וסתם בא לי לשיר אז ........

וסתם בא לי לשיר אז ........

איזה יום שמח לי היום? איזה יום והלב פורח כל היום...איזה יום שמח יום של הפתעות .....והכל רק ניסים ונפלאות איזה יום שמח עם המון תהפוכות ועכשו מרגישה שהבנתי את היום איזה יום שמח...יום שמח לי היום ואחר כך כבר הבוקר שוב יבוא .... איזה יום שמח מקווה שגם לכם אז תשירו את הפזמון איתי עכשו... לכל האנשנושים המדהימים של פרק ב´ אולי אתם לא יודעים אבל אני כאן כבר חצי שנה אז הנה סיבה למסיבה כיף לי איתכם אוהבת אותכם ומאחלת לי ולכם רק ימים יפים של אושר וצחוק אהבה וריגושים ובאמת באמת קחו נשימה עמוקה כי החיים מעייפים אבל יפיםםםםםםםםםם אז אחלה יום לכולם עם המון שמש מאירה והמון המון שמחה בלב ניצת מתה עליך ועל הפורום שלך ותפסיקי ללכת לטייל לנו כל הזמן

כמה נפלא לקום בבוקר

עם שיר חדש בלב. לקום ולמצוא אותך שרה מזל... שהיום הזה אכן יביא איתו עבורך הפתעות ואפילו סתם שמחות קטנות. ומזליקה כן,כן,גם היום יש לי טיולים,חושבים שנגמרו? תלכי תביאי תעודת זכאות,תלכי תוציאי מסמכים, סעי מעיר לעיר והכל באוטובוסים,אבל אני מה י לי לקטר? כל יום עבורי נפלא יותר. בכלל מרגישה שהחיים רק מתחילים... בוקר טוב חברים

ניצת בוקר אור ../images/Emo168.gif

לא נפסיק לשיר לא נפסיק לשיר אני גם הולכת לעשות סידורים את יודעת עם 2 ילדודס קטנים לא נורא חלק מהחיים מה כבר יש לנו לעשות על הבוקר בוקר אור בוקר נפלא לעוד יום מאיר מעלינו גם לי גם לך וגם לכולם כאן

שחף 1

New member
מזליקה../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות את השינוי מהודעה של אתמול

חמסה| עלייך ../images/Emo25.gif זה הכל בגללך

חמודון אחד מאחלת לך רק טוב וכל מה שאתה מאחל לאחרים ועושה לאחרים אמן ותקבל פי אלף יותר (טוב תרגע אסור לי להיות נחמה מידי;-|...חחחחחחחח) |נש

*יערית

New member
ככה אני אוהבת אותך../images/Emo24.gif

למען הדיוק אוהבת אותך בכל מצב....מקבלת אותך בכל מצב... שמחה שמשהו נידלק לך בלילה...קצת היה לי קשה עם העצבות שבך...בכלל אמש נותרתי ללא אנרגיות חיוביות... תודה על שהיית לצידי כשהייתי זקוקה לכך.... הוכחת את מה שאני תמיד אומרת.... חברים זה חברים ויהי מה! תודה מזל היחידה! את בהחלט על דרך חדשה

ועכשו אני גם שמחה וגם שזופה../images/Emo13.gif

כן התעוררתי לבוקר חדש אחריי לילה לא הכי הלכתי לישון דיי מאוחר והיתושים גם הפריעו לי נראה לי שהם רודפים אחריי הבן המתוק שלי עד לחדר שלי..... אז הלכנו ללישכה והפתעתי אותם שהולכים לים ...... היה נחמד ונעים עד שהתחילו המריבות ביניהם וסך הכל שעתיים זה מספיק בשמש הזאת חזרנו לא מזמן עיפים אך מרוצים ועכשו אני שותה קפה והולכת להשלים שעות שינה יערית נכון חברות נמדדת לא רק בצחוק אלא בימים ורגעים קשים שכמובן את עמדת לצידי בהם וזה הדדי אוהבת אותך באמת גם כשאת צוחקת עלי וגם כשאת צוחקת איתי ואל תתני לכמה אנשים טיפשים ולא אמיתיים להרוס לך ובטח לא ערבים שלך עם הבן זוג כי אף אחד לא שווה זאת. היום עדיין לא ברור אבל הכיוון כן מקווה שימשיך לפחות כפי שהתחיל כי בכל מקרה אין דרך אחרת.

*יערית

New member
איך מזל?

איך אפשר לשתות קפה ואחר כך לישון? זה סדר הפוך יקירתי..קפה מנטרל את השינה לא? צר לי על מה שעבר עלייך אתמול..אם היית שכנה שלי היה קל יותר לא?(איזו מסכנה היית
) יש תקופות בהם אני רגישה מתמיד... אתמול היה יום כזה..זהו נגמר! ואתה שחף..אל תתחבא לך בפינה...אתה בורכת!!!!!!!!

maof

New member
אני מיצטער ............../images/Emo9.gif

שלא שמעתי את המנגינה זה היה בגלל שנירדמתי והווליום היה על נמוך
אבל שידור חוזר כל יום וכל היום מיתקבל בברכה
ואל תישכחי שאנחנו נימצאים בדך החדשה
ורק אור
ניכנס דרך הדלת מעוף

*יערית

New member
היית חייב????../images/Emo13.gif

לשלוח באותה שנייה שלי?
אתה משהו אמרו לך כבר?

אפשר לשיר שוב ואולי אחרת.....

יש לי יום יום חג יש לי חג יום יום........ לא נורא העיקר ישנת ולא הפריעו לך (מקווה בשבילך) מי מסכנה? נשמה אני לא מסכנה אני אדם מאושר שלפעמים קצת כמו כולם.... ונו אין בעיה יש דירה ליד פנויה אז אפשר לברר תענין. אור שמש ושמחה לכם לי ולכל המשפחה
ולמה באמת אתה באותה דקה? ובאמת אמרו לך שאתה משהו?????

למעלה