תקנים ?

אני מכיר שמפק"צים בבה"ד 1 שמגיעים אחרי חצי שנה ותק על א' + נשארים ברמת פעילות א'+ למרות שבבה"ד זה א' ...

מהו שכר סרן ברמת פעילות א' ?

אני מפקד צוות מסלול ברמת פעילות א' +

deathcaster

New member
תגובה

"למה שלא ארד לתקן סגן ? למה שאשאר על תקן סרן אם אני עובר תפקיד שלא בטוח ששם יש תקנים ?"- לא בטוח? אז אולי כדאי לך להיות בטוח? תברר! אתה לא חי במערה. עם זאת, אני לא חושב שאם אתה כיום בתקן סרן, אתה יכול לחזור להיות בתקן סגן, אבל אל תתפוס אותי במילה.

ולמה רשמת בכותרת ההודעה הפותחת "ועדת סרנים" ? מה הקשר בין זה ובין שאלותיך?

"אני מכיר שמפק"צים בבה"ד 1 שמגיעים אחרי חצי שנה ותק על א' + נשארים ברמת פעילות א'+ למרות שבבה"ד זה א'"- בדקת את תלוש המשכורת שלהם? או שאתה מסתמך על שמועות?

"מהו שכר סרן ברמת פעילות א' ?"- אני לא נוהג לפרסם הערכות שכר בפורום, לצורך כך יש את מופ"ת, תבקש משליש היחידה שלך לערוך לך סימולציית שכר, הוא מקבל משכורת לשרת אותך.

"אני מפקד צוות מסלול ברמת פעילות א' +"- הוא שאמרתי (כתבתי), לו היית קצין טכני, היית יודע מזה.....אתה לא.

תלוי איפה בבהד 1

גפן למשל זה גדוד חי"ר לכל דבר.

סרן ברמ"פ א' בלי דצ"י או קצין טכני? תלוי בותק. בסביבות שמונה וחצי - תשע ברוטו.

למעלה