וסטיבוליטיס

gigush

New member
וסטיבוליטיס

עברתי ניתוח לפני כשנה שכביכול עבר בהצלחה, אך עדיין אני לא מצליחה לקיים יחסי מין. אני בת 25 ובעצם חסרת ניסיון מיני וכך גם בן זוגי (אנחנו יחד מגיל 19). אני לא חושבת שהבעיה היא פיזית (כמו שהייתה בעבר) אלא העובדה שגם שנינו חסרי ניסיון וגם ששתקתי הרבה זמן עד שעברתי את הניתוח, אז עכשיו נראה לי שאני פשוט מפחדת מזה שזה לא מצליח. מה דעתך? מה עושים? ראיתי שענית לבחור פה שהסיכוי לנרתיק צר הוא קטן וכנראה שזה חוסר ניסיון או וגיניסמוס. איך מתגברים על חוסר ניסיון?

וסטיבוליטיס

GIGUSH !! אני מבין , מתוך פנייתך שאתם במצוקה לא קלה. הדבר ניתן לטיפול.!!! מהכתוב את מסבירה שכניראה המרכיב העיקרי כיום הוא פחד!! וגם חוסר ידע. יש לא מעט בחורות (ואני ממליץ!) שלאחר ווסטיבולקטומי (ניתוח ווסטיבוליטיס) עוברות תהליך"שיקום" של טיפול סקסולוגי. הטיפול נועד להכחיד את ההתניה שנוצרה, התניה שכנראה גורמת לך לכווץ את פתח הנרתיק באופן לא מודע ומכוון. יש מקום לפנות לייעוץ/טיפול באחד מבתי החולים הקרובים.... אני משוכנע!! שתוך זמן קצר בעייתכם תפתר!!!! כל הנסיונות שלכם רק מוסיפים עוד פחד ותיסכול...וחבל!! אנא פנו ויפה שעה אחת קודם!! שלכם ובשבילכם עידן מיליצ´ר

gigush

New member
תודה על התשובה ועוד שאלה

הטיפול הסקסולוגי הוא זוגי או פרטני? של שנינו או רק שלי? ובכלל - איך יודעים לבחור סקסולוג? זה משהו כל כך אישי ואינטימי שצריך להרגיש ממש נוח עם מישהו כדי לדבר על זה פנים אל פנים.

טיפול סקסולוגי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

בעיקרון ההעדפה היא, טיפול זוגי, כמובן שאם אין בן/בת זוג יעשה התהליך באופן אישי.במקרה שלך (אם הבנתי נכון) יש מקום שתגיעו יחד. אכן זהו תהליך טיפולי שיש מקום להרגיש בנוח מול המטפל/ת. לעצם העיניין המיקצועי , אזי, בכל בי"ח יש אנשי מקצוע מיומנים שישמחו לעזור לכם. וכאמור...יפה שעה אחת קודם.

למעלה