וסקר סופ"ש

וסקר סופ"ש ../images/Emo9.gif

שיר השבוע : יודית - ישראלי - לועזי - תוכניות לסופ"ש: טלוויזיה: סרט: לאן הייתם נוסעים לחופשה: על מה אתם מנגנים: ועוד כל מיני דברים שבא לכם להגיד
שיהיה סופשבוע רגוע.

לפני שאני עפה...

שיר השבוע : יודית - "עיני זהב כחולות". ישראלי - הדורבנים - עוד לילה. לועזי - Undercover - Bakerstreet תוכניות לסופ"ש: הופעה, העברות, ולא עבודה לשם שינוי (מספיק ביאסו לי את הצורה עכשיו והורידו לי את רוב האקסטזה מההופעה. נבלות.) טלוויזיה: ראיתי איזה סרט בשני בלילה עם בריטני מרפי... אבל גם נרדמתי באמצע. סרט: בתול בן ארבעים. לאן הייתם נוסעים לחופשה: לאוסטרליה. עכשיו. בלי כלום. רק אני והמטוס. יאללה. על מה אתם מנגנים: בעיקרון גיטרה זה הקטע שלי (8 שנים), אבל על עוד הרבה דברים נוספים, מה שיוצא. סופ"ש מקסים.

YA2007

New member
סופ'ש אביבי לכולם ../images/Emo42.gif

שיר השבוע של יהודית- "באה מאהבה", כמובן תוכניות לסופ'ש: לנוח, להתרענן...

אני עונה....

שיר השבוע : יודית - "שוב מתחלפת העונה"!!!!!!!! ישראלי - אמממ..."לא טוב ביניינו" של נורית... לועזי - אין.... תוכניות לסופ"ש: טלוויזיה: ארץ נהדרת...חדשות {כדי שאם תהיה כתבה על יודית בעקבות ההופעה החדשה לא אפספס..}...אממ..זהו.. סרט:...... לאן הייתם נוסעים לחופשה:חופשה בבית של הבוסית שלי...להרמת כוסית...נחשב? על מה אתם מנגנים: אני מנגנת בצ'לו...אני מקווה שרובכם לפחות יודעם מה זה...בכל מיקרה זה כלי מדהים..

ToMeTiN

New member
וואו, צ'לו? איזה כיף לך!

מכיתה ב' אני רוצה ללמוד לנגן על צ'לו, אבל בגלל שלא היה באולפן למוזיקה נאלצתי להסתפק בכינור שרדתי שנתיים:) שב"ש!

venustudent

New member
המשך סופ"ש נעים וחג שמח!

שיר השבוע : יודית -שוב "ציפיה לאושר" ישראלי - רונה קינן וגידי גוב-הריקוד המוזר של הלב לועזי braysn adams-heaven unplugged תוכניות לסופ"ש: לבלות קצת אחרי השבוע העמוס שהיה לי טלוויזיה:ארץ נהדרת לאן הייתם נוסעים לחופשה: אילו הייתה לי אפשרות? לאיפשהו באירופה... על מה אתם מנגנים:על גיטרה, אבל מזמן לא התאמנתי...

אושRתי

New member
../images/Emo23.gif

שיר השבוע : יודית - הילדה הכי יפה בגן.. ישראלי - מרחק נגיעה מכאן. לועזי - אין תוכניות לסופ"ש: טלוויזיה:אין סרט:אין לאן הייתם נוסעים לחופשה:לחו"ל איפה שהוא על מה אתם מנגנים:שום דבר.

darling2

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע : יודית - כשתבוא אהבה ישראלי - אריק ברמן-לא נורא לועזי - Sinead O'Connor - Nothing compares to you תוכניות לסופ"ש: חזרתי מטיול בשישי וישנתי מלא!! עכשיו אני מנקה לפסח. טלוויזיה: חברים. סרט: אממ.. לאן הייתם נוסעים לחופשה: למדבר
כל כך..הייתי עכשיו בטיול וזה פשוט מושלם. על מה אתם מנגנים: על כלום. יש לי את האלבום של יהודית
סוף סוף.

אנוכי../images/Emo9.gif

שיר השבוע : יודית - מילה טובה ישראלי - אחריות / יוני בלוך לועזי - קשה לבחור אחד, אז כל הדיסק השני של המיטב של בוב דילן תוכניות לסופ"ש: טלוויזיה: מסודרים? סרט: עוד מעט יהיה משהו, אולי לאן הייתם נוסעים לחופשה: אירלנד על מה אתם מנגנים: כלום ועוד כל מיני דברים שבא לכם להגיד שיהיה סופשבוע רגוע.

למעלה