וסת דלק ל206

DuckY

New member
וסת דלק ל206

שלום! למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג וסת דלק ל206 XS 1.6? (אני לא מתכוון לוסת הדלק המקורי של הרכב אלא לוסת משתנה המאפשר לשנות את לחץ זרימת הדלק). תודה!
יניב.

itzik93

New member
שאלות

איזה מודל הרכב ? כמה ק"מ הוא עבר ? האם החלפת הוסת לא תפגע לך באחריות ?? איציק

DuckY

New member
אז ככה...

2002 עברה 12000 ק"מ ולגבי האחריות, אני אחיה עם זה...
תודה.

© DrorZi

New member
לא מומלץ בכל מקרה

חיים ניסה אחד כזה על הוולקן שלו ולא השיג תוצאות של ממש. הבעיה היא לא בכמות הדלק המגיעה למנוע אלה בכמות האוויר, גם המשאבה שיש לך עכשיו יכולה לספק יותר דלק ממה שהאוטו צריך. חבל על הכסף.
דרור זי.

itzik93

New member
אתה מרגיש מחסור בכוח/ביצועים ?

השם ישמור, עוד לא נתת למנוע להיפתח
איציק - לא מבין למה אנשים צריכים ת´שטויות האלה...

DuckY

New member
נכון, אבל...

מדובר ברכב של חבר שכל הפרמטרים הנ"ל ממש לא מזיזים לו. הבחור זקוק לעוד כוח מהרכב במידי. אני לא מאמין ששום דבר ישנכע אותו לרדת מהנושא (ביטול אחריות, צריכת דלק מוגברת, שיפור זעום). אשמח אם תוכלו לציין מקום בו ניתן לרכוש וסת דלק כזה (מדובר בוסת דלק שמתחבר למחשב של מערכת ההזרקה). שוב, תודה..
יניב.

DuckY

New member
ואגב מחסור באויר...

מותקן ברכב פילטור פתוח ונשם K&N. ולכן, המסקנה שאנחנו הגענו אליה היא שכעת כשמותקנת ברכב מערכת המגבירה את ספיחת האוויר דרוש אלמנט המגביר את לחץ הדלק.

sronis

New member
איזה מכונאים אתם

מסקנות מדהימות, וואלה, אתם באמת לא צריכים אחריות, פעם הבאה שילך לו הגיר, או שהאוטו לא יניע, אתם תסדרו את זה בעצמכם, לא? איזה טמטום, לקנות 206 רגילה לגמרי ול"שפר" אותה בשביל להשיג "ביצועים" במיידי... אם אתה חושב שתהפוך אותה ל-GTI אתה טועה לגמרי, ובשביל החצי שניה פחות מאפס למאה אתה ממש לא רוצה להתקע באמצע הדרך ללא אחריות (תרתי משמע) רוני, תוהה למה לא לשים פשוט טורבו ולסגור עניין

DuckY

New member
תקשיב...

לא מדובר ברכב שלי. מצידי שיחבר לפז´ו זוג מנועי סילון, לא אכפת לי. ביקשתי עזרה במציאת חלק, לא הטפת מוסר. אני, אישית, נגד כל שינוי במכלולי הרכב, אבל, כאמור, הבחור לא יקשיב לא לי ולא לך, ככה שחבל על הזמן. אם ברצונך לפרוק את כעסיך - אל תעשה זאת מולי. אשמח לתת לך את מספר הנייד שלו, תתפוצץ כמה שבא לך. יניב.

be_roo

New member
אם לא אכפת לך, אז למה להתרגז ../images/Emo35.gif

מותר כאן לכל כותב להביע את דעתו בצורה תרבותית, גם אם דעה זו היא לא מה שביקש השואל לקבל, וגם אם היא לא נעימה לאוזן. אם מבחינתו של מישהו (וראית שרוני הוא לא היחיד), מה שחברך מנסה לעשות הוא לא ישים ולא חכם, זכותו לומר זאת, וזכותך לא לקרוא. אנחנו כדי כדי להציע את עזרתנו כפי הבנתנו בנושא רכב, אם לדעת רוני זו העזרה הטובה ביותר שהוא יכול להציע, הרי שהפורום במושג מילא את ייעודו. אם העזרה לא מתאימה לך, חכה למישהו אחר שאולי יספק לך את הסחורה שרצית. SI
שיר, עם אוטו שהוא כמו שבא מהיצרן

DuckY

New member
פספסת את הנקודה, שיר...

איציק ודרור דאגו להסביר למה, לדעתם, אותו חבר טועה. קיבלתי את ההסבר והעברתי אותו הלאה באימייל. צורת ההתבטאות של רוני, לעומת זאת, היתה ממש לא תרבותית. הלעג, הזלזול, ההתתיחסות. שוב, לא מקובל עליו - 100 אחוז. כל אחד ודעתו, אבל לפסול על הסף, וגרוע מכך, לא להסביר מדוע וללגלג - לא בבית ספרינו. יניב, מקבל ומעריך כל דעה והצעה.

itzik93

New member
חבל חבל....

אני לא מבין למה אנשים קונים כזה בונבון ומנסים "לשפר" אותו עם כל מיני קומבינות שכורכות אחריהן הוצאות כלכליות של מאות ואלפי שקלים ותמורה אפסית - שלא לדבר על תפוגת האחריות. תבין, אין טעם לעשות מזבוב פיל - כדאי שימתין עד למעבר 20K ק"מ, המנוע נוטה להיפתח עד אז ושינוי בכוח מנוע מורגש. אתה מבין, אח"כ אנשים באים בתלונות למוסך שהאוטו עושה בעיות ודורשים שיתוקן תחת האחריות...אני לא רוצה לאחל לחבר שלך שילמד לקח בדרך הקשה (כי זה יהיה לו ממש כואב) אבל אני מקווה שבדרך כלשהיא, אולי...ממש אולי... הוא יבין - מאידך, אולי כדאי שפעם אחת הוא ילמד את הלקח בדרך הקשה. איציק

למעלה