ונמשיך לעוד מיתוס...

סאטוריס

New member
ונמשיך לעוד מיתוס...

גברים יקרים, האם תוכלו לחיות עם אשה שמרוויחה יותר מכם?
או כמוכם?

סאטוריס

New member
אז... אתה מרוויח הרבה?

tarabara

New member
הם

ישמו מאוד. רוב הגברים שפגשתי מרוויחים פחות ממני. לא היתה להם שום בעיה.

צלשלספק

New member
כן.

כל עוד זה לא הופך אותה לביצ' גועלית שמשחקת על הקטע הזה - אני אחיה עם זה סבבה לגמרי, מפרגן לחלוטין.

ברמה ההגיונית זה יותר כסף לתא המשפחתי, לזוג, וכל עוד היא אישה ב-בית ולא רס"ר משמעת, מצידי מחוץ לבית שתכבוש את העולם, שתרוויח יותר ממני, אדחף אותה בעדינות להצלחה - אם היא רוצה בכך.

אני לא חושב שאף אחד היה רוצה מישהו בחייו שמשחק לו שהוא בעל/ת המאה אזי גם בעל/ת הדעה, אולי לאיצקו מרמזור זה מתאים, לי אישית לא....

tarabara

New member
או

שזה ניצול. יצאתי עם גברים שהרוויחו פחות ממני, זה נתן להן ליגיטימציה לא לקנות לי מתנה ליום הולדת או זר פרחים לקראת החג בטענה " אבל את צריכה להבין, יש לך יותר כסף".

צלשלספק

New member
ניצול יכול להיות משני הצדדים.

גולד דיגריות יש בשפע - כפי שקיימים "טרמפיסטים" שנופלים על כל ממונה של הבחורה.

אם הבנאדם במצב כלכלי לא טוב (תלוי בנסיבות) או מרוויח פחות ממך, והוא לא קונה לעצמו מתנות וגם לך לא, אז נראה לי שהייתם צריכים לדבר על זה ולסכם ביחד אם בכלל אתם משדרים על אותו התדבר ומבינים האחד את השני.

מצד שני אם הוא קונה לעצמו דברים חופשי, מבלה וחוגג עם משכורתו הזעומה, אבל מקמץ בך בתואנות שבעצם מסבירות בפועל שאת מחוץ למסגרת "התקציב", אז גם נראה לי שצריכים להסיק מסקנות מכך...

tarabara

New member
אני חושבת

שבזוגיות הוצאות צריכות להתחלק חצי חצי. יוצאים למופע- מתחלקים, אבל הייתי מצפה שביום הולדת שלי בן זוג כן ישקיע במתנה, אני לא אומרת שהמתנה צריכה להיות יוקרתית.
ולגבי מצב כלכלי, זו באמת שאלה טובה. קצת מוזר לקראות גבר מעל גיל 30 שחי עם ההורים ולא עובד.

goldy

New member
אני לא מבין בשביל מה שאלות בירור

הבנו שאת יפה מהממוצע, דעתנית ומרוויחה הרבה.
עכשיו צריך לראות איך היהלום נראה

goldy

New member
את יודעת את מה זה לא זורמת...

גיל 38 זה רק עיניין של זמן.

למעלה