ומי..

d a n i e l s 5

New member
ימים יגידו......

והימים האלה ממש אבל ממש קרובים........ לדעתי ולתחושתי בלבד.

פלונטר שמתרחב לו

18 שנה היינו שם ולא באמת בצענו את מה שרצינו יצאנו חד צדדי המחיר היה כבד כבד. למדנו והפקנו לקחים? מי אומר..שלא היה עדיף לשחרר אסירים לבנונים תמורת החיילים ...ומה שקורה היום היה נמנע? ייתכן שזו סתם מחשבה דבילית. נפנפו לנו בגזר ואנחנו אכלנו אותו. הם רצו מלחמה...ואנחנו נגררנו. (מאוד ייתכן שגם אצלנו חפשו סיבה להכנס לשם) ועכשיו הפלונטר הזה רק יתרחב ויום יום יהיו עוד ועוד קורבנות בנפש...

d a n i e l s 5

New member
ממליצה לקרוא שוב את....

מטריפים אותי שני הצדדיםו, מאת Snarc שם אולי תמצאי את התשובות לשאלות שלך או חלקן לפחות. אני אמחזר את מה שכתבתי כבר . תם עידן החד צדדיות . וזה אולי גם יענה לך על חלק מהשאלות שלך.

ספיישיל

New member
הדרג המדיני-אימפוטנטים.

למה שתקו עד היום? למה חיכו? שהחיזבללה יתפוס תחת? וזה מה שקרה.

Snarc

New member
יש לכך סיבות רבות

ואנשים שונים בתקופות שונות...אבל מבטיח לך מכאן,קושי הכלי, לא היה אחד מהן.

אא ניר

New member
להפציץ את הכורים באירן זו פעולה

סופר-לגיטימית, וסופר-חכמה. כל עוד ההתבטאויות של אחמד-דין-ניג'אד, בדבר השמדת ישראל ממשיכות, ורק לאחר שלום מלא עם כל שכנינו, כולל סוריה ולבנון. השמדת היכולת הגרעינית של אירן, להבדיל מארגונים אידיאולוגים, ניתנת להשמדה ע"י כוח צבאי.

ספיישיל

New member
90 אזעקות עברנו

והיד עוד נטויה...גזלו לנו את החיים.את החופש.את הבית. איפה המדינה ששומרת עלינו,האזרחים? מישהו היה מאמין שיזרקו טילים עד לחיפה? עוד לא היה כדבר הזה. מישהו לקח בחשבון בדרג המדיני שהסכנה תתרחב ותתרחב עד לחיפה ות"א? ובכל זאת הבליג ושתק? הממשלה הזאת מסכנת את אזרחיה. יתרה מעידוד לצפון,הם עשו את שלהם וטיפולם באזרחים שלנו גם במילחמה לא מחמיאים להם. איך פוצחים במילחמה,שמיקלטים לא במצב תיפקוד ושהיה? למה לא מתחזקים את המיקלטים פיקוד העורף לכל מצב שרק יבוא? במזגן? טלויזיה? טלפון? סביבת שהיה נורמלית? יכלו לתחזק מקלטים לפעולות חברתיות לנוער במהלך השנה,כדי שהמיקלטים יהיו שמישים וברי שהיה.

לתחזק מקלטים.

זכור לי הבניין שגרתי ברמת השרון. בניין חדש..ששה דיירים. מקלט. את המקלט הפכו למחסן. ועד בית לא חשב שצריך אחרת. יש ועדי בתים משלמים להם כסף לתחזוק הבניין איך זה שלא דואגים למקלטים?

ספיישיל

New member
תארי לך שזה לא רק ברמת השרון.במיקלט

כל אדם פה שהיה לו ממ"ד שימש לאחזקה ולאיחסון.אף אחד לא ידע או תיאר. אף אחד לא הכינו אותו לשהיה ממושכת בחדר הזה.

ספיישיל

New member
מי יחזיר לילדים האלה את החופש הגדול

את הקייטנה? את הכסף להורים? הכניסו את הצפון לעוצר. אין יוצא ואין בא.מקשיבים לכל רחש. זה זה? או לא זה? זה דומה? או שזה זה? כל צליל דומה לאזעקה,אנחנו משתתקים. להקשיב יותר טוב. כל "בום" של טריקת דלת או חפץ כבד שנופל,מקפיץ אותנו. כל אזעקה של תוכנית בטלויזיה, מקפיצה אותנו.

קליל 1

New member
../images/Emo24.gif תחזיקו מעמד..../images/Emo141.gif

זה לא קל..לא קל לך..בטח לא קל לפצועים.. ובודאי לא קל למשפחות שאדו יקירים.. מלחמה זה דבר קשה,רע,כואב,.. מאחל לך שיהיה לך הכי קל שאפשר.. תודה לאל שאתם בריאים..

Snarc

New member
יותר משישים שנה חלפו

ובמרתף של כל בית דירות שוויצרי תמצאי מקלט מסודר ומאורגן,חלילה הגרמניםם יחליטן לתקוף עם שחר. זה לא חוק,או עבודת ממשלה,זה האזרח שמצליח לחשוב לבד קצת יותר רחוק מקצה האף...

Snarc

New member
אז לא הבנתי...

תיתני לי שום בחתימה שלך או לא תיתני?

R a c h e li

New member
חבוב......

הדיוק שלך היה מבריק..... אבל ! קוקו ממתינה לדיוק משלים.....
ואז מממממממממממממ הופ הופ אתה בלמטה שלה אני מה לא עשיתי חבל"ז אז יאללה מתוק תשתדל.....

למעלה