ונעבור ל פ ר ס ו מ ו ת

מצב
הנושא נעול.

omdor

New member
חיסה=כיסה, כמובן! סליחה!

דעתי האישית..
אני אישית לא אוהב פרסומות על אוטובוסים בכל מקום ובמיוחד שזה מכסה חלק מהחלונות הפכו את האוטובוסים שלנו לפרסומות נוסעות ואני לא אוהב את זה בכלל! זה פשוט בושה לפי דעתי שאגד/דן/קווים/מטרודן או כל חברה אחרת יעשו דבר כזה! למרות שרואים דרכם לא רואים ממש טוב ויש חלק מהאנשים שלא מכירים תח"צ ולא מזהים חברה וכד.. ראיתי מקרים שחיסה מספר רישוי מספר קו ומספר סידורי וזה מעצבן!!!
חיסה=כיסה, כמובן! סליחה!

gsx750f

New member
בענין החלונות זה נובע

דעתי האישית..
אני אישית לא אוהב פרסומות על אוטובוסים בכל מקום ובמיוחד שזה מכסה חלק מהחלונות הפכו את האוטובוסים שלנו לפרסומות נוסעות ואני לא אוהב את זה בכלל! זה פשוט בושה לפי דעתי שאגד/דן/קווים/מטרודן או כל חברה אחרת יעשו דבר כזה! למרות שרואים דרכם לא רואים ממש טוב ויש חלק מהאנשים שלא מכירים תח"צ ולא מזהים חברה וכד.. ראיתי מקרים שחיסה מספר רישוי מספר קו ומספר סידורי וזה מעצבן!!!
בענין החלונות זה נובע
בגלל סוגי האוטובוסים כאשר מכינים פרסומת אין היתחשבות למאן או למרצדס כאשר הדביקו את הפירסומת במאן דה היה מכסה חלק מחלונות הנוסעים אבל העניין טופל כמה שאני יודע בעבר היו צובעים את האוטובוס בצבע העיקרי של הפירסומת ולאחר סיום חוזה הפירסום היו לוקחים את האוטובוס לצביעה חדשה כך שזה לא היה פוגע באוטובוס במו היום שזאת מדבקה וכאשר מורידים הדבק נישאר ומשחיר עם הזמן וזה ממש מגעיל יש לציין שחברות האוטובוסים מקבלות סכום יפה מאוד על הזכיון על הפירסום שמולבש על האוטובוסים

fireman

New member
היום יש מדבקות שלא משאירות

בענין החלונות זה נובע
בגלל סוגי האוטובוסים כאשר מכינים פרסומת אין היתחשבות למאן או למרצדס כאשר הדביקו את הפירסומת במאן דה היה מכסה חלק מחלונות הנוסעים אבל העניין טופל כמה שאני יודע בעבר היו צובעים את האוטובוס בצבע העיקרי של הפירסומת ולאחר סיום חוזה הפירסום היו לוקחים את האוטובוס לצביעה חדשה כך שזה לא היה פוגע באוטובוס במו היום שזאת מדבקה וכאשר מורידים הדבק נישאר ומשחיר עם הזמן וזה ממש מגעיל יש לציין שחברות האוטובוסים מקבלות סכום יפה מאוד על הזכיון על הפירסום שמולבש על האוטובוסים
היום יש מדבקות שלא משאירות
שום סימנים..... נהפוכהו, הן לוקחות איתן כל זכר ללכלוך שהיה על האוטובוס לפניכן. הכל תלוי באיזה מדבקות משתמשים וכמה חברת האוטובוסים חכמה בשביל להכתיב את התנאים לסוג המדבקה, יש היום חסויות שמולבשות על האוטובוס בתכונה של היצמדות על עקרון של חשמל סטטי, ללא דבק בכלל.

mister K

New member
מסכים ב-100%

דעתי האישית..
מסכים ב-100%
הפרסומות פשוט מכערות את האוטובוס. בחיפה כבר חלק גדול מהנידרפלורים (ויש הרבה) מכוסים בפרסומות וזה פשוט מכוער ומוגזם. אבל עם זאת, אין מה לעשות וזו עוד דרך לפרנסה, במיוחד לאור ההפסדים הגדולים כתוצאה מהרפורמה בתח"צ.

אוהד11

New member
אי שם בשנות השישים "עטפו" כרטיסנית

מסכים ב-100%
הפרסומות פשוט מכערות את האוטובוס. בחיפה כבר חלק גדול מהנידרפלורים (ויש הרבה) מכוסים בפרסומות וזה פשוט מכוער ומוגזם. אבל עם זאת, אין מה לעשות וזו עוד דרך לפרנסה, במיוחד לאור ההפסדים הגדולים כתוצאה מהרפורמה בתח"צ.
142 (לשעבר 679) בקו 46 בפרסומת של חברת התעופה היוונית "אולימפיק". האוטובוס היה עטוף מכל צדדיו, והדבר היה חדשני מאוד ויחודי. הדבר הבולט לגבי אותה פרסומת היה שהיא עטפה אך ורק את הפחים ולא הסתירה את החלונות.

orensaab

New member
בעבר

142 (לשעבר 679) בקו 46 בפרסומת של חברת התעופה היוונית "אולימפיק". האוטובוס היה עטוף מכל צדדיו, והדבר היה חדשני מאוד ויחודי. הדבר הבולט לגבי אותה פרסומת היה שהיא עטפה אך ורק את הפחים ולא הסתירה את החלונות.
בעבר
היו גם פרסומות על לוחות פח שהוצמדו לאוטובוסים עם פסי אלומיניום. סוג המדבקות, אופן הדבקתן ואופן הורדתן קובע איך יראה כלי הרכב ולא רק אוטובוס) אחרי שמורידים. לפני כ 10 שנים במסגרת עבודתי באחת מהמפלגות הפוליטיות כיסינו לא מעט מכוניות לקראת קמפיין גדול, ויום אחרי...כאילו לא היו מדבקות. כשרוצים, אפשר.

הוא נראה כמו תשלובת של

אז הנה תמונה של אוטוסוס סניך י-ם
הוא נראה כמו תשלובת של
אגד (ירוק) מטרודן (צהוב) וקווים (תכלת)
אני אוהבת שאוטובוס נראה כמו אוטובוס ולא כמו
יש פרסומת שמדביקים לצידי האוטובוס, או קיי צריך הכנסה. אבל לא בצורה שמכסה את כל האוטובוס.

מצב
הנושא נעול.
למעלה