ומה עם החסרונות?

pain is MY love

New member
ומה עם החסרונות?

פרח קטן פתחה פה שירשור מאוד אופטימי ומלבב על היתרונות והכיף שבבני הזוג שלנו אבל מה עם החסרונות? האם אתם מודעים להם או שמבחינתכם הכל ורוד באהבה? ואיך אתם מתמודדים עם החסרונות הבולטים ולא מתיאשים??? לחבר שלי יש חיסרון אחד מאוד מובהק הוא עצבני כמו מרוקאי קטן שתקעו לו פילפל חריף בתחת! כל דבר יכול להעלות לו את הפיוז אנשים יכולים להתשגע מזה אבל מי שמכיר אותו טוב טוב דווקא חי עם זה בשלום. למשל אני מנסה להרגיע אותו תמיד כי אני החצי השליו בקשר או שאם אני רואה שהוא עצבני על משהו לתת לו כמה דקות להרגע עם עצמו לפני שאני מציקה לו בשאלות. אלה דברים שלומדים עם הזמן ומתמודדים איתם..

חסרונות

האקס שלי תמיד הרגיז אותי שלא היה לו אופי שעומד על דעתו, והוא שינה דעה מכל רוח נושבת. יש חסרונות שפשוט לא ניתן להיתמודד איתם. ויש חסרונות שפשוט חיים איתם ומנסים לגשר ולעזור לבן זוג, ולא לעשות טעות. לא לשנות אותו לטובתינו! אלא למה שהכי יתאים לו.

ממש לא "הכל ורוד"...

לפחות מבחינתי
. איך מתמודדים? קודם כל, אני משתדלת שנהיה שנינו מודעים לנקודות התורפה של כל אחד מאיתנו ואנחנו מדברים על זה באופן קבוע ומחפשים פתרונות יצירתיים כדי להקל על ההתמודדות בנקודות האלה
.

exterior

New member
../images/Emo127.gifכנ"ל.

ולא הכל ורוד, אבל הרוב ורוד
, בזכות המודעות, התקשורת, והמוטיבציה להתמודד כשצריך.

בכלל לא ורוד ../images/Emo126.gif

שנינו מודעים היטב לחולשות אחד של השני ולחסרונות ומשתדלים להבין, לקבל, ולא להתעצבן. למשל לו מאוד קשה לחשוב על הדברים הקטנים כמו לסגור אור, או להחזיר דברים למקום וזה מחרפן אותי אבל למדתי לקבל את זה ומשתדלת לא להתווכח איתו על זה. והוא גם מודע לחסרונות שלי, שאני לא ישר מוציאה את מה שמכביד עליי ועושה פרצופים בנתיים, כי מה לעשות אני זקוקה לזמן להירגע ורק אז להוציא את זה ולשתף אבל בנתיים אני גם עצבנית וזה יוצא לפעמים בפרצופים לא נעימים אבל אני גם משתדלת להרגיע עם זה ולשתף כמה שיותר מהר והוא גם מודע לזה ויודע להתעלם כשצריך.

elena20

New member
בוודא שיש חסרונות, אצלנו אני המורוקאית בקשר

, והוא היותר רגוע ולפעמים אדיש והאדישות שלו יכולה לחרפן אותי!!!

Svetik In Love

New member
יש ויש

אצלנו, הוא לוקח את החיים דיי בקלות ובחצי חיוך ואני נעלבת מכל דבר קטן ונורא רצינית. ופעם כל דבר קטן חרפן אותי והוא היה מתעצבן על זה. אבל לומדים להשלים עם החסרונות והיתרונות - כי בסופו של דבר אנחנו אנשים שונים שרוצים לחיות בהרמוניה לכן לומדים להתסדר =) ברוך השם =)

MIIKLE

New member
טוב...../images/Emo13.gif

חברה שלי חולת צומי ואובססיבית ברמות מטורפות היא מתקשרת אלי 3 פעמים ביום ומתעצבנת אם אני לא אומר שאני אוהב אותה לפחות פעם ביום המזל שלה שגם אני טיפוס דומה רק קצת פחות ממנה. היא אומרת שבטוח בגלגול הקודם הייתי מרוקאי (היא מרוקאית וחושבת את זה למחמאה
) למרות שאני אשכנזי פולני מבטן ומלידה אבל השיער שלי ג'ינג'י בלונדיני ככה שלא פלא שיש בי קצת עצבנות.מה שכן יש לנו הווי של הומור עדתי חבל על הזמן היא צוחקת עלי שהסיבה היחידה שהיא איתי זה כי היא חפשה חבר אשכנזי חנון שלא ירביץ לה ואני מזכיר לה שלא תשכח שהייתי מרוקאי בגלגול הקודם והסיבה היחידה שאני לא מרביץ לה זה בגלל האחים הערסים המפחידים שלה (איזה ערסים הם חננות יותר ממני) טוב אנחנו שני משוגעים אל תקחו דוגמא מאיתנו...

MIIKLE

New member
חוץ מזה...

היא עשתה את הלא יאומן והכניסה את המילים מאמי, כפרה, נשמה, ללקסיקון שלי בחיים לא התבטאתי ככה תראו מה היא עשתה לי

למעלה