ועדה בבט"ל

דבי20

New member
ועדה בבט"ל

מחר יש לנו ועדה בבט"ל יש טעם להשתפך או שזה רק בשביל הפרוצדורה והם כבר קבעו מראש אם תינתן גמלה או לא

איריס56

New member
ביטוח לאומי

דבי יקרה, בביטוח הלאומי רצוי מאוד שלא לתת להם אינפורמציה מיותרת. שואלים אותך את עונה. הם יכולים לתת לך אפשרות לדבר ואז את יכולה בצורה נרחבת יותר לומר כמה קשה לך וכמה בעיות יש לך - אפשר לגבות במסמכים. זה במקרה שלא קבעו לך אחוזי נכות כלל - לא הבנתי ממך לצורך מה זומנת לביטוח הלאומי - אם תוכלי הערב תכתבי לי ואנסה לענות לך. בכל מקרה אפילו אם תביעתך נדחת עדיין יש אפשרות לערער והחלטה שלהם עדיין לא סופית. בהצלחה, איריס

דבי20

New member
ועדה ראשונה

לצורך הכרה או דחיה אנחנו כחודש לאחר איבחון

איריס56

New member
ועדה

דבי, במקרה זה ממש אין כל בעיה. אתם צריכים לבוא, מובן שיחד עם כל המסמכים האפשריים המציגים את טענותיכם. אתם צריכים להכין צילומים של המסמכים כי יכול להיות שהם יבקשו צילומים - אסור לתת מקור. לא לנסות ליפות את המצב - אין לי מושג בין כמה ילדך אבל הם ישאלו שאלות כמו האם הילד עצמאי, האם יכול להתלבש/לאכול/להתקלח/הגיינה אישית בשירותים/נעליים וכו' - אתם צריכים לומר שאתם צריכים לעזור לילד בהכל ובמקרה שלי אני גם הוספתי שהילד שלי - מה שהיה נכון - מסוכן לעצמו (פתח את הגז בבית - התיישב על הסורגים בחוץ וסגר את החלון - הכניס עצמים לשתקר של החשמל וכו'). לא להראות להם שאתם מתוחים או מפחדים מהם לדבר עם ביטחון עצמי - רוב הסיכויים שאתם תקבלו את 100% הנכות - אבל שוב אם לא אתם יכולים לערער לועדת הערערים של המוסד לביטוח לאומי ואח"כ לבית הדין לעניני עבודה. אתם צריכים לקבל עם האישור של 100% את כל כספי הנכות רטרואקטיבית שנה אחורה. המון הצלחה ומחזיקה לכם אצבעות, איריס

vered73

New member
אז הנה אנחנו לא, ויש לנו ועדה שלישי

ת בנושא. אני לא מבינה מה הבעיה שלהם! ועוד כותבים לי להביא אישורים למרות שהבאתי העתק נאמן למקור ממשרד הבריאות עצמו, וגם בגצ קבע שמספיק פניותיהם של ההורים ליעוץ רפואי והחששות שהיו. צריך לקחת בחשבון שלא תמיד זה ככה.

למעלה