וספה.

reanimated

New member
וספה.

שלום, האם מישהו מכיר מוסך שמטפל/מתמחמה בוספות?? אני מחפשת מישהו טוב והגון באיזור הצפון- נהריה, קריות... תודה מראש reanimated

Bearing

New member
יש מוסך מצויין בחיפה

המוסך נמצא ליד עיריית חיפה, אם את עומדת בפינה הצפון-מערבית של העירייה - ז"א עם הפנים לכניסה מה צד של הים בפינה השמאלי של הבניין , תמשיכי עם הרחוב (אין כניסה אמנם) ואחרי הצומת של הכניסה לחניית העירייה מצד ימין יש את המוסך - 20 שניות הליכה מהפינה שאמרתי לך. מצטער על הבילבול, פשוט לא מכיר את שם הרחוב. למוסך הזה יש שנים של נסיוו עם ווספות. נ.ב. בשום פנים אל תלכי לטרייל, הם הרסו לי פעם מנו של ווספה (לפני המון שנים האמת) ולא הסכימו לשאת באחריות.

xfwind

New member
../images/Emo45.gifמוסך אלברט. רח' ביאליק.

יש גם את אבי מזור ברח' הל-אביב מבין המון בוספות (טיפל בוספות שלי בשנות ה-80 של המאה הקודמת...). גם סלים בקצה רח' הרצל מבין משהו בוספות. אבל הנ"ל, כאמור, כולם בחיפה ואתה ביקשת משהו יותר צפוני.... "טרייל", אגב, התפצל וכיום יש לו אח (תרתי משמע
) בשם "סוזוקה" בשד' ההסתדרות..

Bearing

New member
מה נשמע איש?

לא מתקרב למוסכים (אם לא נחשיב את זה שאני בעצמי מתפקד בתור מוסך בזעיר ענפין), אבל שמעתי בפורומים שאצל סוזוקה וטרייל הגישה נשארת במשפחה. קראתי בפורום של אופנוענים ברוסית שיש מוסך הגון בצור שלום, לא זוכר את השם, אולי מישהו פה יעלה אותו.

reanimated

New member
תודה רבה לשניכם...

נכנסתי לפורום, הוא מאד נחמד- ואני אבדוק בקשר למוסכים הרשומים... תודה reanimated

xfwind

New member
../images/Emo41.gifבדקתי היום פעם נוספת../images/Emo26.gif

מוסך "אלברט" ברח' ביאליק (צמוד לעירית חיפה) מופעל על ידי הבן שלו והם הגונים ומקצועיים מאוד. אבי ברח' תל אביב מקצועי. ההגינות נעצרה איפושהוא מתישהו מחוץ לרחוב....

eldad-g

New member
בצור שלום זה בטח סביון אופנועים אין לי מושג

לגביהם לא מטפל שם

redrider

New member
אבי מזור כך שמעתי ידוע גם בשם

אבי גנבי. מעניין למה קוראים לו ככה

sababaman

New member
נצל"ש - תמונה משעשעת

למקרה הלא סביר שהתמונה הזאת לא הייתה פה עדיין

reanimated

New member
וואי תודה לכולם

איזה כיף שמלא הגיבו להודעתי... רשמתי לי את השם של המוסך. בנתיים הבעיה שלי נפתרה, הלכתי למישהו שגם לו יש וספה והוא עזר לי, ותודה על האתר עם ההסבר על הוספה.... זה ממש מגניב. שמרתי לי במחשב. תודה לכולם... reanimated

למעלה