ומי לא בא?

מוגג

New member
זהו, שגם אני

הכנתי סיכום ארוך ובדיוק התכוונתי לשלוח אותו, אבל אז נפלהמערכת וכו' (האמת קצת שונה, כמובן. בדיוק כשרציתי לשלוח הסתבר לי שעוד לא קלדתיהו ). אז הנה לפניכם סיכום מ
: ===========================
לא יודע מה כולמתלוננות. הטיול הלך ממש חלק.
לא יודע מה יספרו הצימספונים לפסיחולוג* שלהם בעוד שנים על טראומות הילדות שנאלצו לספוג.
לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה שתופס, בילה את השבת בפיזור מיני צמחים שונים מתובלים בזוחלי ארץ משונים בנתיב הליכתנו. פשוט, כל מטר (עד לבוא המטר) הוא "גילה" ציץ או חמציץ, ספלולית ירוקת כרס או ציקדה סרפדית מעוצה. סקאלי, התוגרמנית**, נאלצה לעבוד קשה.
לא יודע איך גנגי שטענה כי הייתה תקועה בפקקים הצליחה לצעוד במרץ ועוד לדון עם המדריך על כל שפיץ של ציץ (עד בוא השפריץ). כמובן שהיא הטיבה להוסיף את הנופך הפולני לכל צמח -- (קטע מצולם)-- תופס: כיצד מזהים את הקורנית המסוקסת? גנגי: כי תמיד יש עליה יבחושים. ** תופס: מה ייחודו של הטירפז הננסי? גנגי: שיש לו ריח מסריח..
לא יודע מה גרם לאנשים לחשוב שאינני מתמצא בטבע? אמרתי "עוזרד" ובאמת אחרי שעה גם המדריך אישר בהצביעו על צמח דומה (גם הוא בעל עלים אשה מוכה וחורשה בצחוקה) "זהו עוזרד".
לא יודע מדוע כל שיר גווע אחרי דקה. אולי בגלל זייפן התנועה? (הידוע גם בכינויו ה
של גרי).
לא יודע איך אחרי כל תלאות הדרך, דווקא שני מטר מביתו של גרי, הצליחו הנהגים "היבשים", להסתבך עם החוק (וגם לא ידוע מי חילץ אותם מהמיצר). אולי גם הם רצו שתהיה להם הרפתקה תרבותית.
לא יודע אם בסוף זכיתם לשמוע את ההסבר על חצי הקערה ההפוכה והאם הוחלט כי אלתרמן הוא לאומי או שעלה לליגת העל? כי נאלצתי להחיש פעמיי אל עבר כפרי (שלמרגלותל הממלכה המאוחדת, כזכור) כדי להספיק להגיע חמש דקות לפני תחילת המופע ולגלות שעוד "מכוונים את הצלילים" כי גם האמנים נתקעו בפקקי החג.
לא יודע מה איתכם. אניהניתי.
לגנגי ועידן על לשון החלקות, לרוסי על כך שהשכילמצוא שימוש לאספלניתי וירא כי טוב. ליונתן ועינה שסייעו בטיפול בצימספונים ונתנו גיבוי לצימעס וערן.
לגרי על הקפה, התה, והאירוח החם.
לחוכא שקישר בין המובילים למשתרכים .
לכל משפחת צימעס שהוכיחה דבקות אמיתית במטרה ולא בדתה מיני מחלות , מטלות או אורחים בלתי צפויים.
לסקאלי על הדיילות והמוראל ועל העזרה בפתרון התשבץ. (25 הצידה זה "נטרונאי גאון").
לאוח, שלי ושוש שהצליחו להגיע ולהשתתף איתנו בטקסיומסע תרבות. ומעל הכל
ליובל שהדריך ללא לאות בסבכיית הכרמל וגילה לנו את "שווצריה" שלנו. -=-=-=-=-= * מתמחה בטראומות הקשורות לפסיחוזת פסח. ** מתרגמת מעברית לגרמנית.

zimes

New member
אם מדברים על חולצה וסקלרוזה

מישהו זוכר מה החלטנו שיכתב על החולצה?

doram44

New member
את כותבת נהדר.

