היי מחפש מישהו עם קשרים שיכול לבדוק לי תשובה של וועדה רפואית
ע עָנת New member 27/1/05 #2 אתה בעל הקשריםהמתאימים ../images/Emo13.gif מצרפת לך טלפונים של הועדות הרפואיות. יש שם פקידה מאוד נחמדה. תציין מתי היתה ועדה,ואת מס' התיק שלך.
אתה בעל הקשריםהמתאימים ../images/Emo13.gif מצרפת לך טלפונים של הועדות הרפואיות. יש שם פקידה מאוד נחמדה. תציין מתי היתה ועדה,ואת מס' התיק שלך.
ע עָנת New member 29/1/05 #4 אני מניחה שזה הטלפון לכל סוגי הועדות הרפואיות. אין לי מושג,אם נכה שהיתה לו ועדה,על נכות נפשית,רשאי לקבל את תוצאותיה בטלפון.(וזה על משקל שנכה שמוכר על נפשית אינו יכול לקבל פרוטוקול רפואי שלו. ) אולי אני טועה שווה לטלפן ולנסות.
אני מניחה שזה הטלפון לכל סוגי הועדות הרפואיות. אין לי מושג,אם נכה שהיתה לו ועדה,על נכות נפשית,רשאי לקבל את תוצאותיה בטלפון.(וזה על משקל שנכה שמוכר על נפשית אינו יכול לקבל פרוטוקול רפואי שלו. ) אולי אני טועה שווה לטלפן ולנסות.
D diatias New member 30/1/05 #5 היי האם מישהו מכיר מס' טלפון במשרד הביטחון שעונים שם היום? לגהי וועדה רפואית
ע עָנת New member 30/1/05 #7 איציק ע"פ המענה הטלפוני שעות ברור טלפוני הוא בימים ב' :בבוקר. וד': בין 15.00-18.00 תטלפן מחר
D diatias New member 31/1/05 #8 היתה לי וועדה רפואית התקשרתי לברר מה התשובה ואמרו לי שהתיק הועבר לקצין תגמולים להחלטה מה זה אומר לגבי התוצאה?
היתה לי וועדה רפואית התקשרתי לברר מה התשובה ואמרו לי שהתיק הועבר לקצין תגמולים להחלטה מה זה אומר לגבי התוצאה?
ע עָנת New member 31/1/05 #9 קצין תגמולים חותם כל החלטה של קביעת דרגת נכות. בקרוב מאוד תקבל ההחלטה בדואר.