ונציה

Traped In A Box

New member
ונציה

איזה פרקים אתם חושבים היו יותר טובים, בפעם הראשונה בוונציה או בפעם השניה?) לא היו עוד פעמים, נכון?). אני אהבתי את שתיהן אבל בפעם השניה לדעתי זה נמרח קצת יותר מדי.. אולי כי זה היה פרק אחד ובפעם הראשונה היו שתיים ברצף... אז בעצם אני לא יודע. מה אתם חושבים..?

Mighty Morphin

New member
אמממ...

אולי תוכל להזכיר מה היתה העלילה בכל אחת מהפעמים בונציה?
מסתבר שדיי שכחתי...
ודרך אגב - הפרק היום (בונציה) היה ממש יפה!! (רק בזכות מייסי המקסימה
, אחרת היה יבש מאוד).

Elanor Rigby

New member
אני מסכימה../images/Emo96.gif

הפרק היום היה מדהים! הייתה לי צמרמורת כשמייסי קראה לתורן בסוף...

NarihS

New member
גן לי הייתה צמרמורת!

וואי איזה יפה מייסי!!! אני מתגעגעת אליה..

Mighty Morphin

New member
גמני

מתגעגע גם למייסי וגם לטיילור, שתי נשים מדהימות ויפות בטירוף. חבל שהם כבר לא בסדרה...
אבל תמיד אפשר להתנחם בברוק
אמממ.....לא

Traped In A Box

New member
גם אני התבלבלתי

בעצם כמה פעמים היו בוונציה? היום זה לא היה בפורטפינו? או שזה אותו דבר?.. לא חשוב, בקיצר, בפעם הראשונה נראה לי זה היה כשעשו תצוגת אופנה סטפני באה לאריק אבל קרה לה משהו בסירה... ועם סאלי וילורן, ונראה לי רידג' הציע לברוק אז..וגם ת'ורן היה.. ובפעם השניה זה היה כשאמבר וריק ואמא שלה ואז גם בקי באה לשם... וגם ברוק הייתה עם ת'ורן ורידג' עם טיילור... אבל אם מה שהיה היום גם היה בונציה אז בעצם יש כבר שלוש פעמים. או שהיו עוד שאני לא זוכר?

Mighty Morphin

New member
היום היפים היו בונציה

ופורטו פינו זה בכלל משהו שונה, נראה לי שזה איזשהו אי ליד אמריקה
. בכל מקרה, אתה צודק. היו כבר 3 פעמים. אין לי העדפה מיוחדת לגבי אף אחת מהפעמים. בכל פעם היה משהו יפה ומעניין משלו.

rachelMcfadden

New member
לא היום הם היו בפורטופינו

ואני אהבתי את התקופה שהם היו בונציה כשאמבר סיפרה לריק את האמת על התינוק

לינה18

New member
בפרק הזה זה היה בפורטופינו

נורא אהבתי את הפרקים בונציה. ראיתי אותם פעמיים! בפעם הראשונה לפני שנתיים בערוץ 2 בפרקי הזהב. בפעם השניה ב-star world לא מזמן. לפי דעתי הדבר הכי מגעיל שריג' עשה אי פעם לברוק היה בונציה. ממש שנאתי אותו אז. אבל מה, לא ראיתי את כל מה שהוא עשה לה אי פעם, אז אי אפשר לדעת. בכל אופן, אהבתי את ונציה בפעם השניה, כי את הראשונה לא ראיתי. ואהבתי גם את איך שאמבר מספרת לריק את האמת.

לינה18

New member
מסכימה

אהבתי את הפרק בפעם הראשונה בזכות מייסי וגם הפעם בזכותה. השיר שהיא שרה היה מהמם. הקול שלה מהמם והפגישה עם ת'ורן היתה ממש מרגשת. חבל שלא הראו את הפרק הבא. כי שיא הפגישה היה בפרק הבא.

Better Man

New member
כאן מתחיל אחד הקטעים

המגעילים והמטופשים בתולדות הטלוויזיה. ברידג'ט גילתה שרידג' הוא אחיה הביולוגי, אז?! למה היא אומרת שהוא לא אח שלה? מה זה משנה בכלל? זה אומר שהורים שאמצו ילדים הם לא ההורים שלהם?! זה אומר שאחים שגדלו ביחד כל החיים הם לא אחים בגלל שאין להם קשר דם? זה אומר שמותר להם להתחיל להזדיין אחד עם השני רק בגלל שאין להם קשר דם?! זו היית עלילה מבחילה ומזוויעה, אני בטוח שהיא פגעה בהמון ילדים מאומצים,גם באלה שלו.

