ועדת משרד הבריאות

gesta

New member
ועדת משרד הבריאות

שלום מירב, היו םהועדה ישבה שנית על הערעור שלי ושל הפונדקאית. האחות האחראית... לא חזרה אליי, למרות ההודעות והטלפונים אליה. מה אני צריכה לעשות כדי שהיא תחזור אליי עם תשובה הוגנת? (לשלוח לה צ'ק שמן?....)? אני לא מבינה מה הבעייה. הפסיכולוגית נתנה חוות דעת חיובית עליה. הפסיכיאטרית. היא ואני חברנו במכתב תגובה מקיף ומשכנע. אפשר להמשיך ולערער לבית המשפט? אני לא מתכוונת לוותר עליה.

מירבי*

New member
שלום יקירה../images/Emo140.gif

עכשיו אני מבינה מי את
לא תמיד נמסרות תוצאות הועדה באותו יום, אני יודעת עד כמה קשה לחכות עוד יום אחד לתשובה, גם ככה האנשים מטפסים על קירות עד שמשהו זז וכשזה כבר קורה ויש תשובה היא לא נמסרת. מחר בבוקר כבר תדעי ואני מאוד מקווה שהתשובה תהיה משמחת. חכי לבוקר ואחרי שתשמעי מה תהיה התשובה אפשר יהיה לחשוב איך ממשיכים. כפי שכבר אמרתי לך בטלפון, מה שהועדה עשתה זה לא ערעור, זה עיון חוזר, ערעור מתבצע מול אנשים אחרים ובמקרה הזה אותם אנשים בודקים שוב את החומר. יודעת כמה קשה לך הלילה, מחזיקה אצבעות חזק חזק לתשובה טובה בבוקר, עדכני אותי. לילה טוב

gesta

New member
הבוקר שאחרי....

התעוררתי מהשינה בבוקר, שומעת את ההודעה של "האחות" שהמקרה שלי ידון עוד... (בשנת 2023 לערך...) מדוע? (אולי בכל זאת צ'ק זמן יעזור...) אני נמצאת במקום כ"כ מתסכל. אני מתכוונת לפנות למשרד הבריאות. אני בקשר עם עתון "מקור ראשון". הפניתי אותם אליך. הם לא צהובון. אני מקווה שאולי נתחיל לעשות שינוי. ! אתמול נכנסתי באמצע הלילה, בגלל חוסר רגיעה טוטאלי לאתר שלך, קראתי על כ"כ הרבה תסכולים ומחדלים של בי"ח, ביטוח לאומי וכו' למה לא מתאחדים לקול זעקה, אלוהים. מה בסך הכל אנחנו רוצים? מדינה? כסף? שפע? אנחנו רוצים ילדים. למה הם מערימים עלינו כ"כ הרבה מכשולים? לא מספיק המכבש הנפשי והפיזי המקדים לתהליך? המיואשת.

אני שומעת את זעקתך ומזדהה

עם כל מילה, אין ספק שחייבים להתאחד לקול זעקה ולתקן את העיוות המדינה הקטנה שלנו. יש ככ הרבה בעיות שזה נורא! ולמרות שאצלנו לא נאלצנו לעבור ערעורים ובלאגנים ... הדיונים בניירת שלנו התעכבו והתעכבו ועד שקיבלנו אור ירוק להתחיל חלפה כמעט שנה תמימה. אין הצדקה! והיום, אנו בעיצומו של ההריון ... ועדיין גם אני מרגישה שאני נלחמת ברוח כל הזמן ובלי סוף. ונשבר לי מהכלללללללל צריך לעשות מעשה אין ספק!!!

למעלה