ומה עם showbiz?

hallucinative

New member
אל תהיי עצובה...../images/Emo24.gif

תחשבי על זה ככה: אמנם אני לא יכול לנגן את זה ולשלוח אבל העולם זקוק לבסיסטים... תארי לך את muse בלי כריס...

NiKi†a

New member
בלי כריס זה בטח ישמע נורא../images/Emo3.gif

אבל אתה מנגן יפה...אני בטוחה!

ramoni

New member
באמת יפה אחי

מאיזה מגזין אתה רציני תענה לי בפרטי אם אתה לא רוצה לחשוף את עצמך כאן אני מבטיח שסודך ישמר, .. נ.ב הפסנתר מתוך ספייק דמנטינה לקוח מקונצרטו מס' 2 של המלחין סרגי רחמנינוף לא ממש עותק כמו בH&B(שם מופיע הסולו פסנתר במלוא הדרו מתוך הקונצרטו מס1 של אתו מלחין) אבל, אותה סקיצה מלודית, מאתיו פשוט הוסיף לה גוונים

hallucinative

New member
אני קצת נבוך../images/Emo3.gif

תודה על המחמאות, אבל אני לא שייך לשום מגזין ואני כותב את הדברים מתוך רצון לחלוק את מה שאני מבין עם השאר, זה הכל...

ramoni

New member
אז אני חושב

שאתה צריך לפתוח מגזין משלך ולתקוע יתד בזירה המוסיקלית של קוטנר אורכובסקי ואחרים

NiKi†a

New member
../images/Emo45.gif

אם היו לי עוד מקומות לפרסם מה שהוא כתב...הייתי עושה את זה..אבל הוא כבר מופיע בכל הפורום! (הודעות ראשיות, מאמרים וטאגליינס!
)

hallucinative

New member
עד כדי כך?

סה"כ אני די חובבני ואני לא חשוף ליותר מדי סגנונות או להקות ואני לא חושב שאני יכול לקרוא תיגר על אנשים קוטנר וכאלה. אבל שוב... תודה על התמיכה!

מי אמר שלא מתייחסים

לשירים בכבוד הראוי להם? שואוביז הוא האהוב עליי מהדיסק הראשון. למרות שסקרינאייג'ר באמת קצת מוזנח, כי באמת אף אחד לא מקשיב לקטעים השקטים באלבומים הכבדים.

אני דווקא תמיד חשבתי על זה...

בתור שיר ששרים אל קורבן... לא ברור איזה, אולי של מקרה כמו אונס, אולי סתם של החיים עצמם... Who's so phoney and always surrounded? Stop your screaming, no one can hear מאת'יו שר "התחבא מן המראה, הסדקים והזכרונות". מושא השיר אפילו כבר לא מסוגל להביט בעצמו. "Hide from your family, they won't know you now" התנהגות האופיינית לקורבן של אירוע קשה, הוא נעשה כל כך מופנם שהוא מתרחק אפילו ממשפחתו, והם אינם מכירים אותו יותר, אולי אינם רוצים להכיר אותו, בגלל החורים השחורים שבנשמתו. הוא אינו אדם שרוצים להתקרב אליו. אך בכל זאת, הוא קורא לאדם לזכור את מי שהיה בעבר, כמה יפייפה היה.

ramoni

New member
CON-SCIENCE

שיר טוב בהתחלה ששמעי אותו נורא אהבתי אותו אבל לאט לאט הוא דאך לי כי היו הרבה יותר טובים ממנו גולת הכותרת שלו היא כאב דרך לכאב לפי התודעה של הבנאדם המתבססת על פחד וצער הקול המייסר של מאתיו, יחד עם התופים הגועשים שהולכים ומתחזקים עד סוף השיר.. הופכים אותו למשהו מיוחד לא ממש הלחן הטוב ביותר עבור שיר, אבל הפסנתר מעביר תחושה שמתאימה בדיוק למילים נB- Sites הזה לקוח מתוך הסינגל muscle museum(דיסק שני) שירה מהנה... CON-SCIENCE I can’t pretend Choose how it ends You slipped away Questions you to say In fear In sorrow In fear In sorrow I can’t pretend Consumed by an ends Try bend the rules Ribs out the cruels In fear In sorrow In fear In sorrow I can’t pretend Choose how it ends You slipped away Questions you to stay In fear In sorrow In fear In sorrow מוסר כליות אני לא יכול להתחזות .. לבחור איך הכל יסתיים את התחמקת פקפקתי במה שאמרת פזמון: בפחד............. בצער.........

NiKi†a

New member
אתה ממש אוהב ת'שיר הזה.

גם כשתירגמנו שירים עשית אותו ראשון :)
יפה.

ramoni

New member
אההה כן

אני אוהב לכתוב עליו כל פעם מחדש גם בשיטת "העתק הדבק"

למעלה