וסתם שאלה !

וסתם שאלה !

הייתי אתמול אצל הרופא, הסיפור שלי הוא שחזרתי לאחר לידה הביתה (תקופה של שנתיים שלא היו לי התקפים) ופתאום החלו לי התקפים , בהתחלה שניים עם איבוד הכרה , ולאחר מכן התקפים קלים ללא איבוד הכרה - כמו סתם להעיף כוסות :) המינון שלי היה תמיד 400 מ"ג , הרופא העלה לי את המינון ל- 600 מ"ג , ואתמול הייתי אצלו הואהמליץ להעלות ל- 800 מ"ג אני לא כל כך ממהרת להעלות מינון . מה אתם אומרים ???? בדיקת EEG בעירנות - תקינה . וביום רביעי אני הולכת להעבור EEG לאחר חסך שינה (אשמח לפרטים גם על זה.... תודה לכולם ממתינה לתשובה... אלינור שלחתי תמונה של הבונבון !!!

mori17

New member
איזה מתוקי גם אני רוצה 1 כזה ../images/Emo9.gif

דבר ראשון מזל טוב על התינוקי הבונבון הזה קולולולו
וצער לי מאוד שקיבלתי את התקף זה כואב אחרי שתקופה ארוכה אין
אל תמהרי לעלות מינון זה פוגע במערכת[היגיון שיכלי ולא כל רופא הוא אלוהים אז מה אם זו דעתו...תסמכי על האינטואיציות שלך
] בבדיקה של EEG בחסך שינה זאת אורת שאת צריכה כל הלילה לא לישון ועל הבוקר[עדיף כמה שיותר מוקדם] מחברים לך דברים כמו בEEG רגיל רק ששם את ישנה ואז יש את התוצאות.... רק בריאות ומזל טוב על הילד היפה הזה....ד"א מה שמו.? מורי

ענת71

New member
כדאי שתעשי בדיקת דם.

אחר צהרים טובים לך אלינור. אני חושבת שכדאי לך לעשות בדיקת דם (רמת כדורים בדם) אם רמת הכדורים בדם ירדה אז כדאי לך לעלות את המינון. שיהיה לך סופשבוע טוב ושבת שלום. נ.ב איזה תינוק חמוד.

../images/Emo13.gif

הי ענת עשיתי בדיקת דם לאחרונה , וגם בעבר . תמיד הרמה בדם אצלי נמוכה . גם ללא התקפים. אך בעבר למרות רמה נמוכה של תרופה בדם לא העלו לי את המינון.

היי אלינור

כפי שעניתי לך על הנושא בעבר מדוע לדעתי יצאת מאיזון. הרופא שלך עכשיו אורך לך סדרת בדיקות לראות אם אין שינויים קיצונים אשר מתבטאים בבדיקות דם (כפי שחברי לפורום הציעו) ובדיקות EEG . מטרתו של הרופא שלך הינה לאזן אותך והאמת שכמה שיותר מהר ! בכול זאת יש לך זעטוט קטן ומקסים ולא את ולא הרופא רוצים שתחטפי התקף שהוא על ידיך ! סיכון גדול מידי!!! על כן הוא מעלה מינון במטרה לנסות ולאזנך.

../images/Emo91.gif

היי, זאת היתה המלצתו. אך אני ממתינה קצת לפני העלאת המינון . אני מניקה ולכן עדיף כמה שפחות תרופות בדם. דרך אגב , יש לך אולי תשובה לגביי שאלתי הנוספת - "משהו חדש" שכתבתי ? תודה רבה על ההתייחסות והמשך נעים ! אלינור

למעלה