ועדתח החמרה...

מ ה פ כ ן

New member
ועדתח החמרה...

לפני כ-4 חודשים הגשתי החמרה בגלל מצב האונות המשובש שלי, כחלק ממנה זומנתי ועשיתי בדיקה במעבדת שינה בחיפה, שם ישנתי שני לילות. עכשיו קיבלתי זימון לועדה, רק שבנידון כתוב תקנה 9 ולא החמרה כמו שביקשתי !!!, מקווה שלא יגרעו מזכויותיי בגלל זה...

עָנת

New member
תקנה 9=החמרת הנכות כתוצאה מהנכות

המוכרת. או במילים אחרות:תקנה 9 היא נכות מוסבת כלומר נכות שנגרמה כתוצאה מהפגימה שהוכרה ע"י קצין התגמולים.
יקירי.

מ ה פ כ ן

New member
זה בדיוק ההבדל הדק...

נכות מוסבת לפי תקנה 9 זו נכות חדשה !!, ואילו החמרה היא אותה נכות עם החמרה, ההבדל הוא שלפי תקנה 9 מקבלים נכות חדשה עם אחוזים משלה והשיכלול מרע את מצבי, ואילו לפי החמרה בלבד, מתווספים או גדלים לי אחוזי הנכות על אותה פגימה. זה ההבדל הדק, ומחוז חיפה יעשה הכל על מנת לא לתת מה שמזמן כבר מגיע לי ועל זה אני כועס...

מ ה פ כ ן

New member
נסעתי לוועדה ומי לא בא ?!

נסעתי לוועדה של אגף השיקום, כל הדרך לחיפה וחזרה, 70 ק"מ לכל כיוון, הרופא לא טרח להופיע , וגם הפדתי חצי יום עבודה. אמרו לי שהוא בשיחה עם מנהל בית חולים פוריה בטבריה, אז הוא לא טרח להופיע לוועדה, כנראה שזה לא חשוב לו. מעניין מה היה קורה אילו אני לא הייתי מופיע לוועדה... נסעתי הביתה עצבני, יזמנו אותי כבר למועד אחר...

מ ה פ כ ן

New member
ענת בוקר טוב...

אני אשמח אם תקפיצי לי את ההודעה על הוועדה לראש העמוד, מאחר וזה מידע חדש וחשוב לכולם על מנת שכולם ידעו איזה יחס משפיל מקבלים מלישכת חיפה. שהופעתי לוועדה והרופא לא חשב שזה מספיק חשוב אז הוא לא הגיע וכבר יזמנו אותי שוב למועד חדש. הפסדתי חצי יום עבודה ונסיעות 70 ק"מ לכל כיוון...

למעלה