ומה עם הFurlings?

MajorGad

New member
ומה עם הFurlings?

גזע הFurlings מוזכר מזה הרבה זמן בסטארגייט, אך עדיין לא פגשנו אותו. לא פגשנו חייזרים ירוקים, קטנטנים ופרוותיים כמו חתול פרסי.. אני מכריז בזאת על עצומה הקוראת ליונתן גלסנר, יוסף מלוצי ובראד ימיני
להכניס את הFurlings לעונה השמינית של סטארגייט! שרשרו לפה את תמיכתם בהנחה שאתם תומכים...

aשרון

New member
אני תומך............

רק תעשה טובה, לאלה מאיתנו שלא כל כך זוכרים, תעלה תזכורת על הסיפור של ה- FURLINGS, ואתה מתכוון לעצומה רצינית שבכוונתך לשלוח להפקה?

MajorGad

New member
תזכורת לFurlings כבקשתו של שרון

לפי האסגארד, בזמנים עברו היו קיימים ארבעה גזעים דומיננטים ביקום שכרתו בינהם ברית, והם: הקדמונים - בוניו של הסטארגייט. אותם פגשנו בכמה פרקים כמו פרק 21, עונה 3, פרק 4 עונה 6 וכו' האסגארד - גזע חייזרים מתקדם המזכיר את החייזרים מרוזוול. אותם פגשנו בשלל פרקים כגון פרק 16 עונה 2, פרק 1 עונה 4 וכו' הנוקס - גזע מתקדם ופציפיסטי. גזע זה, בין השאר, מצויד בתכונת "רואה ולא נראה" וביכולת להחזיר מתים לחיים. פגשנו אותם בפרק 7 עונה 1. הפרלינגס - את גזע זה עדיין לא פגשנו והוא הוזכר בקצרה בפרקים בודדים בסדרה. פרקים הקשורים לברית בין הגזעים: פרק 10, עונה 1 "The Torment of Tantalus" פרק 15, עונה 2 "The Fifth Race" פרקים המוזכרים בהם הפרלינגס: פרק 15, עונה 6 "Paradise Lost" פרק 15, עונה 2 "The Fifth Race"

De fire

New member
זה לא בסדר שאתה יודע את כל זה!

עד מספרי הפרקים?? ממש ממש לא בסדר! me be scared-

MajorGad

New member
אתה מעלה פה..

דבר, אחד מהיחידים שעדיין לא הצלחתי להבין בעצמי. אני יכול לזכור לך את הפרטים הכי קטנים והדקויות הכי קטנות שיכולות להיות בכל דבר, את מספרי הפרקים, איזה עונות, את הזמן המדויק שבה לחצתי על כפתור הפליי במדיה פלייר כשצפיתי בפרק כלשהו אבל אני לא אזכור לך משהו שאמרתי לי לפני 5 דקות..

aשרון

New member
גדייייי............

נראה כאילו אתה מתאר איזה פרק הזוי מהסדרה(בלי לפגוע
,כמובן), אבל בזכות זה, זה מה שעושה אותך נכס מאוד גדול לפורום, אתה כמו מילון אבן שושן, או אינציקלופדיה כרטא לסטארגייט, פורום מסע בין כוכבים יכולים רק לחלום על אס כזה בשורותיהם.

MajorGad

New member
........../images/Emo9.gif

כולי נפעם ונרגש עקב המחמאה הזאת
אני מקווה שאוכל לענות על ציפיותכם הגבוהות ממני
אני עכשיו טוחן את עונות 1 ו2 בדי וי די.. עוד מעט מתקרב היום הולדת (11.11) וזו הזדמנות מצוינת לבקש את עונות 3 ו4 בדי וי די
. ואם כבר עונה 2..אז ראיתי את הtwo-parter שהם פוגשים את הטוק'רה ואני תוהה..קורדש היה גואולד שהתחזה לטוק'רה או שהוא טוק'רה שסרח..ואם הוא סרח אז כיצד? אם הוא מקבל את "השקפת עולמו" דרך הגנטיקה מאג'ריה (מלכת הטוק'רה) שחינכה את כל הטוק'רה להיות מה שהם...?

למעלה