ועדת השמה.

את לא צריכה לשכנע אותם. זאת זכותכם להחליט

זכות ההורים להחליט

כל זמן שהפסיכיאטרית של בית הספר לא קבעה חוות דעת, ברגע שיש מעורבות שלה כללי המשחק משתנים
היא גם יכלה לקבוע על טיפול כתנאי להמשך לימודים ..בכל מסגרת שהיא הכוח של הפסיכיאטרית של בית הספר הוא חזק..

שאלה נוספת

האם מדובר בכיתה שרוב ילדיה בתיפקוד מאוד גבוה ?
יש לי הערכה שהבת שלך בתפקוד קצת פחות ממאוד גבוה ובמקום שלבת שלך יהיה מענה בכיתה שלשמה היא יועדה,
היא נשלחת לבית ספר לחינוך מיוחד

1234166

New member
ועדת השמה

היתה לנו ועדה והם החליטו בועדה שילדה שלי תלמד בבית ספר תקשורתי אנחנו יודעים שטובת הילדה ההוא רצונה שאומר בית ספר רגיל בכיתת פ ד ד. הועדה טוענת שרמת הלימודים של בתי לא תואמת בית ספר רגיל . הבת שלי היתה כל השנים בבית ספר מיוחד חוץ מהשנתיים האחרונות ,והתוצאה שלצ הרמה הנמוכה של הליממודים שלה זה בגלל שבתי הספר המיוחדים לא לימדו אותה.היא התקדמה יפה בבית הספר הרגיל יחסית לעצמה, היא הולכת ברצון ,אבל לא יוצרת קשרים ועוצמת הרבה את עיניה מה עושים ?

בדיוק כפי שתארתי לי

התירוץ שלהם:"הועדה טוענת שרמת הלימודים של בתי לא תואמת בית ספר רגיל "..
אז למה קמו כיתות תקשורת? למה הם קיימות,
גברותי ורבותי ממשרד החינוך אני יודעת שאתם כאן מדי פעם

הגיע הזמן שתבינו שיש ת.ל.א וזה בדיוק מיועד לכל ילד שעל הספקטרום שההורה רוצה אותו בכיתה כזו,
הגיע הזמן שתבינו שכיתות תקשורת לא מיועדות רק למי שעומד בתוכנית שאתם קבעתם!
כיתת תקשורת מיועדת ללמידה אישית בקצב של הילד ולא בקצב שאתם מכתיבים!!!!!!!
ולהורה אני כותבת כאן או שתביאו מכתב מהפסיכיאטר שלכם /פסיכולוג שלכם שהילד שלכם מתאימים לכיתת תקשורת!!
או שתביאו עורך דין מטעמכם לוועדת ההשמה שהוא ייצג את בקשתכם מההיבט החוקי כי יש לכם את הזכות כהורים לחשוב אחרת מהם!

dina199

New member
לא מוותרים. ההחלטה הסופית היא של ההורים.

כפי שכתבת ברגע שהיא בבית ספר רגיל, רמת הלימודים עלתה. אז מה הם רוצים ממנה.
ועדיין מעניין אותי מה הם מתכוונים ב'שיתוף פעולה' ?

ברגע שמערבים

פסיכיאטר של הח"מ ההורים לא מחליטים, כל זמן שאין התערבות של הגורם הזה ההורים יכולים ללחוץ, לא סתם העליתי את הנושא הזה למודעות..

dina199

New member
צודקת.חייבים עזרה משפטית.

ואם אין ממש ברירה, אז עובים לחנוך ביתי.

למעלה