ומה עם הכרויות? איפה כאן ה"הכרויות", בפורום ההכרויות הזה?
S shely50 New member 10/11/07 #4 אשמח להצטרף אבל אתם נשמעים לי כאן כמו חבורה מגובשת של חברים ותיקים. קשה לי להידחף פנימה. אחכה להזדמנות מתאימה ואנסה. תהנו בפגישה שלכם. שב"ש
אשמח להצטרף אבל אתם נשמעים לי כאן כמו חבורה מגובשת של חברים ותיקים. קשה לי להידחף פנימה. אחכה להזדמנות מתאימה ואנסה. תהנו בפגישה שלכם. שב"ש
B ben 911 New member 10/11/07 #5 אנחנו באמת חבורה מגובשת של חברים. ותיקים וחדשים. כולנו כאחד/ת משתוקקים לצרף אלינו לגיבוש עוד ועוד חברים/ות חדשים/ות. ברוך/ה הבא/ה. שאלה קטנה, שלי50 זו גברת או אדון? כי שלי זה שם יפה של אישה.. אבל בכרטיס כתוב גרוש..אז אני קצת מבולבל.
אנחנו באמת חבורה מגובשת של חברים. ותיקים וחדשים. כולנו כאחד/ת משתוקקים לצרף אלינו לגיבוש עוד ועוד חברים/ות חדשים/ות. ברוך/ה הבא/ה. שאלה קטנה, שלי50 זו גברת או אדון? כי שלי זה שם יפה של אישה.. אבל בכרטיס כתוב גרוש..אז אני קצת מבולבל.
B ben 911 New member 10/11/07 #7 ../images/Emo45.gif יופי שלי, אוהווו עכשיו זה ברור. ../images/Emo9.gif היות ואמרת שאת גרה בצפון.... אני ממליץ בחום על חבר טוב שלי. (הגירסה העכשווית של דוד ויהונתן) קוראים לו שירקאן.. כרגע הוא נמצא שם אבל גם הוא גר צפונית למשהו..
../images/Emo45.gif יופי שלי, אוהווו עכשיו זה ברור. ../images/Emo9.gif היות ואמרת שאת גרה בצפון.... אני ממליץ בחום על חבר טוב שלי. (הגירסה העכשווית של דוד ויהונתן) קוראים לו שירקאן.. כרגע הוא נמצא שם אבל גם הוא גר צפונית למשהו..
S s h o o s h a New member 10/11/07 #8 אין צורך להידחף וממש אין צורך לחכות להזדמנות מיוחדת. פשוט הצטרפי אלינו והפכי להיות חלק מהחבורה החביבה שהתגבשה ועדין מתגבשת. בוקר נפלא לכולנו, שוש
אין צורך להידחף וממש אין צורך לחכות להזדמנות מיוחדת. פשוט הצטרפי אלינו והפכי להיות חלק מהחבורה החביבה שהתגבשה ועדין מתגבשת. בוקר נפלא לכולנו, שוש