ומשהו משעשע

• פותח הנושא taro
  • פורסם בתאריך

taro

New member
ומשהו משעשע

אתר חופש פרסם היום דרכים לעשות בר מצווה רפורמית. אני לא מתכוון להתפלמס כאן עם הרפרומים, אבל תהיתי - מה הקשר למטרות חופש? הרי אף אורתודוכס לא כופה על אדם בר מצווה אורתודוכסית. קשה שלא לצאת מנקודת הנחה, שאתר חופש סתם נהנה לנגח את האורתודוכיסה ולעשות לה "דווקא". בתור אתר שמשמיץ את אלוהים וקורא לדת דבר פרימיטיבי ומאשים בו את רעות העולם, נראה ילדותי מאד שאתר חופש פתאום משבח את הרפורמים. כנראה שרפורמים הם לא אנשים דתיים בעיניו, כל עוד הם נגד האורתודוכיסם כמובן. תתבגרו.

עופר5

New member
עד כמה שאתה אכול שנאה עצמית, רדידות

עד כמה שאתה אכול שנאה עצמית, רדידות ופרימיטיביות שכלית, ללא יכולת להגיע, לשום פאראדיגמה תבונית, למעשה, את זה כבר ראינו, במשפט הראשון שלך, אך בינתיים האישיות המתוסבכת שלך, מחד משעשעת, אך מאידך הלב בוכה על אחד שמוצאו מהעם היהודי, אם אכן, שעליו נאמר, ´שכשהם יורדים, יורדים מטה מטה´- היינו, למטה מדרגת בע"ח.

preacher

New member
ברור שהוא הבין

הרי הוא אדם מאוד חכם, ולראיה, הוא השתמש במילה "פרדיגמה". אישית, כל מה שהבנתי מההודעה שלו זה הפסיקים.

שנאה עיוורת!! ..

הגבתי בהקשר אחר אך דומה. כאן מדובר בשנאה עיוורת תרתי משמע! הם כל כך עיוורים בשנאתם עד שאינם שמים לב במי הם תומכים או איזה חומר עולה ומאושר לאתרם.

zeevms

New member
חלק גדול מתומכי אתר חופש הם

רפורמים וקונסרבטיביים והחומר הנ"ל פונה אליהם ולא לתומכים האתאיסטיים.

zeevms

New member
לא שנאת אלוהים, אלא הכחשתו.

וזה פונה לרפורמים שלא מאמינים באלוהים (כן יש כאלה). לאחרים מן הסתם לא, והם פשוט מתעלמים מזה או מגיבים לזה.

taro

New member
אז אם אתם מתחשבים בכל הקוראים

אולי תתחשבו גם בנו הקוראים האורתודוכסים? הרי גם אני, "נעים מאד" וכו´ קוראים באתר שלכם, ולא ראיתי לינק שפונה לאורתודוכסים. אלא אם כן "אנחנו" ה"מחנה" המותקף.

zeevms

New member
האתר אינו מיועד לאורתודוקסים, אלא

אם כן הם תומכים במאבק בכפייה הדתית. הרוב המוחלט של הרפורמים והקונסרבטיביים תומכים במאבק בכפייה הדתית ולכן האתר מיועד להם. למרות זאת, יש כניסה למבקר הדתי ושם ניתן למצוא דברי הסבר לאתר. אני חושב שזאת התחשבות מעל ומעבר, בהתחשב בעובדה שהאתר לא מיועד להם.

taro

New member
גם אני לא אוהב את החקיקה הדתית

למה לי אין הפניות משלי לברי מצווה? אגב, ממתי ברי מצווה הם חלק מהכפיה הדתית? אולי תפרסם גם מודעות דרושים לציבור הרפורמי? אתה יודע, כדי למשוך קהל.

zeevms

New member
על מה לעזאזל אתה מדבר???

מה הקשר? ולמה אתה לא יכול להגיב לעניין במקום לשחק משחקים? מה קרה, אין לך איזה טיעון "לוגי" שסותר את דבריי?

עופר5

New member
למה אתה משקר?

הרי אתה יודע שהם נתמכים ע"י המיסיון הנוצרי וממומנים על ידו.

taro

New member
מה קשר?

אף אחד לא כופה ברי מצוות אורתודוכסיות. נראה שאתר חופש נהנה לעשות פרסומת לרפורמים ולהחליף את האמונה החרדית ברפורמית.

למעלה