ומה עכשיו?

stאסתי

New member
ומה עכשיו?

היי, קודם כל הרבה זמן לא כתבתי והיום מכל הימים אני מרגישה צורך לכתוב. אני חיה כבר כמה זמן בתחושה של "מה עכשיו.?" אולי אמא צודקת ואני "דרמה קווין" שמחפשת תמיד את הריגוש הבא ואם אין אחד מן המוכן אני אצור לי אחד אבל העובדה היא שמשעמם לי וריק לי וחסר לי שוב עבודה,שוב מסיבה,שוב אלכוהול,שוב לישון שוב עבודה ושוב ושוב ושוב אז אני נשארת בבית כי זה נהיה קצת מפחיד לראות אנשים. חוסר יכולת בסיסי לתקשר איתם או לומר משפט אחד שלם (לי תמיד היה כשרון טבעי לתקשר עם אנשים,איפה הוא??) אולי באמת חסר לי ריגוש,אולי חסר לי דווקא שקט אבל אני רק יודעת שאני מסתובבת כבר שבועיים עם כאב בטן מלחץ ואני לא יודעת ממה אני לחוצה חברה טובה (יותר משפחה כבר..) אומרת שאולי לפעמים צריך התערבות כימית כדי לאזן את הדברים אבל אני לא רוצה איזון שבא מכימיה אני רוצה איזון שבא מבפנים, אני רוצה לא להתעורר 10 פעמים ב4 שעות בלילה שטופת זיעה מפחד בלי לדעת ממה אני מפחדת אני רוצה שנת לילה אחת טובה,כזאת שקמים אחריה רעננים אני רוצה שלאיזשהו יום בשבוע יהיה משמעות עמוקה יותר מ"יום ראשון עבודה יום שבת בים" יצא לי מבולבל ואין לי מושג מה בכלל רציתי להגיד אבל לפחות אמרתי את התקדמות לא? אה ואם שואלים,אצלי הכל בסדר.

לגבי איזון

פעם חשבתי שלהיות מאוזן זה לעשות כמה שפחות דברים קיצוניים, "לשמור על השקט, ושהשקט ישמור אותי". היום אני יודע שהמצב שתיארתי הוא לא איזון, הוא קיפאון. הבנתי שבשביל להיות מאוזן אני צריך בדיוק את ההפך. אני צריך לעשות כמה שיותר דברים בצורה יחסית אינטנסיבית עם קיצוניות וקיצוניות נגדית, פעילות ערה בשתי הקצוות שומרת לי על האיזון, והשקט הנפשי. מקווה שהובנתי.

מובחרת

New member
אין ספק

שאת סובלת חזק מחרדות.יש טיפול לדבר הזה,כן,התערבות כימית,או טיפול אלטרנטיבי כגון:ביו אנרגיה ושיטת מח אחד.תעזרי לעצמך לחזור לישון כמו פעם.לילה טוב!

barr1969

New member
אין ספק

שהייתי נזהרת מאיבחון וירטואלי. למיטב ידיעתי גם אנשי מקצוע מגלים זהירות מסוג כזה של אבחנה.

מובחרת

New member
מח אחד=קינסיולוגיה

מח האדם בנוי משתי אונות,אדם משתמש רק באחת מהן.שיטה זו מפעילה את שתי הצדדים בו זמנית,וגורמת לזרימה בריאה של הורמון השלוה הנקרא:סרוטונין.פעולה דומה עושים כדורי הרגעה.

soelistit

New member
לאהוב ריגושים

או לצרוך כאלה - זה רק מעיד על היותך אדם מורכב ולא חד מימדי.... ובכלל - נירהלי שעדיף לצרוך ריגושים מאשר כדורים.....
צאי לאן שטוב לך - עשי מה שעושה לך טוב (סקס למשל?
- או סתם חיבוק ונשיקה?..) בלי לעשות חשבון של "מה אמא היתה חושבת עלי עלי עכשיו ואיך הייתי מצטיירת בעיניה".... אלא - וואו!!! סופסוף I FEEL FREE....... סופסוף - I CAN FEEL THE THUNDER IN MY HEART THAT I JUST CAN'T CONTROL כי לעיתים החריגות האלה - כפי שאנדנליסט היטיב לתאר - הם אלה שמקנים לך תחושה ומקור חיות.......

