ונגיד שמחר ברוק מתה...

• פותח הנושא Guy K
  • פורסם בתאריך

Guy K

New member
ונגיד שמחר ברוק מתה...

(כיף להתחיל את הבוקר עם מוות, הא..?
) נניח שמחר קת'רין קלי לאנג מחליטה לעבור לאטליה עם המשפחה שלה. מה נראה לכם שיקרה לסדרה? יש שלוש אופציות, כמו שאני רואה את זה. או ללהק מחדש את ברוק, או להביא דמות נשית חזקה שתתפוס את מרכז תשומת הלב, או לקדם אל חזית הבמה דמות נשית שכיום היא לא "מרכזית". השאלה היא, מה אתם הייתם עושים, אם הייתם מפיקי הסדרה?

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifדבר ראשון זה הדבר הכי טוב

שיכול לקרוא לסדרה הזאת יהיה נחמד אם סטפני תשתגע ותהרוג אותה או שילה כי העלילות איתה תמיד מצוינות אחרי המוות שלה צריכים לחזק את הדמות של בחברתילדות שלו(שחכתי איך קוראים לה היא שיחקה את גוליה בכל ילדי) חוץ מזה הגיע הזמן להביא פנים חדשות וסיפוריםן חדשיפ ליפם כי לאחרונה זה ממש משעמם

238

New member
מביאים דמות חדשה

בס"ד ברוק היא די דומיננטית בסידרה.אי אפשר לקדם דמות קיימת כי התרגלנו שהן די אפורות בהשוואה אליה.

דבר ראשון

הייתי מתאבדת אני לא חושבת שלסדרה יש תמצית בלי ברוק (בואו נהיה מציאותיים) היא הדמות הכי שווה בסדרה

SupeRonit

New member
חס ושלום טפו,טפו,טפו ../images/Emo57.gif

על פי הכותרת אתם יכולים להבין מה דעתי על כך שברוק-לוגן-פורסטר תלך לעולמה (שתמסור ד"ש ל"קרוב רחוק",אם כבר שם..).אבל בקשר לשלוש אופציות,אני אבחר בשלישית.ואף אוסיף בקול תרועה
,שזו צריכה להיות ג'יקי אני פשוט חולה עליה:הדמות נהדרת (אולי קצת נדחפת יותר מדיי,לניק,איפה שלא צריך),אבל יותר חשוב השחקנית שמאחוריה היא מדהימה/נהדרת/פנטסטית/מהממת/יפיפיה וכולה.אני מתכווהת ללסלי אן דאון כמובן שעם המבטא הבריטי שלה היא עושה לי טוב על הנשמה. ג'יקי לשלטון-אתם עוד תיראו מי לובש את המכנסיים בבית משפחת מרונה.

SupeRonit

New member
חס ושלום טפו,טפו,טפו ../images/Emo57.gif

על פי הכותרת אתם יכולים להבין מה דעתי על כך שברוק-לוגן-פורסטר תלך לעולמה (שתמסור ד"ש ל"קרוב רחוק",אם היא כבר שם..).אבל בקשר לשלוש אופציות,אני אבחר בשלישית.ואף אוסיף בקול תרועה
,שזו צריכה להיות ג'יקי אני פשוט חולה עליה:הדמות נהדרת (אולי קצת נדחפת יותר מדיי,לניק,איפה שלא צריך),אבל יותר חשוב השחקנית שמאחוריה היא מדהימה/נהדרת/פנטסטית/מהממת/יפיפיה וכולה-אני מתכוונת ללסלי אן דאון, כמובן. שעם המבטא הבריטי שלה היא עושה לי טוב על הנשמה. ג'יקי לשלטון-אתם עוד תיראו מי לובש את המכנסיים בבית משפחת מרונה.

Katherine

New member
הופה...

