ומה עם אהבה ?

sweetblue

New member
ומה עם אהבה ?

חבר ? ידיד ? יזיז ? יש מישהו <? יש לך מישהו שיודע על כך שאת הולכת ומעוללת זאת לגופך ?

sweetblue

New member
קשה לי להאמין שאת זו שבורחת

אם את בורחת מה אני אגיד ? אני משקרת לכל סביבתי , אומרת לכולם שאני מרזה מרוב שאני לחוצה. התעלפתי ליד אמא שלי באמצע המשביר לצרכן בדיזנגוף ואמרתי שהכל מצוין . את לפחות הגעת לשם . למרפאה . ובשביל זה כבר אני מעריכה אותך ומכבדת אותך כל הכבוד לך . את בחורה חזקה ואל תשכחי את זה !

sweetblue

New member
בחייך ?

כל עוד אין לך עין שלישית . . . חמודה שלי , את יפייפיה !

תרנגולת

New member
אני ראיתי.. את יפיפיה..

ובנוסף לכל- מלאכית. חכי חכי:) עוד יגיע נסיך.. אני אוהבת אותך, לידע כללי.. סליחה שלא הייתי קודם- חרפתי קשות.

יעלי!

New member
את אמיצה יודעת למה?!?

כי את מודעת לעובדה שאת חולה... את רוצה לטפל! ואילו אני.... חמודה שלי בבקשה תוציאי את המחשבות האלה מהראש שלך טוב? מלאך שלי...את אמיצה אמיצה אמיצה אמיצה אמיצה את סופרוומן!!!!!!!!! אוהבת המון!!! יעלי ה.._______ וכשתיהי מוכנה תספרי מתי שבא לך טוב? תמיד כאן כדי לשמוע ולהקשיב לך תזכרי את זה? ועוד חיבוקים! יעלי השמנה!

הי תגל

הי לך, אז ככה, גם אני די אמיצה ועובדה שאני לא הייתי מסוגלת לדבר בכזאת פתיחות לולא מסך הסודיות הזה. אני ממש מבינה אותך וזה גם בסדר גמור, זה חלק מהעניין וממש אין למה במה להתבייש. כולנו בדיוק אותו הדבר ולכולנו יש פגיעות רבה בתוכנו, שיותר קל להחביא כאן, אבל תחשבי, שגם האדם מולך בדיוק באותו המצב. זה בסדר גמור, תזכרי את זה!

רותי ב.

New member
תגל יקרה

נכנסתי עוד קודם, וראיתי את התמיכה הענקית שלך, את האהבה שזורמת, ושמחתי, והנה עכשיו ההודעה הזו, ואני כל כך הייתי רוצה שיגיע היום שלא יהיה צורך להסתתר, להסתובב ולצאת בחפזון שמא יזהו, אלא שתהיי שם זקופה וגאה, ותאמרי להם, כן, זו אני, ועשיתי זאת, והצלחתי, וגם אתם תוכלו לזה. וגם אני משתתפת בחיזוק ידיה של שזיפי, ושל כל באי הפורום.

רותי ב.

New member
תגל,

`מפלצת ההודעות` העיפה לי את ההודעה שהיתה מיועדת לך, אל מתחת להודעת sweetblue. לא יודעת הכיצד.. איתך.

A-naT

New member
לתגלי..

אני מבולבלת.. איפה היית היום? היית במקום עם אנשים מהפורום הזה? לא ידעתי בכלל שאנשים פה בקשר..

למעלה