ונדליזם באוטו

MR SNOOPY

New member
ונדליזם באוטו

אחרי שנים ארוכות החלטתי לקנות אוטו. המשפחה עומדת להתרחב ובעצה אחת עם אשתי מכרנו את הקטנוע וקניתי אוטו. מצאתי סובארו אימפרזה מאדם מבוגר בחדרה, 18,000 ק"מ שנת 2004 2.0 לי. אוט יפיפה בלי שריטה בלי מכה. כמו חדש. אתמול רחצתי את האוטו והלכנו לאכול במסעדה בהרצליה. האוטו חנה 20 מ' מהמסעדה במגרש חניה. ישבנו במסעדה אולי שעה וחצי. כשחזרתי לאוטו חשכו לי העיניים, משהו עבר עם מפתח לכל האורך ועשה שריטה עמוקה מאוד בפח. שום וקס או תיקון צבע לא יעלימו את זה. אני פשוט ראיתי ורציתי לבכות. חשבתי שהצלחתי לדפוק את השיטה קניתי אוטו משומש אבל נראה כמו בסוכנות. אני מנקה אותו עושה עליו וקס, מחנה בצל שם ואיזה כולרה עושה את זה בשניה. זה ממש עושה לי קצר בראש כאילו 1+1=3. למה הזדוניות הזאת למה, למה זה טוב. כמה חסכתי כדי לקנות את האוטו הזה. איזה מדינה זאת. למה להתנהג ככה. אין גבול לרשע לניצול להפקרות ולאלימות.לך תדע אולי יותר טוב שלא תפסתי את זה שעשה את השריטה למה הייתי מתרגז מאוד ולך תדע לאן זה היה הולך. כל ילד היום מסתובב עם סכין. פשוט סתם הלכה לי השבת....

tal2000

New member
משתתף בצערך

לאנשים כואב בעיניים זאת עובדה... מכיר את זה מקרוב על האקורד שלנו.

הדברים האלה כואבים, אין ספק..

זה מתחיל בונדאליזם וממשיך בגניבת מכוניות ומערכות מרכבים.. לי אישית גנבו מערכת מהאוטו ששווה 5000 ש"ח ואני לא מקנא בבן אדם אם הייתי תופס אותו אצלי באוטו.. אני בן אדם רגוע אבל דברים כאלה יכולים בכיף להפוך אותך להיות מסוכן חחח משתתף בצערך גבר, קורה

מזל ורן

New member
משתתף בצערך

בארצנו זה דבר נפוץ,אני בטוח שאין בעל רכב שלא חווה זאת לצערנו

אם זה היה קורה לי

ובמקרה זה שעשה את השריטה היה נתפס על ידי, הוא היה מתפלל שתשע מילימטר לא היה חוצה את ראשו.

The Experience

New member
הזכרת לי את אחד מהחברים שלי

הבן אדם בן 25 חסך 5 שנים לאוטו + ההורים קצת עזרו קנה לעצמו קריזמה חדשה בניילונים(לפני כ4 שנים) אחרי כשבוע יורד למטה ורואה שריטה לכל אורך הצד הימני של האוטו... האוטו בצבע כהה והשריטה השאירה שריטה לבנה עמוקה בכל הצד... פשוט הקנאה והטמטום של האנשים גרם לזה. הוא נוסע עם השריטה הזאת גם היום....מעצבן לשמוע שעדיין יש חראות כאלו.

Booly

New member
לחשמל

רק בגלל אנשים כאלו אני חושב שצריך להתקין ברכב מערכת אזעקה אקטיבית. כל מי שמתעסק מתחשמל. לחבר שלי היה כזה דבר באוטו (לקח לו הרבה זמן לבודד את כל מערכות החשמל של האוטו מהגוף) אבל זה הציל אותו מפריצה פעם אחת.

דג חי

New member
../images/Emo7.gifכמה כואב - ככנה מוכר

גם לגולף של חמתי עשו את אותו הדבר (אני דווקא אוהב את חמתי היא סבבה). העניין הוא שמסתובבים במדינה הזאת המוני קאקות שונדליזם עושה להם טוב. ואני בספק מה יש לעשות אם אחד כזה כשאתה תופס אותו. אסור לירות בו, לפעמים הוא צעיר מידי בשביל לשאת באחריות פלילית ולפעמים הוא פשוט מסתובב עם עוד חברים זבי חוטם שיכולים לדקור אותך בשביל הקטע. בהזדמנות זו, אולי אספר על פורץ הרכבים הסידרתי שאחרי 50 רכבים בחניה של המלון שעבדתי בו, ולאחר שלא הצלחנו לתפוס אותו השתין במכנסים כשהתחלנו לירות לעברו. כנראה שזה הפיתרון

למעלה