barr1969

New member
נשמע שהכל בסדר אצלך

במיוחד אחרי שתי הברזות. אותו כשרון טבעי לתקשר עם אנשים לא נעלם, זו את שלא מוצאת אותו בך, כמו שהרבה מהחיות שלך נעלמה, לפי מה שאת מתארת. לפעמים הגוף, לפעמים הנפש, ולפעמים שניהם, יוצאים לחופשה קצרה ומשאירים אותנו בלי אנרגיות. אני מניחה שחלק גדול ממה שתיארת, מוכר להרבה אנשים בהרבה תקופות. כשמרגישים בלי חיוניות, ונותנים למח להאמין שנגמר הכח, הכל נראה חרא, ובעיקר מרגיש ככה. אבל זה חוזר עם כמיה או בלעדיה. אם הגוף צריך עזרה כדי לאזן את עצמו, צריך המון כוח כדי לעזור לו, אבל הבעיה היא שחוסר האיזון מרוקן את האנרגיות, ולכן אולי עזרה חיצונית לא תזיק. מח אחד היא שיטה שבעיקר חרדים מאמינים בה. יש כאלו שמתארים את סגולותיה, ואחרים שלא מאמינים בה. לרב זה סוג של "אופנה", שאחרי תקופה שוכחים מקיומה. בנימה אישית יותר: את יודעת כמה אוהבים אותך, ומחכים לך שתחזרי אלינו. ננגב לך את הזיעה ונחייך אליך עד שתחייכי בחזרה.

justchip

New member
השיטה הזו שהוא מתאר שם

של זיהוי תכונות אופי בעזרת תוי פנים לא יצא מהאופנה בתקופה הויקטורינית יחד עם מישוש בלוטות הראש?

מחממנוע

New member
לא רק חרדים

גם כל מי שמתעסק ברפואה אלטנרנטיבית .יש בזה משהו, שחרדים ובעיקר נשים ש"מתחברות לזה יותר מהר" נוטים להאמין יותר לדברים הללו, וחילונים שמטבעם לא מאמינים, פחות מיחסים לזה חשיבות. ויש גם שמזלזלים. אני תמיד בדעה שאפשר לבחון הכל, בפרט עדיף לבחון דברים שתופעות הלוואי שלהם פחות הרסניות. לכדורים יש תופעות לוואי לטווח ארוך. כרגע ראיתי קדימון העוסק בתרופות, ואומר ש"המדינה מעדיפה את תושביה מסוממים" מענין מה תהיה התכנית הזו עם אילנה דיין. חשבתי שכבר מיפו את המח, אולם מסתבר שעוד לא גילו בדיוק את כל חלקי המוח, ועדיין הרוב השערות. בכל אופן לפי מה שמספרים באמת יש השפעה של האונות על ההתנהגות - מכאן "קמת על צד שמאל" - הצד שבו מרוכזים הדאגות והרציו לבין צד ימין הרגוע יותר. ואכמ"ל ויעוין בספר "אינטיליגנציה רגשית" לפחות בפתיחה - המוח. בסופו של דבר, לענ"ד - המבחן הוא מבן התוצאה, ואם טיפול כלשהו עושה לך טוב, אז סבבה. בכל אופן אני הקטן מבין שהחדרת חומרים כימים לתוך הגוף יכולה להזיק יותר מאשר דברים שנעשים מחוצה לו.

stאסתי

New member
אמרתי לך את זה כמה פעמים בזמן האחרו

אבל אני באמת אוהבת אותך תודה

justchip

New member
נשמע מוכר

רק במקרה שלי אני יודעת ממה הלחץ, לא שזה עוזר לי לפתור משהו (אה... ומעולם לא היה לי כשרון טבעי לתקשר אם אנשים כפי שאפשר לראות גם מהודעה זו) אני מבטיחה לעצמי שעוד מעט אני יעשה משהו שאני לא חייבת, יתחיל להתאמן למרתון (כן בטח), אקח חופשה ארוכה מהעבודה ואסע לאיזה מדינה נדחת או אפילו רק אטייל באתרי התרבות של העיר שלי שאני אף פעם לא מגיעה אליהם, הבעיה היא שאני לא מאמינה לעצמי וגם אם כן לא יודעת אם זה היה עוזר, בכל אופן אם את מוצאת רפואה למכה בבקשה שתפי.

stאסתי

New member
בטח שזה עוזר

לדעת ממה הלחץ לפחות יש את מי להאשים:) וברצינות את יכולה למצוא דרך להתמודד ע זה אבל כשאת מסתובבת עם כאבי בטן כאילו משהו רע הולך לקרות או כאילו את מאחרת למשהו מאוד חשוב ואין לך מושג ממה זה זה יותר בעייתי להתמודד עם זה

למעלה