ומה עם הפורשים

ומה עם הפורשים

שלום לכם הפורשים מהעתודה מסיבות שונות רציתי לדעת מה קרה איתכם מאותה פרישה מתי גייסו אתכם ולאן?

אני פרשתי לפני שהתחלתי

הייתי צריך להתחיל באוניברסיטה העברית. וקיבלתי תאריך גיוס למרץ... מדי פעם אני נכנס כדי לראות מה קורה עם העתודאים ומקבל חיזוק להחלטה שלי
ולהוא מעתידים שמיכל צעקה עליו... אני מכיר אותה היא עשתה לי את הראיון כשהייתי במכינה של עתידים ואני רוצה להגיד לך שכבר אז מצאתי שהיא בהמה. החתול

איפה הפורשים? לאן אתם הולכים?

איפה הפורשים?
לאן אתם הולכים? למה לא כותבים לי? למה לא שומעים מכם? תודה לך חתול
אני עתודאי שנאלץ לפרוש בשל כישלון (פעמיים באותו קורס). ככה ששרפתי שנה אין עוד כאלה? מה איתכם עכשיו?
תגיבו בהמוניכם הבנתי שיש הרבה במצבי אז איפה אתם ומה המצב איתכם?

H20

New member
איפה למדת?

בבקשה בבקשה אל תגיד שלמדת בטכניון..

קודם כל תירגע

למדתי בבן-גוריון בבאר-שבע למה נלחצת? מה? לעתודאים בטכניון זה לא קורה? אסור להיכשל פעמיים באותו קורס. זה התקנון. הכוונה לכישלון בארבעה מועדים (כלומר כישלון חוזר באותו קורס)

H20

New member
בסך הכל רציתי לדעת

באיזו אוניברסיטה יש תקנות דרקוניות שכאלה. ומי אמר שבטכניון זה לא קורה?

nasnat

New member
תודה רבה, מאוד חשוב לי לדעת שאני לא

לבד. היא בהמה בצורה שלא תאמן!

פרישה.

מי שפורש מעתודה, חוזר לשירות סדיר. אתה מקבל צו ממדור עתודה להגיע אליהם, מחזיר להם את הדח"ש (שנגרס מול עיניך) ויתנו לך חוגר, משם יקחו אותך לקצין מיון לפי הפרופיל שלך (קרבי ל 72 ומעלה, קורסים ל64 ומטה), תחליט מה שתחליט אצל הקצין מיון (או שתבחר לא להחליט, אם נניח אתה לא רוצה קרבי, אבל זה לא קשור), משם אם עשית טירונות כבר ואתה ג´ובניק תקבל צו הצבה ביחידה או בקורס אם הוא נפתח בקרוב. אם לא עשית תקבל צו לטירונות, או שיחתימו אותך על דח"ש לכמה שבועות עד שהיא תפתח, או שתגיע כל בוקר לבקו"ם ותבצע עבודות רס"ר עד הצהריים, לפי בחירתך - הם לא יכולים להכריח אותך לחתום דח"ש. אם אתה קרבי - אותו דבר, תחכה עד לגיוס הקרוב למה שרצית. אם אתה קרבי יש לך יתרון - אתה יכול פחות או יותר לבחור מה אתה רוצה.

bodas18

New member
תשובה

דח"ש = דחיית שירות. המצב אליו נכנס עתודאי למשך תקופת לימודי עד חזרתו לשירות (=חז"ל) אם פורשים מן הסתם לא עושים קבע כי יצאת מהמסלול.... מצד שני צה"ל רואה בחומרה אנשים שבאים רק לעשות תואר על חשבון הצבא ואז פורשים...

שמש27

New member
למה אתה לא אומר שאתה כאן ?

יכולנו להתחלק ב"נטל"....
ונכון - מי שפורש פתאום בסמסטר אחרון או לפני אחרון - צפוי לבירור עמוק.

verbal

New member
שאלות

אם אתה פורש כמה קורסים לפני הסוף אתה לא חייב לשלם הכל ??? כך שזה לא ממש על החשבון הצבא??? שאלה סופר חשובה : מה עם עשית את התואר ואז אתה מחליט שאתה רוצה קרבי...יש אפשרות?

verbal

New member
שאלות

אם אתה פורש כמה קורסים לפני הסוף אתה לא חייב לשלם הכל ??? כך שזה לא ממש על החשבון הצבא??? שאלה סופר חשובה : מה עם עשית את התואר ואז אתה מחליט שאתה רוצה קרבי...יש אפשרות?

שמש27

New member
תשובות

1. אין תשובה ברורה לזה. כל מקרה נבחן לגופו, כולל ענין החזרת הכסף. למה ? אתה בא מראש עם רצון לרמות ? 2. אשפר להתנדב רק ליחידות התנדבותיות כמו: טייס, חובלים, צוללות וסיירות. אין אפשרות ללכת ליחידות השדה ה"רגילות". זה בינתיים. בבקשה !

שמש27

New member
פעמיים צ´יפס מהיר בשבילך...

(למרות שבדיוק רצתי לענות להודעה אחרת...
) 1. דח"ש = דחיית שירות - פרק הזמן שבו עתודאים נמצאים בלימודים ומוגדרים כאנשי מילואים. 2. לא. קבע עושים רק אם מגיעים לקו הסיום, ומשתבצים במקצוע. מהר... מהר.. אני רץ....

שמש27

New member
בודס ! ../images/Emo46.gif איפה הקולה של הבחור ???

שעה, שעה, שעה שאני מחכה שתביא את הקולה... מסכן הבחור - התייבש לי פה לגמרי ! בשביל מה אני משלם לך, תגיד לי, הא ? כעונש, אתה וכל החברים הבטלנים שלך מהפורום (
) מוזמנים לצ´אט היסטרי בשעה 22:10 בדיוק, בצ´אט הרגיל, בחדר "עתודה או קולה" - ושמה נפתור את השאלה של העתודה אחת ולתמיד ! מה עדיף: עתודה או להתחתן עם הבת של אייזנברג ? לא לאחר בבקשה !
הסבר איך להגיע: לא ללחוץ על "צ´אט עתודה" כאן למעלה. זה מוביל לצ´אט המצלמות החדש - אנחנו לא שם (לא מספיק שאנחנו דפוקים - גם לראות אחד את השני ? יש אנשים שלא יצליחו לישון אח"כ בלילה...). מעל שם הפורום, יש סדרה של ששה אייקונים כתומים. השני מימין זה צ´אט. ללחוץ. שם לסמן "ללא הצגת כניסות ויציאות" ואז להכנס ב"כניסת חברים". אח"כ אפשר לחפש את החדר ברשימה (אבל להתסכן בהקאה עקב שמות מחרידים לחדרים...) או פשוט לכתוב את שם החדר (תזכורת: עתודה או קולה) ולהקיש אנטר. שלום, הגעתם.)

שמש27

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif צ´אט פורומי ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

כאן למעלה ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ לא להפסיד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוצה לראות את כולם כולל כולם !!!!!!!!!!!!!!

bodas18

New member
אבל... אבל... אבל...

אבל... אבל... אבל... אבל... אבל... אבל... אבל... אבל... אבל... אבל... אבל... אבל... אבל... אבל... אבל... אבל... אבל למה אני?!?!?!?!?!?!
למה אני מגיש קולות?!?! לא רוצה!!! אני רוצה להגיש ספרייט או קינלי!!! אני מתפטר! אתה החוליה החלשה, שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נזיפה אונליין בצ´אט. איזה מן שעה זה 22:10?!
יאללה ביי...

למעלה