ומה עם רמקולים?

beker1

New member
ומה עם רמקולים?

יש אייפוד, יש כיסוי ויש אוזניות. ועכשיו מה עם רמקולים? יש לי אייפוד 30G photo, ושמעתי שהרמקול העגול של JBL לא עובד איתו. למישהו יש משהו אחר? אה, ורצוי שיהיו ניידים.

TheRealDeal

New member
Altec Lansing:

את הדגמים הבאים: Altec Lansing inmotion Altec Lansing Inmotion IM3 IM4 " " " IM7

New member
לדעתי זה בזבוז של כסף

לקנות את כל הרמקולים הניידים האלו. הם נמצאים בתחום האפור שבין לשמוע כמו שצריך עם אזניות או לשמוע כמו שצריך עם מערכת רמקולים נורמלית. אגב, את הרמקול של JBL שאת מדברת עליו יצא לי לשמוע ויחסית לרמקול נייד (וביחס לשאר הניידים) הוא די טוב. נ.ב- היום קיבלתי את הרמקולים החדשים שלי ALTEC LANSING MX-5021 וממה שאני שומע עד כה, מומלץ (בכלל אני ממליץ על החברה הזו, מנסיון)

New member
והנה זוית מבט לבנה

נראה טוב עם האייפוד. (עכשיו רק חסר איזה איימק לבנבן או משהו) עמוד הדגם

beker1

New member
זה לא לאותה המטרה

אין מה להשוות למערכת רמקולים ביתית, כי המטרה שלהם שונה, ואין פתרון אחר אם רוצים לקחת אותם לנסיעות וטיולים. איך ה- Altec בהשוואה ל JBL?

New member
צודקת, זו לא היתה השוואה

פשוט לדעתי (גם בלי קשר לאפשרויות האחרות) זה לא משתלם ולא פונקציונלי העניין הזה, אפילו לא "בשטח", אלא אם איכות הסאונד והעוצמה לא כזאת חשובה לך ואז זה כבר משהו לגמרי אחר. ואני אומר לך את זה אחרי שגם אני, כמוך, תיכננתי לקנות רמקולים ניידים ואחרי סקר (שמעתי כמעט את כל הדגמים) הגעתי למסקנה וירדתי מהעניין. אבל ברור שהכל יחסי ותלוי בדרישות האיניבידואליות של כל אחד. קטע של שיקולים אישיים. לשאלתך, יש מספר דגמים לכל אחת מהחברות ככה שאת צריכה להיות יותר ספציפית. אצל JBL הרמקול העגול זכור לי במיוחד ועם ALTEC יש לי נסיון עם כמה דגמים שלהם (לא ניידים) ויכול רק להמליץ.

beker1

New member
אז ככה:

ספציפית אני מתכוונת ל JBL on stage (העגול), ול- Altec Lansing inMotion (קטנים לבנים, שקיבלו ציונים טובים בהרבה ביקורות).

TheRealDeal

New member
MX5021 ../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי אותם, 200$ בדיוטי פרי, לפי דעתי המערכת מעולה ומומלצת ביותר, גם לי יש בצבע לבן
הבעיה שלי איתם היא שאין מצב שבו הבאס והטרבל יהיו ניטרלים, לוקח קצת זמן לכוון לכל סוג מוזיקה, וזה מעצבן ששומעים בשאפל, אבל מסתדרים, ועוד בעיה היא שהבאס שלהם חזק מדי, גם כשמנמיכים עד הסוף, יש שירים שלא כיף לשמוע ככה, אבל למזלי יש לי כולה 10-20 שירים כאלה שאני לא שומע הרבה, חוץ מזה היא מעולה, והצד החזק שלה היא בשירים עם הרבה באס, בעיקר ראפ. ד"א, הJBL ONSTAGE הם לא ניידים לפי מה שהבנתי... עדיין לא מומלץ להשקיע כ"כ הרבה במערכת ניידת, אם שומעים הרבה עם המערכת אז ניחא, אבל אם שומעים פעם בהרבה זמן (ל"ג בעומר ומפגשים כאלה), עדיף לקנות רמקולים ניידים פשוטים ביותר במחיר של עד 100 ש"ח.

למעלה