ועדת אי התאמה

Noblilo

New member
ועדת אי התאמה

שלום
אני חייל בפיקוד דרום לא טוב לי איפה שאני נמצא המפקדים שונאים אותי ואני אותם אבל מצד שני לא רוצים לאשר לי 55 ולהעביר אותי כדי לא לעודד אחרים
בזמן האחרון הייתי הרבה בגימלים בגלל ניתוח שעברתי והפניות, והמפקדים אמרו לי שאם אני ממשיך להיות חולה
הם יכנסו בנוגע אליי ועדת אי התאמה לשירות כדי לשחרר אותי מהצבא באופן חדד צדדי בלי אישור והסכמה שלי ואפילו אולי בלי לשמוע אותי. המפקד שלי אומר שאם אני כל כך חולה אין לו שימוש בי ואני לא מתאים רפואית לשרת. אמרתי לו שהוא לא רופא ורופא לא קבע שהפרופיל שלי לא מאפשר שירות.
דיברתי עם הקבנית שמטפלת בי והיא טענה שהיא לא קשורה לזה.
הבנתי שצריך להיות לך הרבה דפוק ויש לי כולה חודש וחצי דפוק.
האם זה סביר לשחרר ככה חייל שעומד להשתחרר עוד חודשיים שלוש בלי דפוק?
תודה

אושי231

New member
אני חושבת שועדת התאמה לא תמצא לנכון

לשחרר חייל על אי התאמה כשהוא גם ככה משתחרר עוד 4 חודשים. המטרה היא לתת לחייל לסיים שירות תקין ככל האפשרמפני שיודעים ששיחרור על אי התאמה יכול להשפיע באזרחות במקומות מסויימים.
גם אין פה טעם להגיש טופס 55 מכיוון שלוקח המון זמן עד שהטופס עובר בכל הגורמים ושוב- כשנשארו לך רק 4 חודשים בשירות אני לא מאמינה שמישהו יראה לנכון להעביר אותך למעט מאוד זמן.

מה שאני כן יכולה להציע שתבקש סיכום ראיון עם מפקד המדור שלך ותראה איך אפשר לסדר את הדברים במסגרת היחידה. תנסה למשוך עוד קצת כדי שהדברים לא יחמירו. תהיה חייל טוב ותעשה מה שדורשים ממך, נשאר לך עוד קצת וזה ממש לא נורא.
אולי יכולים להעביר אותך למפקד אחר או לתת לך איזשהו תפקיד יותר פשוט במסגרת היחידה ככה רק שתוכל לסיים את השירות שלך כמו שצריך. זה אינטרס גם שלך וגם של צה"ל.

שיהיה המון בהצלחה!

למעלה