ועדת הכלכלה ליום א'

katangilis

New member
ועדת הכלכלה ליום א'

היום אמור להיות דיון נוסף בענייננו. האם יש כאן מישהו "מקורב" שיודע האם כבר היה הדיון, והאם ישנן בשורות נעימות יותר מהלעג לרש של שבוע שעבר ?

מיצו

New member
לפי מידע שידוע לי, הישיבה היום היתה אמורה

להתקיים אבל בוטלה. אנחנו מנסים לקבל עוד מידע בנושא בעיקר כדי להבין האם ה"בשורה" הביזיונית שפורסמה בשבוע שעבר היא היא אותה "הסכמה" עם האוצר, או לא.

פרארי1

New member
למיטב ידיעתי

הישיבה בוטלה כי המספרים שמסתובבים עכשיו בחוץ לגבי אחוזי ההנחה, לא היו אמורים להיות גלויים עדיין והיו אמורות להתקיים עוד ישיבות עם המפקח כדי לסגור את כל הפינות ולנסות למקסם את ההנחה, לפני שמפרסמים את הנתונים. כרגע המספרים דלפו, תיבת הפנדורה נפתחה, כל הפורומים כמרקחה ויו"ר הועדה החליט לדחות את הישיבה עד לבירור סופי של הנתונים.

אהוד א1

New member
יו"ר הועדה הוא זה שהדליף את הנתונים בפייסבוק.

הוא גרם לכל העסק לרוץ בפורומים. אולי הוא באמת צריך דובר.אולי הוא צריך קודם לעשות ורק אחר כך לדבר.

פרארי1

New member
אז זהו, שלא

זה אמנם עלה בפייסבוק שלו, אבל אחרי שזה כבר היה בידי הכתבים של מאקו ולא יודע מי עוד.

אהוד א1

New member
השימוש ב"הדליף" לא ראוי.מתנצל.

אבל מעבר לכך - יש הבדל תהומי בין פרטים שעולים ב-Ynet או מאקו לבין פרטים ששאמה כותב בעצמו על הקיר שלו. מידיעה ב-YNET לא היו מתפתחים לדעתי שרשורים כמו זה שכאן וזה שבפולגז. עיקר הכעס הגיע מהצורה בה כרמל התייחס לדברים - "השגים", "בשורות טובות" וכו.

NEO83

New member
אהוד זה לא משנה איך זה היה מתפרסם

בסופו של דבר המספרים מדברים בפני עצמם.

אהוד א1

New member
תאר לך ששאמה היה כותב:

"התפרסמו כל מיני מספרים לגבי הצעת האוצר להוזלת תעריפי הרוכבים. המספרים הנ"ל לא נראים לי הגיוניים ולא ברור לי איך נציגי האוצר הגיעו אליהם. בראשון אני נפגש עמם להבהרות, עוד אינפורמציה בהמשך". היה נראה אחרת, לא?

NEO83

New member
אבל בעיתונות היה מתפרסם

כאילו זאת ההסכמה, והוא היה רושם את זה, עדיין היינו רואים את המספרים האמיתיים, אז הכעס כלפיו היה נעלם, אבל הכעס על המספרים עדיין היה נשאר.

פרארי1

New member
מועדי הפרסום

"כרמל שאמה הכהן בשורות טובות לרוכבים, לעדכונכם סיכום פגישה מהיום עם פרופ׳ עודד שריג, הממונה על שוק ההון והביטוח: רוכבים עד גיל 30 - 6% הנחה. עד 250 סמ״ק - 6% הנחה. השתתפות עצמית - 5% הנחה. ההנחות החל מ 1.1 ומצטברות כך שצעיר שרוכב על קטנוע עד 250 סמק ורוכש השתתפות עצמית יקבל: 6+6+5= 17% הנחה ביחס למצב הקיים. כמובן שאם הוא רוכש השתתפות עצמית בפעם הראשונה יזכה לעוד 20% הנחה מעבר ל 17%. אני מבטיח לא לשקוט על השמרים ולא לנוח על זרי הדפנה של ההישג הנוכחי וכבר פתחנו בהידברות עם האוצר לשיפור נוסף. Like · · Share · Thursday at 1:53pm near Ramat Gan · " הידיעה במאקו: http://www.mako.co.il/news-money/co...331017.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153 פורסם 27/10/11 12:45 | עודכן 27/10/11 12:47 לא יודע מה היו השיקולים ולא שוחחתי עם שאמה, רק מביא את מועדי הפרסום בשני המקומות. ייתכן שאתה צודק בעניין הניסוח של הסטטוס, קשה להגיד בדיעבד כיצד היו נראות התגובות לו הוא היה שונה.

tetrisa

New member
עושה רושם

ששאמה הכהן תיכנן להפוך את הדיון בועדה לעוד במת ייחצ"נות. כנראה שאחרי שהבין את גודל המפלה שהנחיל לנו העדיף הפרלמנטר המפואר הזה לבטל את הדיון ולשמור על דממה בנושא. לא שאני יודע אם זו אכן הסיבה לביטול הדיון - זו רק הערכה.

למעלה