ומסתבר ש..

Mikel20

New member
ומסתבר ש..../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

ד"ר מארק חוזר לעלילה חדשה מסוף החודש כאשר מי שתחלה תיהיה לפי הנאמר : "Mark will be there to help when one of Ridge's ladies falls ill" זה לא נראה כמו סטפני(כמו שרובנו חשבנו) ומאחר שלא נאמר WIFE לפי דעתי מדובר באחת מהתאומות שתחלה! אפשר לפתוח כאן שירשור ניחושים, מי זוכה להיות מטופלת ע"י הרופא היחיד בלוס אנג'לס??
עוד נאמר שברוק תנסה לפתות את רידג' בבית החוף, כלומר להשתמש במה שהיא יודעת הכי טוב..הגוף שלה, אבל סטפני לא תיתן לזה לקרות ותשבש את התוכניות של ברוק לערב רומנטי עם רידג'. המלחמה בין השתיים הולכת ומתחממת , יאללה בלאגן
! שנראה את ברוק מחזירה קצת מלחמה ולא בוכה כל היום כמה רע לה.

girlontop

New member
זאת כן סטפני, לדעתי

היא הליידי המרכזית בחייו של רידג', לא?
או שטיילור תמות שוב?

זה לגמרי

מכוון לסטפני. שלא נדבר על הפינה שהדמות שלה הולכת ונדחקת אליה עם כל פרק שעובר. ואני ממש לא חושב שמורגן תחזור, תחטוף את רידג' וסטפני תציל אותו. סטפני הולכת למקום בו הלכו דמויות רבות בעבר - בית הקברות

rt 19

New member
אני חושבת שאתה צודק

בטח כבר יתגלה איזה משהו רע על טיילור שיהיה פשוט בלתי נסבל ונסלח ומרוב צער אחת התאומות תחלה. אבל זה רק ניחוש פרוע אי אפשר לדעת מה עובר לברדאלי בראש

NOA N1

New member
דווקא אני מסכימה עם טלי

השמעות אומרות שזאת סטפני.

girlontop

New member
אני כבר רואה את הסצינה בעיניי רוחי

סטפני שוכבת בבית החולים. ד"ר מארק אומר למשפחה בחוץ שאלו הרגעים האחרונים שלה. סטפני מבקשת שרידג' יכנס לחדר. רידג' נכנס ומתיישב על ידה. היא מחזיקה לו את היד, מסתכלת לו בעיניים ואומרת לו "תבחר בטיילור. אני מבקשת שתבחר בה. היא תעשה אותך מאושר וזה כל מה שתמיד רציתי בשבילך". רידג' מנסה להתחמק, אבל סטפני אוחזת בו בחוזקה ולא מפסיקה להסתכל לו בעיניים ולבקש שיבחר בטיילור. רידג' נשבר ואומר "אני אתחתן עם טיילור". סטפני מחייכת חיוך קטן, עוצמת את עיניה ומתה. החידוש: פעם ראשונה בסדרה שדמות על ערש דווי לא עסוקה בלהשלים עם כולם, אלא עדיין מחרחרת מלחמה
הבעסה (חוץ מזה שסטפני מתה
): במקום פתרון חד וחלק למשולש המעצבן הזה, נקבל עוד החלטה מעורפלת של רידג'. רידג' יאמר לברוק "עשיתי את זה בשביל אמא. אותך אני אוהב" וימשיך להשלות אותה עוד 20 שנה. התהייה: האם סטפני תזייף את הגסיסה שלה וברגע שרידג' יבחר בטיילור היא תקום לרקוד בחתונה שלהם משל היתה בת 16, בריאה וחסונה? התהייה השניה: האם אחרי שרידג' יחזור לטיילור וברוק תפנה למישהו אחר (ניק?), הסוד של טיילור ייצא לאור, רידג' לא יוכל לסלוח לה, ירוץ לברוק רק כדי לגלות שהיא תפוסה, וכך הוא יישאר קירח משני הצדדים? האם יש מצב שרידג' ישאר בודד וגלמוד? am I that lucky?

Guy K

New member
ראיתי פרומו! ../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

ואין לי מושג אם הוא אונליין אז תיאור: השבוע ביפים והאמיצים - רואים את רידג' מסתכל בתמונות של טיילור וברוק. "שתי נשים מדהימות, ואני יכול להיות רק עם אחת מהן" (מדבר עם עצמו). קאט. סטפני צועקת על רידג' (בבית החוף), "למה אתה מחכה", והוא עונה בצרחה "זה ענייני!!" קאט. רואים את ניק מסתובב אחורה בבהלה, ברידג'ט נראית מדוכאת, הדומגן תחתונים נראה רציני באינסומניה, ברוק (דווקא מחייכת משום מה), סטפני בפרצוף רציני, ואריק עם ההבעה הזעופה הרגילה שלו", שומעים צפצוף של מכונת נשימה ובסוף שקט, כשכתוב "החיים של אחד מהאנשים האלו ישתנו לנצח". בררר...

Mikel20

New member
../images/Emo124.gif והנה הלינק לפרומו !

זה נראה ממש מותח!... אחד הפרומואים הכי טובים שהיו אי פעם לדעתי..... סטפני הורגת אותי מצחוק.."למה אתה מחכה? להתגלות שמימית?"....

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif איך זה צימרר אותי :| וואי בראדלי הזה ממש התעלה על עצמו בסיפור הזה.

girlontop

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למה אי אפשר להוציא את רון מוס לפנסיה? הוא נראה שם יותר זקן מסוזן וכל הקאסט ביחד (ו-וואו, הוא משחק רע בקטע של הצעקה שזה לא ייאמן).

יניב1

New member
לכו תדעו...

אולי זה רידג' שימות? ככה הוא ימות כקדוש מעונה שכולם יעלו לקיברו - וזה ישאיר בין טיילור וברוק מאבק תמידי (מי אישתו, מי היורשת?) בדומה למה שקרה לג'יל וקתרין בצח"מ עם מותו של פיליפ צ'נסלר לפני יובלות. ואולי זה אריק? הרי הדמות שלו כל כך לא רלוונטית ליפים, הוא כזה פלקטי וחסר משמעות - מצידי שסטפני בעצמה תהרוג אותו
בכל מקרה, להרוג את סטפני עוד השבוע נראה לי דרמטי מדי. ת'שמעו לי, זה לא יקרה.

לא רוצה להגיד כלום אבל

ביולי יש סוויפס. שמעתם? בחודש פאקינג יולי יש סוויפס!!!! למה שזה לא יהיה הגיוני להרוג את סטפני? <עזבו את זה שזה הסוויפס הכי פחות משמעותי. גם ככה בראדלי לא מבין בטלוויזיה>

NOA N1

New member
שאלה לא קשורה

עוד שבוע וחצי מתחילים פרקי הנבחרת, לא? או שאולי הם ממשיכים לשדר רגיל?

למעלה