ומה עם גורל?

• פותח הנושא frodo
  • פורסם בתאריך

frodo

New member
ומה עם גורל?

לא אלוהים. אלא גורל שמשחק בנו- יוצר מצבים שהסבירות שיקרו בלתי קיימים, יוצר רצף ארועים שמתחיל לפני שנים ומוביל להבדל הכי קטן היום. איך אפשר להתמודד עם כח אדיר כזה? איך אפשר לגרום לשינוי? להשפיע על הגורל למען עצמי? או שפשוט יש לקבל אותו כקבוע בחיים, ופשוט לשחק את המשחק לפי הדרך שלו... בלי שליטה, נתינת האמונה המלאה בגורל, ומה שיהיה יהיה. כי הרי מה הם החיים, אם לא משחק בשביל אותו כח אדיר. אולי בעצם אני חסר משמעות בכל הסיפור הזה? וכל הבעיות הקטנות שלי הם לא אלא שעשוע בשביל כח עליון! בוז לך! בוז לך אלוהים, או גורל או כל כח עליון שלא יהיה! לי זה כבר לא משנה. ומה שיהיה יהיה. הקטן

ל נ צ ח

New member
שואלת ומקללת. ממש פרימיטיביות.

כאשר אין לך התשובות חכמה שתחרישי במקום לקפץ בשפיטתך בלחלל את השופט-העליון שאותך מחייה ויעמיד במשפט ובדין-צדק ישליך אותך מהותך לרצות העונש האיום והנורא על חטאותיך כלפיו. העונש חמור ביותר, תשלמי לו חובותייך ביסורי-התופת האכזריים שמאין כמותם שם בנוראות הגיהינום. נ.ב: הבהיר שאיני מקלל אלא מזהירך על מנת שלא תמשיכי יותר לחלל בדבריך החמורים כלפי נותן החיים ומחייה נפשך, זה למענך, תבקשי סליחה ומחילה ממנו הנשגב ממך פן יהיה חשוך ומאוחר מדי עבורך. חג-שמח~ * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~

למעלה