וניל........... למה להזמין צרות בכוח?
ש שוקומוקה New member 23/9/04 #23 טוב נו...אני אשתדל להיות נחמדה למרות שזה קשה לי אז ככה: סליחה אם עצבנתי מישהו/מישהי פה... (למלמ תחליפי שם אבל ... אולי רוחמה?)
טוב נו...אני אשתדל להיות נחמדה למרות שזה קשה לי אז ככה: סליחה אם עצבנתי מישהו/מישהי פה... (למלמ תחליפי שם אבל ... אולי רוחמה?)
ש שוקומוקה New member 23/9/04 #25 לאות התנצלות אני מזמינה את כולם לארוחת שחיתות שכוללת ו ! ללמלמ אני אכין מיוחד וטעים! איך אני???
L L M A E New member 23/9/04 #27 וניל... אני אקבל את התנצלותך ואני מרשה לך לקרוא לי E וגם יהיה נחמד שלא תעבירי ביקורת על האנשים כאן ואז לא יעבירו ביקורת עלייך
וניל... אני אקבל את התנצלותך ואני מרשה לך לקרוא לי E וגם יהיה נחמד שלא תעבירי ביקורת על האנשים כאן ואז לא יעבירו ביקורת עלייך
ש שוקומוקה New member 23/9/04 #28 אבל בא לי לקרא לך D דוקא... אני באמת מתנצלת אם פגעתי במישהו מכאן...הכל ברוח טובה ושוב סליחה... לכולם!
אבל בא לי לקרא לך D דוקא... אני באמת מתנצלת אם פגעתי במישהו מכאן...הכל ברוח טובה ושוב סליחה... לכולם!
א אחת שאוהבת New member 23/9/04 #34 לילה טוב.. אני רואה שקוטי חזרה.. רק תרחיקו אותה ממני למה גם ככה אני במצב רגיש.. לילה טוב חלומות מתוקים ובעיקר.. ים של חיוכים...
לילה טוב.. אני רואה שקוטי חזרה.. רק תרחיקו אותה ממני למה גם ככה אני במצב רגיש.. לילה טוב חלומות מתוקים ובעיקר.. ים של חיוכים...