ונעבור ל פ ר ס ו מ ו ת

מצב
הנושא נעול.

אורי404

New member
יפה מאוד. ../images/Emo51.gif

ונעבור ל פ ר ס ו מ ו ת
---1---
יפה מאוד.

fireman

New member
במקרה של מדבקה צריך לדעת איך

נכון איבגי, אתה צודק
אוטובוס שהורידו ממנו מדבקות נראה קטסטרופה אמיתית.
להוריד אותה, בכל מקרה חברת האוטובוסים יכולה להכתיב תנאי שהאוטובוס יחזור למצבו כפי שהיה קודם לכן גם אם המפרסם יצטרך לצבוע את כולו מחדש. במקרה והדבק נשאר, כמה שעות עם קיטור (לכל האוטובוס) יסירו כל זכר לדבק.

בי-ם סניף גונן

להוריד אותה, בכל מקרה חברת האוטובוסים יכולה להכתיב תנאי שהאוטובוס יחזור למצבו כפי שהיה קודם לכן גם אם המפרסם יצטרך לצבוע את כולו מחדש. במקרה והדבק נשאר, כמה שעות עם קיטור (לכל האוטובוס) יסירו כל זכר לדבק.
בי-ם סניף גונן
יש מכונה בקו 6 (שכחתי את המספר שלה) שהחליפו לה כבר שלוש פרסומות אבל בראשונה הדביקו מדבקות גם על החזית שעדיין מתקלפות לאיטן (למי שמעוניין לדעת על האוטובוס פרסומת של "טובול חומרי בניין ועל החזית שאריות של פרסומת לחנות שטיחים שנמצאת שם לפחות שנה)

83-739-01 ניר ידידי !

בי-ם סניף גונן
יש מכונה בקו 6 (שכחתי את המספר שלה) שהחליפו לה כבר שלוש פרסומות אבל בראשונה הדביקו מדבקות גם על החזית שעדיין מתקלפות לאיטן (למי שמעוניין לדעת על האוטובוס פרסומת של "טובול חומרי בניין ועל החזית שאריות של פרסומת לחנות שטיחים שנמצאת שם לפחות שנה)
83-739-01 ניר ידידי !

gsx750f

New member
היה יפה אבל הורדה כבד מהאוטובוסים

כאשר אני רואה אוטובוס עטוף בפרסומת
של מכוניות AVEO יש לי הרגשה כאילו רכב נוסף נע לקראתי. זו אמנם טעות אופטית אבל לא נעימה.
היה יפה אבל הורדה כבד מהאוטובוסים

omdor

New member
דעתי האישית..

כשהאוטובוס עמד בתחנה
זה נראה כאילו עוד רכב עומד לידו - "חניה כפולה"
דעתי האישית..
אני אישית לא אוהב פרסומות על אוטובוסים בכל מקום ובמיוחד שזה מכסה חלק מהחלונות הפכו את האוטובוסים שלנו לפרסומות נוסעות ואני לא אוהב את זה בכלל! זה פשוט בושה לפי דעתי שאגד/דן/קווים/מטרודן או כל חברה אחרת יעשו דבר כזה! למרות שרואים דרכם לא רואים ממש טוב ויש חלק מהאנשים שלא מכירים תח"צ ולא מזהים חברה וכד.. ראיתי מקרים שחיסה מספר רישוי מספר קו ומספר סידורי וזה מעצבן!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה