ועדה רפואית

• פותח הנושא E b i
  • פורסם בתאריך

E b i

New member
ועדה רפואית

אולי זה קצת מאוחר מדי, אבל שווה לנסות. מחר ב9 בבוקר יש לי ועדה רפואית, ויש לי כמה שאלות שאני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לענות לי עליהן... 1. מה בדיוק קורה בועדה הרפואית? על מה הולכים לדבר איתי שם? מי יהיה נוכח? כמה זמן זה? וכו'... 2. האם אני אוכל להכניס איתי מלווה (אבא שלי) לחדר בו הועדה תתקיים? 3. אם מישהו מכיר את הסיטואציה, אני אשמח לדעת מה המדיניות של הצבא כלפי מצב של "חשד" למחלה כלשהי. המצב שלי הוא שעדכנתי את הצבא לפני כשבוע על ממצאים רפואיים שהוגדרו כ"חשד למחלת קרוהן"... הייתי רוצה לדעת אם מישהו היה בסיטואציה, או שמע על מצב כזה ויכול להגיד לי מה המידיניות בנושא... תודה מראש, אביטל.

clutch

New member
ועדה רפואית עלאק

1.מסתכלים על המסמכים הרפואיים (לא שואלים אותך יותר מדי שאלות), במידת הצורך מפנים לרופא מומחה שלהם וקובעים פרופיל. 2.ממש אבל ממש לא. אבא שלך לא יכנס אפילו ללשכת גיוס, חבל שיבוא. 3.עמדת הצבא לגבי חשד... בדיוק כמו העמדה הרפואית לגבי הכל שם "כל עוד לא הוכח - לא קיים ואתה שקרן". יכריחו אותך לסיים את האבחון בהקדם ולהביא את הממצאים לרופא גסטרו שלהם והוא כבר יחליט מה הוא עושה איתך.

E b i

New member
../images/Emo27.gif

אני כרגע לפני גיוס... דבר ששכחתי לציין. והרופא שלי, שהוא רופא (במילואים) בבית חולים 10 וגם יועץ בודעות רפואיות, אמר לי שזה תלוי על מי אני נופלת שם ושיש סיכוי שאפילו ישחררו אותי מהצבא. דבר שאני לא ממש רוצה שיקרה למען האמת. אז הוא הוסיף לי מכתב ששלחתי ללשכה, שבו הוא כתב שלפי דעתו אני יכולה לשרת, פשוט אני צריכה להיות במעקב במשך השירות...

clutch

New member
במקרה אני מכיר מישהי עם קרוהן...

עד שלא היו לה הוכחות היא סבלה עד השמיים ולא שיחררו אותה. תכניסי לעצמך למוח באופן מוחלט - בשביל התאמת פרופיל רפואי את צריכה הוכחות. לא משהו סובייקטיבי כמו כואב לך ואת משלשלת אלא תוצאות של מעבדה ועוד. ובכלל, מה הבעיה לעשות את הבדיקה של הצינור דרך הפה כמו שעשו לידידה שלי ואז יש הוכחה סופית למחלה? אחרי שהוכיחו את זה - שיחררו אותה... בכל מקרה אני רואה שאת בת אז מה זה משנה בעצם? גם אם יש לך פרופיל גבוה את לא תהיי קרבית אם לא בא לך, וזה ממש לא משנה אם יהיה לך 45 או 97...

E b i

New member
עשיתי

מספיק בדיקות.. והדבר הכי טוב שהם יכלו להחליט בסוף זה שיש לי רק סממנים של קרוהן ולא יותר מזה. זה לא מוכח. אבל גם לא מצאו שזה משהו אחר... אבל אני לא אתחיל להכניס אותך לכל הממצאים והגועל הזה... בכל אופן, השאלה היא אם הם מגייסים אותי או לא. ואם כן, קיבלתי זימון למשהו "מעניין" (ציטוט שלהם) שאם הם יקחו ברצינות את הסממנים שלי, יש סיכוי שהם מבטלים לי אותו לא?

clutch

New member
מגייסים, בטח שמגייסים

כל עוד אין הוכחה חותכת לקרוהן יגייסו אותך גם אם תשתוללי שם עד מחר... על מעי רגיז וכל האלה לא ישחררו אותך גם הגהנום יקפא. זה לא יפסול אותך מכלום חוץ מלחימה נראה לי...

E b i

New member
אוקיי....

אז נשמע שאין לי ממש מה לדאוג... אני לא מהמורעלים במיוחד... תודה רבה על העזרה.

למעלה