ומה עכשיו?

ומה עכשיו?

ישנם ימים שאני מאוד עצובה וישנם ימים שאני מאוד רגועה, ישנם ימים שאני יכולה לצעוק עד השמים וישנם ימים שהאדישות מוחקת הכל. אנחנו לא גרושים - עוד זוג פרוד. ואם הבילבול לא עובר איך אפשר להחליט מה רוצים? פתאום עם המרחק שניכפה הנוכחות שלו חסרה הבלאגן שלו חסר המריבות איתו אפילו חסרות. אבל שיחה אחת איתו לפעמים יכולה להחזיר אותי בשניות אחורה ולאמר לו תודה שעשה מה שעשה ועזב. והוא גם מבולבל פעם שונא אותי, פעם אוהב אותי פעם מתגעגע ופעם סתם דואג.

ב ה י ר

New member
אני הייתי

מבררת זאת בטיפול זוגי. נשמע שיש עוד הרבה דברים לא "סגורים" בדרך ל "שם".

לא מעט אני שומעת\קוראת

על בלבול במערכת יחסים כשאנשים עדיין פרודים הן אצל בני הזוג ,כמובן אצל הילדים, וכנראה יתר המשפוחה. כמה מכביד... מעניין... כשהחלטתי לא ראיתי שמצ של "חזרה בתשובה", הרי לא מחליטים ברגע אחד על פרוק משפחה לקח לי למעלה משנתיים למצות לבחון על כל ההבטים להבין את ההשלכות, ולקבוע עובדה בשטח! והכי חשוב לדעת היטב!!!! שזהו שנגמר.שהרבה שנים אני מניחה מאחורי, ופניי נשואות הכי קדימה שאוכל דבר שהעצים אותי ולא רק בזוגיות החדשה שלי. אין פה מספיק פרטים כדי להבין כמה זמן אתם פרודים ולמה אתם עדיין כלכך "מתנדנדים", האם יש ילדים, אם חסרות לך (אפילו) המריבות איתו אם המרחק נכפה,הנוכחות שלו חסרה... מה טעם?! אני יודעת שלגעגוע יש צליל כואב...געגוע מעיד על אהבההההה, היום בזוגיותי החדשה אני חשה בכל רמ"ח איברי געגוע, אפילו של יום עבודה שלא נדבר על נסיעות כאלו ואחרות... למה נפרדתם??בטרם מיציתם ? ולמה שלא תנסו לשקם בעצם . מראה שכואבת מצבים כאלו כי אין חיים אחרים... כאן ועכשיו זה הזמן לחיות אותם!

בן הקשת

New member
מה עכשיו../images/Emo35.gif

עכשיו מחכים שיהיה קצת שקט בבית, ומכינים כוס
חם, ויושבים וחושבים על המקום האמיתי שלך עם עצמך, ללא כל תלות בנוכחותו, שכה התרגלת אליה. חושבים איך לקחת את כל מה שקרה לאחרונה, ועדיין קורה, ולהפוך את זה למשהו חיובי ובונה בחייך, ואפשר! או מדליקים איזה מוזיקה לטינית בקולי קולות, ומגלים איזה כיף יכול להיות לפעמים, לרקוד לבד. ואחרי שתגלי את עצמך מחדש, תהיי הרבה פחות מבולבלת בקשר ליחסך אליו. בהצלחה.

כל כך מזדהה איתך../images/Emo7.gif

כל מילה שכתבת כאילו נאמרה מפי כאילו יצאה מליבי. אני נמצאת באותו המצב וריק וחשוך בלעדיו ומחכה שכבר יעיף את המשפחה שלו מעליו ויחזור הביתה. יש ביננו אהבה אדירה אבל המשפחה... אוי כמה אנשים יכולים להיות רעים ולהפריד בין זוג שכל כך אוהב האחד את השני.

למעלה