לינה18

New member
מה היה בפעם הראשונה בונציה?

בגלל שלא ראיתי, אני לא יכולה לענות.

Traped In A Box

New member
תשובה ללינה

בפעם הראשונה בוונציה רידג' הציע לברוק נישואין (הסכימה, נו מה חשבת?...), אריק רצה להציע לסטפני אבל הוא אמר לה לבוא למסעדה בשעה מסויימת אם היא רוצה לחזור אליו (לא זוכר למה הם היו פרודים, אולי בגלל לורן, שדרך אגב גם הייתה שם עם סאלי, בכלל, שמישהו יסביר לי מה הלך שם בתקופה הזאת עם סטפני ואריק, אני גם לא כל כך זוכר, וגם דיי סיבכו שם....כמעט התחתנו, נפרדו...לא חשוב), אז בקיצור, היא לא הגיעה כי היתה לה פשלה בסירת מנוע שהיא שטה אליו איתה. אה ורגע קודם היה קטע גדול, כשהיא הפילה את סאלי לאגם קומו! ואז בפורטפינו סאלי רצתה להחזיר לה אבל היא נפלה למים בעצמה.... ומה היה שם עוד? מאוד אהבתי את העלילה שם. אבל גם בפעם השניה אהבתי אז גם אני לא יכול לענות לשאלה של עצמי....מה יותר טוב... אה נזכרתי, בדרך חזרה המטוס שאריק ולורן היו בו התרסק והם הגיעו לגרינלנד נראה לי, ואז היה את כל הסיפור שם....אה, ורגע לפני שרידג' הציע לברוק אז היא גילתה שטיילור בעצם בהריו ממנו ולא מת'ורן, ובכל זאת היא לא סיפרה לו והסכימה להצעה שלו, אפילו שהיה לה קשה. וזהו בערך, אם מישהו זוכר עוד משהו שישלים. אה וגם היתה שם תצוגת אופנה שבשבילה נסעו לשם עם איזו דוגמנית אחת לא זוכר איך קראו לה. אולי ויקטוריה? לא זוכר שמישהו יגיד... טוב אני מקווה שעניתי לך... בסדר?

לינה18

New member
חלק ממה שכתבת ראיתי בפרקי זהב

לפני שנתיים. ראיתי גם את התקלה שהיתה לסטפני, גם איך שהיא הפילה את סאלי לאגם, גם את הצעת הנישואין של ריג' וגם את השיחה שברוק שמעה בין ת'ורן לטיילור שבה היא גילתה שטיילור בהריון מריג'. אבל מה, לא היה לי מושג שזה היה בונציה. אתה בטוח בזה? כי לי נידמה שהמקום שריג' הציע בו נישואין לברוק אז ניקרא לייק קומו. בכל אופן, אני בטוחה שזה היה באיטליה. אני זוכרת שהם ניזכרו בהצעת הנישואין הזאת בפורטופינו וריג' אמר שהציע לה נישואין בלייק-קומו. כך שאולי כל שאר הארועים שציינת היו בונציה, או שאולי בונציה היתה הצעת נישואין אחרת, או שאולי לייק-קומו זה ליד ונציה, או בתוך ונציה?(אני ממש גרועה בגיאוגרפיה). בכל אופן, לפי מה שאני זוכרת,הצעת הנישואין של ריג' לברוק שהיתה אחרי שהיא גילתה על טיילור היתה בלייק-קומו.

לינה18

New member
סליחה, זה ממש מפגר מצדי, אבל

רק עכשיו חשבתי על זה שהתירגום של לייק-קומו הוא אגם קומו! קודם לא הבנתי למה היתכוונת. אז אם זה בסכה"כ אגם, ולא איזו עיר כמו שחשבתי קודם...
אם ככה אז האגם הזה נמצא בונציה? לזה היתכוונת?

NarihS

New member
רק דבר אחד אני לא מבינה..

מתי בדיוק טיילור שכבה עם ת'ורן??

Traped In A Box

New member
לא נראה לי היא שכבה איתו בכלל

ובאמת מפתיע שבסידרה הזאת אף אחד לא ידע את זה, עם כל ההתערבויות שלהם בחיים ובשיחות בתוך המשרדים של האחרים כשהם מצוטטים מהדלת..... אבל נראה לי הוא הציע לה נישואין מתישהו.

למעלה