זה משפט שלא ציפיתי לשמוע מגיא בחיים... האמת,עם כמה שאני שונאת את ברוק אני לא רוצה שהיא תמות, רק שיתנו לה קצת פחות זמן מסך ושלא תהיה הדמות הראשית אבל מוות, חס וחלילה בכל אופן, אם אני צריכה לבחור בין האפשרויות אני הייתי בוחרת בשלישית, ורונית, את ממש צודקת בכל המחמאות שנתת ללסלי, וכדאי באמת שהדמות הזאת תהיה ג'קי.

SupeRonit

New member
תודה,תודה.אני יודעת שאני צודקת

סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם ולמקרה שנדמה לכם שנשלחה לי ההודעה פעמיים-אתם טועים-השנייה היא תיקון של הראשונה

SupeRonit

New member
תודה,תודה.אני יודעת שאני צודקת

סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם ולמקרה שנדמה לכם שנשלחה לי ההודעה פעמיים-אתם טועים-השנייה היא תיקון של הראשונה

SupeRonit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה נסגר איתי היום? בהודעה שכתבתי שלא נשלח לי פעמיים,היא כן נשלחה פעמיים.אז יש צורך להבהיר שמדובר בהודעות שלמעלה (שגם נראות כאילו נשלחו פעמיים)

Katherine

New member
סיבכת אותנו...

טוב, שגיא יכנס הוא ימחוק את ההודעות המיותרות

Guy K

New member
ג'קי?

בתור הדמות הראשית? זה קצת בעייתי. היא לא מבוגרת מדי? עכשיו כשאני חושב על זה - ברידג'ט ואמבר צעירות מדי. ג'קי וסטפני מבוגרות מדי. עושה רושם שהאופציה היחידה היא סמי, או דרלה. ואני מעדיף את דרלה. אבל נגיד שיהיה ליהוק מחדש: איזו שחקנית הייתם שמים בתפקיד ברוק?

SupeRonit

New member
להפך.הגיל יכול לשחק לידיים שלהם

ככל שהיא יותר מבוגרת
היא יכלה להספיק לעשות יותר בחיים שלה
יכולים לצאת יותר שלדים מהארון. הבנתם את זה

Guy K

New member
כן, אבל

תמיד צריכה להיות שחקנית בגילאי השלושים שלה בתפקיד מרכזי. אי אפשר לצפות מכל הצופים להזדהות עם זקנה - יפהפיה כמו ג'קי או לא.

Katherine

New member
נקודה טובה

לא חשבתי על הגיל שלה בכלל... האמת גם אני מעדיפה את דרלה על סמי מישהי אחרת בתפקיד ברוק...?אמממ זה קשה מידי תתנו לי אופציות אני לא יכולה בכל כך קלות למכור את קתרין

לינה18

New member
למרות שאני בעד האופציה של ליהוק

מחודש,אני לא מתארת שום שחקנית אחרת בתפקיד ברוק. אני מתה על קתרין!

dikiss

New member
רק לא זה

אני בטוח הייתי מלהקת אותה מחדש... ברוק היא דמות מאד חזקה בסדרה- היא אחד היסודות שמחזיקים את הסדרה הזו. מלבד זה, אם ברוק תמות (על המסך) אף אחד לא יאמין שהיא באמת מתה. כולם יחכו לראות איך היא תחזור לחיים הפעם. (בדיוק כמו הסיפור עם רידג' שנפל לאש)

הדס123

New member
קודם כל זה יהיה נורא ואיום ../images/Emo70.gif

אני בתור מפיקי הסדרה הייתי מכפילה לה את השכר, הכל כדי שלא תעזוב. כי ברוק חדשה זה לא אותו דבר, קשה להתרגל לשינוי כזה (לדוגמא מי שראה קרוב רחוק, כשהחליפו את פיפה זה היה מעצבן!!!), להביא דמות חזקה חדשה, שוב אי אפשר להחליף דמות אחת באחרת, הגעגועים לברוק רק יגברו, לקדם אל החזית אחרת- ממש לא לברוק יש עבר מרתק. ואם כבר לקדם דמות, בלי קשר לעזיבת דמותה של ברוק, אז הייתי מקדמת את אמבר. היא פילפלית, מצחיקה, משעשעת וגם אנושית...

למעלה