וסת aqualung core

שזומי

New member
וסת aqualung core

חושב לקנות ווסת aqualung core. המלצות? דעות?

כמו כן, אני חושב לקנות באיביי http://www.ebay.com/itm/Aqualung-Co...510372?hash=item2110d7f9a4:g:QxgAAOSwpzdWtIYB

למישהו יש נסיון עם זה? כמה מסובך זה יהיה לשחרר אותו מהמכס ומה העלויות הנלוות? (לפי מה שבדקתי עד 500$ זה רק מע"מ)

תודה רבה לעוזרים !

55yaniv10

New member
משלוח

אהלן
לגבי הווסת יש מומחים ממני בפורום .לגבי קניה מאיביי במקרה הזה נראה סבבה
1.משלוח לכל העולם חינם מאיטליה(מה שפוטר אותך מעלות משלוח וביטוח להם אחראית החנות) אתה משלם מע"מ וזהו .ציוד ספורט עד 500$ פטור ממסי יבוא.
צריך להיות tracking number בחשבונית באי ביי אז תוכל לראות סטטוס משלוח ומתי זה יגיע .אם אין ניתן לכתוב מייל לחנות ולקבל .בד"כ חנויות לא שולחות בלי ביטוח ומספר מעקב.
2.אתה קונה מחנות שמציעה יותר מאלף פריטים כרגע אחרי 3000 מכירות באיביי כשמתוכם 4(!?)פידבקים שליליים חלקם על עיכוב או חוסר במלאי(לא נוכלים סתם תופעות לוואי של חנות אינטרנט גדולה) אני נוהג תמיד לבדוק את הפידבקים השליליים כמובן שאם יש 20 מהחודש האחרון לא להתקרב
3.חשוב לבדוק כמו שצריך מייד עם קבלת הפריט תקינות שלמות וכו' כיוון שיש לך 14 יום להחזיר ולקבל כסף בחזרה אח"כ זה בעייתי יותר(אם אתה מתלונן בזמן ויש ספק איביי לטובתך מהניסיון שלי איתם) טוב שבחרת חנות כי מאוד חשוב להם שתשאיר פידבק טוב .
הדואר בארץ קצת בעייתי (אבל ניתן לחפש לפי מס מעקב באתר הדואר) אז צפה לעיכוב קל
תהנה

למעלה