זהו, שגם אני
הכנתי סיכום ארוך ובדיוק התכוונתי לשלוח אותו, אבל אז נפלהמערכת וכו' (האמת קצת שונה, כמובן. בדיוק כשרציתי לשלוח הסתבר לי שעוד לא קלדתיהו ). אז הנה לפניכם סיכום מ
: ===========================
לא יודע מה כולמתלוננות. הטיול הלך ממש חלק.
לא יודע מה יספרו הצימספונים לפסיחולוג* שלהם בעוד שנים על טראומות הילדות שנאלצו לספוג.
לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה שתופס, בילה את השבת בפיזור מיני צמחים שונים מתובלים בזוחלי ארץ משונים בנתיב הליכתנו. פשוט, כל מטר (עד לבוא המטר) הוא "גילה" ציץ או חמציץ, ספלולית ירוקת כרס או ציקדה סרפדית מעוצה. סקאלי, התוגרמנית**, נאלצה לעבוד קשה.
לא יודע איך גנגי שטענה כי הייתה תקועה בפקקים הצליחה לצעוד במרץ ועוד לדון עם המדריך על כל שפיץ של ציץ (עד בוא השפריץ). כמובן שהיא הטיבה להוסיף את הנופך הפולני לכל צמח -- (קטע מצולם)-- תופס: כיצד מזהים את הקורנית המסוקסת? גנגי: כי תמיד יש עליה יבחושים. ** תופס: מה ייחודו של הטירפז הננסי? גנגי: שיש לו ריח מסריח..
לא יודע מה גרם לאנשים לחשוב שאינני מתמצא בטבע? אמרתי "עוזרד" ובאמת אחרי שעה גם המדריך אישר בהצביעו על צמח דומה (גם הוא בעל עלים אשה מוכה וחורשה בצחוקה) "זהו עוזרד".
לא יודע מדוע כל שיר גווע אחרי דקה. אולי בגלל זייפן התנועה? (הידוע גם בכינויו ה
של גרי).
לא יודע איך אחרי כל תלאות הדרך, דווקא שני מטר מביתו של גרי, הצליחו הנהגים "היבשים", להסתבך עם החוק (וגם לא ידוע מי חילץ אותם מהמיצר). אולי גם הם רצו שתהיה להם הרפתקה תרבותית.
לא יודע אם בסוף זכיתם לשמוע את ההסבר על חצי הקערה ההפוכה והאם הוחלט כי אלתרמן הוא לאומי או שעלה לליגת העל? כי נאלצתי להחיש פעמיי אל עבר כפרי (שלמרגלותל הממלכה המאוחדת, כזכור) כדי להספיק להגיע חמש דקות לפני תחילת המופע ולגלות שעוד "מכוונים את הצלילים" כי גם האמנים נתקעו בפקקי החג.
לא יודע מה איתכם. אניהניתי.
לגנגי ועידן על לשון החלקות, לרוסי על כך שהשכילמצוא שימוש לאספלניתי וירא כי טוב. ליונתן ועינה שסייעו בטיפול בצימספונים ונתנו גיבוי לצימעס וערן.
לגרי על הקפה, התה, והאירוח החם.
לחוכא שקישר בין המובילים למשתרכים .
לכל משפחת צימעס שהוכיחה דבקות אמיתית במטרה ולא בדתה מיני מחלות , מטלות או אורחים בלתי צפויים.
לסקאלי על הדיילות והמוראל ועל העזרה בפתרון התשבץ. (25 הצידה זה "נטרונאי גאון").
לאוח, שלי ושוש שהצליחו להגיע ולהשתתף איתנו בטקסיומסע תרבות. ומעל הכל
ליובל שהדריך ללא לאות בסבכיית הכרמל וגילה לנו את "שווצריה" שלנו. -=-=-=-=-= * מתמחה בטראומות הקשורות לפסיחוזת פסח. ** מתרגמת מעברית לגרמנית.
הכנתי סיכום ארוך ובדיוק התכוונתי לשלוח אותו, אבל אז נפלהמערכת וכו' (האמת קצת שונה, כמובן. בדיוק כשרציתי לשלוח הסתבר לי שעוד לא קלדתיהו ). אז הנה לפניכם סיכום מ