ומי מעליב אותי? תפוז!

anatul

New member
ומי מעליב אותי? תפוז!

"ענתול.. הגיע הזמן שתעלי מדרגה אירובית" ??? ממש חוצפה- ובכלל מי הלשין להם שאני לא שר?!!! זהו.. נעלבתי - אני לא חוזרת!! סססססססססתתתתתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםםם

iditbs

New member
תגידי תודה שהוא כותב לך "תעלי"

אליי הוא מתעקש לפנות בלשון זכר!

iditbs

New member
../images/Emo45.gif כל עוד זה לא אייקון של סינר,

אני מוכנה לקבל "שידרוג"!

לי מציעים הצעות מגונות.

אוליי אני צריכה חבר לחיים? "נמאס לך לישון לבד הלילה?" עדיף מאשר לישון עם תפוז במיטה לא? אוליי תעברי לגור באוסטרליה? תעלי מדרגה? ואם אין לי מדרגות בבית?

יורי CA

New member
אני קיבלתי במסר האישי הודעה

מסקאל, והם איימו עלי שזה פעם אחרונה שהם פונים אלי. וואי, איך נהייתי עצוב... מה, הם באמת לא יכתבו אלי יותר? טוב, לפחות נשארו לי אלו שרוצים להקטין לי (את הריבית) ולהגדיל לי (את הפין).

zoti

New member
לא אומרים פין

מהיום אמור: "חראם" כמו בוראט !

ננסנס

New member
דווקא לי הציעו פעילות לילדים, אז...

ישר שלחתי אותם לשמוליק GREENEYES3 ...

greeneyes3

New member
שמוליק גרינאייז MR DOUBTFIRE אני!

אל תשמיצו! אני דווקא מוצא מכנה משותף אדיר עם ילדים!! מנטליות פשוט מקבילה יש לי עם בני 6 או 7 בערך.... אבל לא יותר צעירים..... שמוליק IF U CANT LAUGH AT YOURSELF YOU ARE PROBABLY MISSING OUT ON THE JOKE OF THE CENTURY DAME EDNA

ננסנס

New member
חס וכרפס

מי משמיץ... אתה יודע כמה שאני אוהב אותך... נב מתי אתה בא לעשות בייביסיטר לננסנסית הקטנה...

greeneyes3

New member
! ANYTIME! קטעים בבייבי סיטר ...

הייה סרט מדליק של קריס קולומבוס לפני כמה שנים... ADVENTURES IN BABY SITTING סרט קאלט מהמםםםםםםםם... חובה לראות אותו! הוא קיים בספרייה בטוח בוידאו.... אז ANYTIME חמוד........ נפגש כששירי תגיע לעיר או נעשה איזה מפגש בעיר... אני צריך לבקר בפורום של ניו יורק בYNET... הבחור שמנהל צעיר וחמוד...יש שם כמה ניו יורקים צעירים נחמדים... נארגן משהו?? שמוליק

ננסנס

New member
אני בעד

אולי כדאי לקבוע תאריך עתידי כך שאנשים יוכלו להערך מראש. (כמה אמריקאי...) ובתנאי שכולללם מוזמנים, כמובן.

greeneyes3

New member
סוף השבוע הבא אולי? אני אתקשר עם

החברה בYNET..... נורית רן עדי... אורנה מניו ג'רסי עם בעלה יניב והחברה שלו דורין והחבר שלה ענתול החמודה כאן עם החבר שלה תקרא את ההודעה אני מקווה! מי עוד???

greeneyes3

New member
פרסמתי גם בפורום למה-נט ניו יורק

מי עוד בניו יורק כאן בפורום? פיספסתי מישהו?

ננסנס

New member
רגע, לא סופשבוע הקרוב, נכון?!

אלא זה שאחריו (שבת 5 באפריל). סופשבוע הקרוב אנחנו בטקס אשכבה בוורמונט, לעונת הסקי הנהדרת שהיתה לנו השנה...

ואותי מצחיק כל פעם מחדש

ששואלים אותי אם כבר שמעתי על כורסת מסאג'. אז חבר'ה, כן, אתם שם בתפוז: יש לי אחת כזו, פרטית משלי, בבית. כבר למעלה משנה שאני מתענגת עליה בכייף פראי, וכל החברים שבאים לבקר אותי רוצים קודם כל סיבוב עליה. אז יאללה, תרדו לי מהעיניים...

למעלה