ועדה רפואית חוזרת

buddy89

New member
ועדה רפואית חוזרת

שלום. אני ילידת דצמבר 89, כיתה י"ב. שבועיים אחרי שהייתי בצו ראשון היה לי ניתוח אפנדציט, עליו לא הודעתי לצבא. בינתיים קיבלתי מנילה, שנשלחה לפני בערך שבועיים. רק השבוע הודעתי לצבא על הניתוח. עכשיו קיבלתי מכתב מהצבא, בו זימנו אותי לועדה רפואית חוזרת בלשכת הגיוס. - מורידים פרופיל על ניתוח אפנדציט? יש לציין שהניתוח עבר בהצלחה מלאה, וההחלמה הייתה טובה ומהירה. - אני יודעת שהסבב מיונים הבא הוא במרץ, יכול להיות שבגלל שזימנו אותי לועדה רפואית חוזרת (ב-27.2) אני לא אקבל זימון בסבב הקרוב? תודה לעונים!

ממממ

שבועיים אחרי הצו הראשון היה הניתוח. ומלבד זאת, עם ההתקדמות במכשור הרפואי כיום אין צורך בחתך גדול ומשמעותי ככה שגם גודל הצלקת יורד. ולכותבת ההודעה המקורית, כיוון שעברת ניתוח את מוזמנת להערכת פרופיל חוזרת. במידה והניתוח עבר בהצלחה מלאה הועדה היא רק עניין פורמלי ולא אמור להשתנות הפרופיל. לרוב עד לקביעת פרופיל רפואי לא מקבלים מיונים.

NamelessGirl

New member
אה

אכשהו בטעות חשבתי שקראתי שבועיים לפני הצו ראשון..לא חשוב.. אבל בקשר לצלקת אני ראיתי צלקת של ילדה מהכיתה שלי כמה חודשים אחרי הניתוח אפנדציט שלה וזאת עדיין הייתה צלקת די בולטת...צלקת שרופא שרואה בחורה עם תחתונים וחזייה לא היה מפספס...

buddy89

New member
תודה לכולם על התגובות! ../images/Emo13.gif

אקונומיקה, עוד שאלה אחת קטנה... את אומרת בעצם שהסיכוי שאני אקבל זימונים בסבב הקרוב הוא נמוך?

Danaela

New member
לא מורידים על ניתוח תוספתן

גם אני עברתי ניתוח כזה, יצאתי ממנו בשלום והכל הפרופיל הרפואי שלי הוא 97 בלי סעיפים אין לך מה לדאוג

purple rose

New member
נראה לי אתם טועים...

לפי מה שהבנתי ניותחים בזמן הקרוב לגיוס (שנה יחסית לניתוח זה קצת...) מסכנים איפשהו את הבריאות בעיקר במאמץ. אני לא יודעת לגבי חידושים בניתוח אבל גם חברה שלי עברה לפני שנתיים ניתוח... היה לה חודש פטור לגמרי מספורט ועדיין יש לה צלקת... אומנם קטנה אבל יש. אני מניחה שאיכהשו זה מוריד פרופיל... כי בכל זאת מדובר בניתוח שעברת ממש לא ממזמן. אבל שוב-כל ענין לגופו. תלכי לועדה הם יבדקו ויראו אם להוריד או לא בהצלחה

צודקת

לאח שלי הורידו פרופיל בגלל שזה היה קרוב לגיוס.. אבל זה היה מזמן אז לא יודע..

ran 15

New member
צודקת לחלוטין מורידים פרופיל..

אבל זמני ! , ונותנים תקופה של חצי שנה לשנה לפרופיל הזמני אז אם את מעוניינת להתגייס עם הפרופיל הזה ואחרי שנה יעלו ולהתחיל קורס שאת רוצה אז זה אפשרי אבל אןם ישר רוצים אז פשוט דוחים בחצי שנה...

למעלה