ועדת ההשמה של גיא

ועדת ההשמה של גיא

תודה לכל הפונים במסרים, אז אשתף את כולם במקום לענות לכל אחד בנפרד: הועדה התחילה בזה שתואר מצבו מיום הגעתו לביה"ס ועד היום. אבחון פסיכולוגי עדכני שגיא עבר, נותח. ביה"ס ביקש יותר כלים בכדי שאפשר יהיה להביא את הפוטנציאל של גיא לידי ביטוי. ואז נכנסה לשיחה המפקחת על החינוך המיוחד, שהסבירה למה גיא , לא יכול להמשיך ללמוד במסגרת רגילה, ומדוע הוא זקוק למסגרת אחרת, שהיא עדיין לא מכירה כזאת, אבל היא תחפש, וכמה שהיא רוצה את הכי טוב בשבילו. אנחנו כמובן התנגדנו נמרצות מכמה סיבות: 1. לא ייתכן להעביר את גיא 4 מסגרות ב-5 שנים, זה לא משרת שום מטרה. 2. אנחנו רוצים לשלב את גיא בשנה הבאה במקסימום שעות בכיתה מלאה, וזאת בעיקר בכדי להכין אותו למה שיהיה בחטיבה שנה לאחר מכן. ביקשנו שגיא יישאר בבית הספר, ויינתנו לו כל התנאים להצליח. הוחלט שלא להחליט, שייבדקו אפשרויות שונות ואז יחזרו אלינו. תודה על ההתעניינות

mazy

New member
דני ואלונה..../images/Emo26.gif

מחזקת את ידיכם, מקווה שימצא לבסוף פתרון הולם עבור גיא! אוהבת אתכם,
מזי.

קורות חיים............

קיבלתי קורות חיים של ילד שרוצה לעבוד בחופש.... אם מישהו יכול להעסיק אותו זה יכול להיות נחמד........

להחליט שלא להחליט!!!!!

דני ואלונה יקרים! זה השיטה של המדינה זה להחליט שלא להחליט. שורה תחתונה זה לא לקחת אחריות על מה שנעשה. חבל שאנשים אלו יכולים לקבוע מסמרות כשמדובר באנשים חיים!!!! תסמונת הראש הקטן!!!!לומדים את זה לדאבוני ממנהיגי המדינה!!! אין ואסור לוותר להם.מקוה לראות אותכם ביום שישי הקרוב עם פול מצב-רוח משה

o g

New member
דני, מתי יחזרו אליכם?

איך היתה ההתרשמות הכללית שלך ושל אלונה הרגשתם שמקשיבים לכם?

ההרגשה הייתה כזאת....

ביה"ס - רוצה את גיא , אבל כשהם שמעו שיקבלו בשנה הבאה 8 שעות ולא 20 כמו בשנה הזאת, הם התמלאו בחרדות. המפקחת על החינוך המיוחד - היא אנטי כבר מהיום הראשון שהכרנו אותה, אני משוכנע שהיא לא מנסה "להמציא את גלגל", כמו שהיא נתנה לכולם להבין. היא יודעת בדיוק מה היא הולכת להציע, והיא גם יודעת שאנו כהורים , נתנגד. יו"ר הועדה - היא לא רצתה להכנס לעימות, נראה כאילו היא אומרת: "נשאיר אותו שם ושיסתדרו..", היה לה נוח להחליט שלא להחליט. אנחנו - יודעים שאם אנחנו רוצים, הוא נשאר. אין לי מושג איזה אמצעים נקבל עבורו בבית הספר. אנחנו מאמינים בגיא שבשנת הלימודים הבאה, הוא ייקח את עצמו בידיים, יתבגר ויתגבר על כל מכשול, והלימודים יהיו בשבילו העניין הכי חשוב, ואז לא נצטרך כלום מהמערכת.

mazy

New member
דני..../images/Emo26.gif

אני חושבת שמה שכתבת בסוף הכי חשוב. אם אתם מאמינים בו וזה המסר שמשדרים לו, אני חושבת שזה יכול לעשות המון!

אז זה חדשות טובות או לא ?

בכל אופן מקווה ובטוח שבסוף גיא כן ישאר בבית הספר ויצליח ..

חגית35

New member
בררו על כתת מב"ר

דלהי מנהלת הפורום ADHD לקויות וזכויות כאן בתפוס כותבת על זה הרבה בתה לומדת שם וזה כנראה פתרון נפלא, היא ניגדת לכל הבגרויות רק בלי הלחץ הרגיל... וזה לא חינוך מיוחד. הם מאיזר ב"ש אולי תבדקו זאת ... מיקי בטוח תוכל לעזור.

vered83

New member
../images/Emo24.gifחגית גם אני למדתי במב"ר

והוצאתי בגרות מלאה וציונים טובים, בכיתה כזאת באמת אין לחץ,והוכחתי לכל מערכת החינוך שאני יכולה להצליח,לכל אלו במשרד החינוך שלא האמינו בי והכל בזכות אמא שלא ויתרה להם, הכל בזכותה, ותיראו איפה אני נמצאת היום בזכותה, אלונה אל תוותרו, למשרד החינוך ולוועדה, תילחמו בשביל גיא,הוא יצליח ויוכיח להם שהוא הצליח בתעודת בגרות ועוד השגים זה סיפוק גדול מניסיון [תבררו בקשר לכיתת מב"ר]

הלנה

New member
חגית - כיתת מב"ר

לא מיועדת לליקוי למידה? (אני לא יודעת, אני רק שואלת)...

חגית הלנה וכל השאר, כנסו רגע../images/Emo26.gif

אני רוצה לומר לכם שאני עם טוראט כבר שנים, ולומדת בכיתה ברמה גבוהה מאוד בבית הספר. כיתת מב"ר היא כתה מעט נמוכה, נכון שעושים שם בגרות מלאה אך לא לומדים שם ברמה הכי גבוהה. וורד יקירתי אני מקווה שאת לא נפגעת מדברי.. כתבתי את זה בתגובה לחגית- לא לכל מי שיש טוראט חייב ללמוד בכיתה זו. עובדה שאני הצלחתי להגיע לרמה מבין הגבוהות בבית הספר.

הלנה

New member
ספיר אני מסכימה איתך

השאלה היא אם יש עוד תופעות מעבר לטוראט, כמו ליקויי למידה, הפרעות קשב וריכוז וכו'. כמובן שילד שיש לו רק טיקים, אין סיבה שילמד ברמה יותר נמוכה...ויש פה לא מעט ילדים ומבוגרים שהגיעו להשגים לימודיים מאד גבוהים.

vered83

New member
זה לא חינוך מיוחד זה כיתה עם רגילה

יש בכיתה 30 ילדים ועל רמה גובהה ולא כמו שאתם טוענים ואני הגעתי להשגים לימודיים מאוד גבוהים ספיר והלנה

סליחה!!

אילנה וורד, אני מתנצלת מעומק הלב! לא התכוונתי לפגוע.. אמרתי רק את מה שאני יודעת ומכירה מבית ספרי.. אני באמת באמת לא התכוונתי לפגוע.. אלף סליחות!! אני באמת באמת מצטערת!! מקווה לראות אתכן ביום שישי!

למעלה