וסטים עם משקולות

וסטים עם משקולות

שלום לכולם אני עובדת עם ילדים בגיל הרך עד גיל 3, בגן שיקומי. עולה צורך בהתאמת וסטים/חולצות עם משקולות, או חליפות לחץ, כמענה תחושתי. אני מחפשת ייעוץ בעניין, מישהו שיכול לייעץ ולבדוק את הילדים מכיוון שאין לי נסיון בתחום. אשמח לקבל פרטים על מטפלים מהתחום או מכל מי שיכול לייעץ ולעזור. תודה

areenmsh

New member
מרכז אלי"ן בירושלים

אני יודעת במרכז אלין עושים ווסתים כאלו. אפשר להתקשר ולהתייעץ איתם איך עושים את זה.

תודה אבל..

דיברתי איתם, אין להם מישהי שמתמחה בנושא והם לא ידעו להפנות אותי למקום אחר, אולי בכל זאת מישהו יודע???

נאוה ר

New member
לא הבנתי

את רוצה מישהו שיתפור לך את הווסטים? מישהו שיבדוק לך את הילדים? מישהו שייעץ לך האם הווסטים מתאימים לאותם ילדים? אולי אם תיהיי יותר ברורה וגם תצייני איזור מגורים אפשר יהיה לעזור.

ayeletg1

New member
אפרופו ווסטים

אני שומעת פה ושם ויכוחים בנושא. למה כן ולמה לא.אני חושבת על ילדים מסויימים בביה"ס שלי שזה עשוי מאד לעזור להם.ילד שלנו שקיבל קסדה לשם הגנה ( הוא נוהג לדפוק את ראשו),שמתי לב שמאז הקסדה מלבד ההגנתיות שהיא מספקת היא פשוט "אוספת" אותו. הלחץ הפיזי עושה משהו.ממש אפקט מרגיע. אז חשבתי אולי ווסט יועיל לעוד ילדים אצלנו הסובלים מפיגור+ אוטיזם ויש להם בעיות תחושתיות קשות.בטיפול אני מפעילה לחץ פרןפריוצפטיבי עם מזרן או כדור. אז -למה כן ווסט ,ואם לא- אז למה לא?

גם וגם וגם

למעשה, בשלב ראשון, ייעוץ לגביי הילדים שאנחנו חושבים שהווסט או חליפת לחץ, עשויים לעזור להם, ובשלב שני גם איך עושים את זה... מדובר על אזור ת"א, אשמח לשמוע מכל מי שיש לו מושג. תודה

נאוה ר

New member
כמה פרטים

יש הרבה מאמרים על ווסטים אז פשוט תשייטי באינטרנט. גם שרון שני גונן וגם גילה ספירו יוכלו לספק לך מידע. גילה גם מיבאת לפי דעתי ווסטים מחו"ל. ואני מכירה מרפאה בעיסוק שתופרת ווסטים בעצמה. אם את רוצה אני יעביר לך את שמה במסר אישי (אני פשוט לא יודעת אם היא תתיחס אל זה כאל פרסומת או חדירה לפרטיות).

למעלה