ומה עם...

yauluhim

New member
ומה עם...

אז ככה- אני לא בנאדם מאמין אבל אין לי בעיה עם הדת. אני לא פנאט ומעריך את ההשפעות החיוביות שיש לחזרה בתשובה על האדם, כל עוד זה נעשה מרצונו החופשי ולא ע"י איזו שטיפת מוח. עכשיו שהבהרנו את זה אני יכול לגשת לעניין. עמיר בניון חזר בתשובה. בהחלט אפשר לראות עליו שהוא מאושר ושלם עם ההחלטה שלו. אבל, וזה אבל גדול, מה אם הוא פתאום יחליט שהוא רוצה להקדיש את חייו רק ללימוד תורה? מה אם הוא יחליט שהוא רוצה לכתוב רק שירים דתיים? בלי שום ספק זו תהיה אבידה עצומה לשוק המוזיקה המדולדל גם ככה בכשרונות אמיתיים. האם גם אתה שותפים לחשש הזה שלי?

האמת שאתה חושב על זה...זה די מפחיד

באמת אני חושב על זה אם באמת עמיר יקדיש את כולו רק ללימודי תורה ושוב פעם יחליט לפרוש אי אפשר לדעת

תירגעו בבקשה...

ומה אם ? ומה אם? אם הוא יחליט, אז הוא יחליט! כבר היו דיונים כאלה לפני כשנה ואנשים רשמו כל מיני הודעות שעכשיו עמיר ישיר רק שירים דתיים וכו'. אבל מסתבר שהם טעו כי הנה הדיסק שמתנגן לנו כל יום במערכת לא כזה. לפי מה שאני מניחה, הוא לא יכתוב כל כך שירים סטייל (ואני חושבת שהוא אף פעם לא כתב כאלה) "יפה שלי". ואם הוא ילך לישיבה, הלוואי. גם משם אפשר לכתוב. למה שטיפת מוח, האם לרגע אתה מזלזל בבנאדם וחושב שאין לו רצונות משלו?

yauluhim

New member
אוי נו באמת

אני לא רוצה להתחיל מלחמה ולא זאת הייתה הכוונה שלי. אבל- בואי רק נגיד שאנשים כמו הרב "המכובד" אמנון יצחק אני לא כל כך מכבד כי הם מנצלים את הספקות והפחדים של הבנאדם ומשתמשים בהסתה כדי להחזיר אנשים בתשובה.

golf123

New member
פרופורציות, יקירי, פרופורציות...

דבר ראשון, צא מנקודת הנחה שכמו שיש "שוטפי מוחות" בצד הדתי/חרדי, כך גם יש "שוטפי מוחות" בצד החילוני. שוטפי מוחות יש בכל דת, בכל תרבות, בכל מקום. ובמקום להתרכז בהנאה, בהווה, ברגע, אתה שובר את הראש מה היה אם....? ומה אם תתבדה ותראה שכל חששותיך היו לריק ועמיר ימשיך וייצור מוסיקה חילונית (אם בכלל יש טעם לכנות אותה כך)?!? ולמה שלא תדאג לגבי מה יהיה אם העולם יתפוצץ, מה יהיה אם האסלאם הקיצוני ישתלט, מה יהיה אם יפול עלינו מטאור ענק ויחסל חצי גלובוס, מה יהיה אם כדור הארץ יתחמם ומה יהיה עם האוזון? למה תרבויות נכחדות, ולמה יש שנאה ואיבה בעולם? למה חם ולמה קר ולמה למה למה? מיותר, מבזבז זמן ואנרגיה, לא רלוונטי ומרעיל את הדם. ובדיוק בשביל זה נולדה המוסיקה, בשביל להסיט אותנו מהבלי הקיום המיותרים הללו, בשביל שנוכל לשים לרגע הכל בצד ולהתמכר לצלילים, ללחנים, למילים, להנאה. אנא ממך, עזוב - התרכז בעיקר וזרוק את התפל כי אתה פשוט מפספס את כל היופי. ושתהיה לך ולכולנו שבת שלום

AviHayun

New member
הוא אמר אינספור פעמים ש...

"אני לא מחזיר מתנה שקיבלתי מאלוקים".

oduder

New member
המשך

בס"ד בסך הכל, כל דבר מסתכם בבחירתו של האל, עם עמיר בניון עוד שלוש שנים יהיה עוד חרדי מצפת ואף אחד לא יזכור אותו בתור זמר, אף אחד לא יעצור את זה ועם בעוד כשלוש שנים יהיה אצלי בבית חבר מאוסטרליה שבא להופעה הכלל עולמית שלו אז גם זה החלטתו של האל מקווה שהרגעתי את הפאניקה שלך קצת =].

yauluhim

New member
העתקתי מזוהיר בהלול ../images/Emo22.gif

אה ובטח שקניתי את הדיסק. הזמנה מוקדמת ממוסיקה נטו נקודה קום. הוא נחרש אצלי עמוקות במערכת.

iCp

New member
משימה עבורך

א. רכוש את הדיסק החדש, הכל עד לכאן. ב. הכנס אותו למערכת הסטריאו הקרובה, והעבר לרצועה שתיים. ג. הקשב באדיקות. ד. שלח לי קצת מזומן. ה. תבצע שוב את ד'. ו. תבצע שוב את ג' , למרות שאני בטוח שכבר עשית זאת.

maia r

New member
שבוע טוב ../images/Emo9.gif אני חושבת שהשיר "הייתי

שר" נותן תשובה לחששות.

למעלה