ומה קורה עם התחרות ?????????????

avitalit

New member
ומה קורה עם התחרות ?????????????

חיכיתי חיכיתי ... בכיתי בכיתי ... ומי לא העלה ת'תמונות ??????????? עוד מעט כבר לא ישארו לי ציפורניים :) וניצלוש- תודה לפיתון על בולי ההכנסה . אני יכול לעניין אותך בכמה בולי קק"ל ? אולי בול כופר הישוב ? יש לי אחד מיותר של 10 מיל אז אם תרצה הוא שמור לך .. ביי איצ

אז זהו, שגם אני חיכיתי וחיכיתי...

ולפחות יוצר אחד לא שלח אלי עדיין את המעטפה שלו... ומכיוון שאתה צודק, וגם לי כבר אין צפרניים - כבר סרקתי את כל המעטפות, אך לא הצלחתי להעלות אותן לגלריה (שכמובן כבר נפתחה). אני מחכה לתמיכה של תפוז, וכשהעניין הפעוט הזה ייפתר, נתחיל בהצבעה!

לא, לא - אני רוצה לפחות לשמור על

אנונימיות, כדי שההצבעה תהיה הוגנת. סבלנות למחר, הכל ייפתר.

python 4

New member
איצ - אתה שואל אם אתה יכול

לעניין אותי בכמה בולי קק"ל? זה כמו שתשאל את אריק שרון אם אתה יכול לעניין אותו באיזה סטייק עסיסי (או כמה התנחלויות חדשות). על בול כופר הישוב עוד לא שמעתי.. מה זה? סוג חדש של סינדי שאין לי? שמור לי את המיותר! תודה!

avitalit

New member
כופר הישוב היא קרן שהוקמה בארץ

בישוב היהודי בסוף שנות השלושים של המאה הקודמת ומטרתה היתה לגבות מס-בטחון . אני לא כ"כ יודע האם הבולים שהם הנפיקו שימשו גם לדואר או שהודבקו כתוספת מס על המשלוח . בטח תיכף יבואו המומחים ויסבירו ביתר פירוט . הבול שמור לך .בסוף השבוע אשלח . ביי

בולי כופר הישוב והדאר

בולי כופר הישוב אכן הודפסו כאמצעי לגביית מס עבור מסודות הישוב. החל במרץ 1948 החל השימוש בהם כבולי דאר, למרות שבשלב זה לא התקבלה החלטה רישמית של הישוב (או המדינה שבדרך) על הסבתם לבולי דאר. החלטה זו התקבלה בשלב מאוחר יחסית, 1.5.48, ואז הבולים הפכו להיות באופן רישמי בולי דאר ללא הדפסת רכב או חותמת "דאר". ב- 16.5.48 יצאו הבולים הראשונים של מדינת ישראל (בולי "דאר עברי" המיתולוגים), וכשבוע לאחר מכן ב- 22.5.48 הופסק השימוש בבולי מנהלת העם וכופר הישוב בכל הארץ פרט לירושלים שהיתה במצור.

python 4

New member
איזה עצוב זה..

בולי סינדי שבמשך 22 יום נגעו בתהילה של בולי הדואר. מן 15 דקות של תהילה כאלה. ממש עצוב. אני ישמח לתת להם מקום ניחומים באלבום שלי!

לא מדוייק

בגלל 22 ימי התהילה, אתה יכול למצוא אותם גם באלבומים של בולי דאר. הם מן הסתם יושבים באלבום וצוחקים על הבולים הכי מכובדים (דאר עברי). אותם אוספים רק אספני בולי דאר, ואת בולי כופר הישוב אוספים גם אספני סינדרלות למיניהם.

למעלה