עשיתם לי קינאה! האם אפשר לחשוב על הצטרפות לעליזות הזו ,למרות שאין לי אוטו כלל אני ישישה (48) שוקלת 105 קילו ,נשימה מחרחרת, ודי בטלנית...

ס ק א ל י

New member
קודם כל,

תודה רבה! שנית, קבוצתנו ההטרוגנית לא מציבה בד"כ פרמטרים לכניסה, אז הרגישי חפשיה...

אוֹחַ

New member
היה בה משהו, באורגיה...

אם בהיתי במי מיכם כשעלה הנושא של האורגיה (על אחת כמה וכמה), זה לא מפני ש... אלא כי ניסיתי (לאלף עזאזלים) להזכר במשהו ו(לאלף אלפי עזאזלים)לא הצלחתי. צומת פורדייס! שם עברתי כשנזכרתי שאני מכיר אורגיה יותר מעודנת ובטח יותר שוויונית
משמשין בערבוביא
והמקור כאן.

היה כיף, ותודה לכולכם.

נהניתי מן "העור והגידים" שקרמו דמויותיכם, שהיו ווירטואליות עד הנה. נהניתי מטוב טעמכם, מנימוסיכם, משיחכם, משמחתכם ומחוכמתכם. ושוב, תודה.

באחור שימשיך...

אני כאמור, לא ממש יכול לקרוא-לכתוב מכאן, אז רק בשתי מילים - תודה לכל מי מכם שבא. מאוד מאוד נהניתי ואני מקווה שלא הלאתי אתכם יותר מדי (במרחקים, בסלעים חלקלקים ובהסברים). בפעם הבאה - אכין כומתות לסיום המסלול. (אחזור לפעילות עוד יומיים - כשאגיע למחשב שלי - אשר בשוויץ הרחוקה)

גרי רשף

New member
יהה ביתך בית וועד לחכמים!../images/Emo22.gif

כך פסקו חז"ל ואני זכיתי לקיים!

ושוב אתכם ושוב אתכם...

