ועדה רפואית

עקרב50

New member
ועדה רפואית

לפני כשבעה חודשים נפגעתי בפיגוע ואני מוזמן בעוד מספר ימים לכשלושה ועדות ללטופס מצורף שיש לי זכות להביא עורך דין שהיה נוכח האם לדעתכם זה מומלץ או לחכות להחלטה של ביטוח לאומי ואם לא נראה לי להגיש לאחר מכן ערעור מודה לכם מראש

יאצפן

New member
וועדה רפואית../images/Emo117.gif

אל תשמע לאף אחד, לך לעו"ד שיודע את העבודה בנושא ביטוח לואמי נכון להגיד בידוח לאומי, כי הם זונות בני זונות, הם יעיפו אותך שתותר להם על דרישת מה שמגיע לך, אל תוותר לנבלות האלה, אני נילחם איתם כבר 3 שנים, והם עושים טובה ומטרטרים אותי, אבל אני נחוש לא לוותר להם. השר ציפורי קיבל מענק שמן"בתאונת עבודה" התקף לב בזמן כתיבה ואו שתית תה. אבל אנו שעובדים, לאאאאאאא מגיע לנו, אלא צוחקים עלינו.

shiraa

New member
השמצות מכוערות

אנשים קובעים את עמדתם לגבי המוסד על פי מה שהם מצליחים להשיג. אם הצליחו להשיג אחוזי נכות, הם שמחים וטובי לב ואם לא- וברוב המקרים לא מגיע להם - אזי יוצאים בהשמצות נגד המוסד. להזכירכם מאות אלפי אנשים והרבה יותר מקבלים קצבאות שונות מהמוסד, סיעוד, שיקום לאחר נכות מעבודה ועוד ועוד. הבקורת צריכה להיות רלבנטית ולא משתלחת וחסרת טעם.

shiraa

New member
תשובה

נוכחותו של עורך הדין לא תשפיע על עמדת הועדה בדבר אחוזי הנכות שנותרו לך כתוצאה מהפיגוע. אחוזי הנכות מורכבים משני אלמנטים: רפואי ותעסוקתי. את החלק הרפואי קובעת הועדה במקום ואת הנכות הרפואית קובעת ועדת רשות בסניף על פי כושר תעסוקתי, ירידה בהכנסות וכו´. נוכחותו של העו"ד יכולה לבדוק תקינות הועדה. בכל מקרה הדבר נעשה על ידי בדיקה פנימית של רופא המוסד. יחד עם זאת תמיד יש אפשרות להגיש ערר על הועדה מדרג ראשון וזאת אפשר לעשות באמצעות עורך דין.

למעלה