ומי ומי ומי נשאר פה איתי?????
ק קושקושית מתולתלת New member 7/7/06 #6 "יש מצב להתחייבות" זה מה שיצא לי ויודע מה? יש לי סוד, כ"כ בא לי שהאקס יבוא ישב איתי בימים כאלו שאני לא מרגישה טוב... כמעט ושלחתי לו הודעה מקודם.
"יש מצב להתחייבות" זה מה שיצא לי ויודע מה? יש לי סוד, כ"כ בא לי שהאקס יבוא ישב איתי בימים כאלו שאני לא מרגישה טוב... כמעט ושלחתי לו הודעה מקודם.
C c o h e n 8 New member 7/7/06 #7 מבין אותך.... אבל אם תעברי את הימים האלה שאת לבד, תכלי לעבור כל יום תחשבי על זה
ק קושקושית מתולתלת New member 7/7/06 #8 אני בטוחה שכן איף אני כבר משתגעת כל הזמן אני בתנוחת שכיבה או ישיבה ומשעמם לי כבר!!!! בגלל זה נראה לי שהמחשבות עולות
אני בטוחה שכן איף אני כבר משתגעת כל הזמן אני בתנוחת שכיבה או ישיבה ומשעמם לי כבר!!!! בגלל זה נראה לי שהמחשבות עולות
ק קושקושית מתולתלת New member 7/7/06 #10 פורום של שניינו לבד?? אני לא רואה פה עוד אנשים.. לא שאתה לא מספיק, הרי מאד נהנתי לשוחח איתך אחד על אחד ואתה יודע את זה אבל חשבתי שיהיו פה עוד.
פורום של שניינו לבד?? אני לא רואה פה עוד אנשים.. לא שאתה לא מספיק, הרי מאד נהנתי לשוחח איתך אחד על אחד ואתה יודע את זה אבל חשבתי שיהיו פה עוד.
פ פייה אמיתית 1983 New member 7/7/06 #19 אני כאן יש הופעה בערוץ 2 של גיפסי גינג{איך שלא קוראים להם} מוזיקה יפה