זה קצת מצחיק (ואולי קצת עצוב) שאני מצליח להיות פה (בפורום) זמין ועם זמן (טוב נו, לא באמת - אני כל הזמן רץ) יותר מאשר כשאני בארץ. בכל אופן, נעמתם לי מאוד מאוד ואם נהניתם - אנסה לארגן משהו גם בפעם הבאה שאבוא (אם זה יהיה בגדר האפשרי). צר לי אם נעלמתי לחלקכם בארץ הקודש (ולא הרמתי טלפון), יש לביקורים האלה נטיה להיות כל כך מטורפים, שאני די הולך לאיבוד. (בפורומי חו"ל יש סיכום של הביקור, אבל אני משער שלכם אני לא צריך לתאר איך נראתה ארץ הקודש) אני רק אתאר את המפגש הנהדר שהיה לי אתכם - לפני שיצאתי מהבית קיבלתי טלפון מגנגי "אני תקועה בפקקים" מה נעשה לנערה הלחוצה? הבטחתי לה ש"לא יתחילו בילעדיה, סעי לאט". כאילו שהיתה לה אפשרות אחרת בפקקים. אז היא נסעה לאט. נאספנו לנו באוניברסיטה (זכר לימי חוגי סיור העליזים) ו... וכולם מחכים לגנגי. ושוב טלפון מיואש מהנערה "לא רואים את הסוף, מה יהיה?" יהיה טוב. הקפצנו מכוניות. וכולם מחכים לגנגי. סייפנו שירים, מוגג הפליא פלאים בעלמה שהיתה רכונה על ירכיו, זו בת ששת המיתרים והצוואר הארוך וגרי עשה קפה משובח. כמובן שכשהקפה היה מוכן הגיע העלמה שפרצה בשיירות מירושלים. דווקא עכשיו? כשהקפה מוכן? שויין. שוב נצאה אל הדרך. סקאלי החרדה הזכירה לי שהיא צריכה להיות בת"א במתישהו מוקדם. לא צריכה להיות שום בעיה!יש לנו די זמן למסלול קצר למדי. אבל... אדם מתכנן לו תוכניות והשמים צוחקים עליו, שלא לומר משתינים מצחוק. סקאלי הפגינה כושר לימוד מרהיב וכשרון דיילות משכנע, זו שכולם חיכו לה, הראתה שהיא לא תעכב אותנו יותר (אלא נרדוף אחריה) ויותר מכך (כאילו לא ידענו קודם) הזכירה לנו למה חכינו לה (הרי בלי גנגי הטיול לא היה מה שהיה) זעטוטי החורש צעדו בגאון עד שנאותו להתמקם במנשאים. עידן נאלצה להתמודד עם העובדה שההגדרה שלה ושלי ל'מיטיבי נחת' שונה קמעה במיוחד בעזרת החלקלקות של סלעי האיזור למגע צחוק השמים. בערך בשליש הדרך, התחילה להישאל השאלה האולטימטיבית - "מתי נגיע?" ובכן, מה יכולתי לומר? איך אוריד את מוראל העם? ועל כן במקום לענות התחלתי להאיץ בהולכים. באין מלמד בידי, שילחתי את השועטים לשעוט ונשארתי להיות משענת קנה רצוץ לאנשי החורש ועוזריהם (עינה ויונתן) שהפגינו נחישות ויכולות הרגעה ונשיאת משאות מרשימה. צר היה לי עד מאוד שהפסדנו את הגת הגדולה באיזור, אבל תמיד אפשר לחזור לראות אותה, היא רגילה לחכות - כבר אלפי שנים. (רק ד"א, למי מכם שלא שמע, מדרש השם "כרמל" הוא כרם-אל ובזמנים עברו הוא היה מלא בכרמים ליין). בשלב כלשהו הבנתי שסקאלי שלנו הולכת לאחר ובגדול... הבנתי שגם את ההסבר הגאולוגי המובטח על השנירים לא תקבלו והתחלתי לשעוט איתה לעבר האוניברסיטה. תודה רבה לחוכא האטלולי שנאות להשאר מאחור לעזר לשאר שהותרנו במקומי. סקאלי זו - שועטת למרחקים ארוכים, זכתה לרכב הצלה שהגיע לקראת סוף הדרך. היה זה אוח שבא לפני הלילה. לאחר "מבצע סקאלי" הגיע שלי. שלי הסכימה, לאחר שכנועים מרובים להפרד לזמן מה מהשלימוביל ונסענו לנקודת הסיום והתחלתי להתקדם לעבר המתמידים ("אי שם בשכוחות הכרמל...") כשלפתע, בעודי מקפץ כתיש בין סלעי הכרמל, קיבלתי טלפון - "מהר לחזור!" עינה לא מסתדרת עם אחותה יערה, והיא צריכה ללכת הביתה. שיניתי כיוון ואספתי את אוח ושלי למכונית. שוב אוח עלה למרכבה, ודיו לדוושה אמממר... נמצאה האבדה. קוצר המסלול והוחלט להתנחל בביתו של גרי (שהתנדב להפקיר את ביתו לחבורה המעופשת) בינתיים נמצא גם שוש בעזרת צימעס (שטיבל את המשך הערב בדיונים מהתחת) והוחלט לוותר על שתי האטרקציות הארכיאולוגיות שחיכו לנו (מחצבות קדומים עם בית הבד וגת הפולחן שבגבעת העץ הבודד). דער רוסישער הסביר לי שאני כמו הפרה. ההיא שרוצה להיניק. לטענתו - אתם העגל ולי לא נותר אלא להוסיף, אם עגל - אז עגל זהב. אוהב אתכם הרבה.

גנגי

New member
חנפן...../images/Emo3.gif

קורא לי "נערה" ויודע שאפול שדודה לרגליו...

למעלה