ומה לגבי עכשיו?

קרניjack

New member
לרגע רציתי לשאול מאיפה את משיגה

את הספרים אבל אז ראיתי בחתימה

דיאנה1

New member
../images/Emo6.gif אני קונה אותם לקינדל

(שזה קורא ספרים אלקטרוני של אמאזון) הראשון עלה רק משהו כמו 4.5$ - אז אמרתי נו מה יש לי להפסיד... פחות מכוס קפה עם עוגה... הבעיה שיש 8 ספרים והמחיר שלהם הולך ועולה מספר לספר, בסוף זה יצא ממש יקר
יש אותם גם בספריה אבל עם תור גדול על כל אחד, בטח בגלל הסידרה... אה ובהמשך לפעילות הערפדית שלי, סיימתי עם העונה השלישית של באפי, ומאחר והגעתי להתפצלות בין באפי לאנג'ל, הזמנתי את הדיסק הראשון של אנג'ל בספריית הוידאו שלי. נראה אם תהיה עוד התמכרות...

קרניjack

New member
נחמד, אבל אין לדעתי כמו כריכה עם דפים

ביד מאשר איך שזה מורץ על מסך אלקטרוני. ובאפי זאת סדרה מצויינת, בעיקר שלשת העונות הראשונות. ראיתי רק את העונה הראשונה של אנג'ל ואני בקרוב מתכננת להמשיך ...

דיאנה1

New member
אז זהו גמרתי עם החלק הכי מוצלח של הסידרה...

האמת אמרו לי שעונה 2 הכי טובה והיא באמת היתה מעולה.

קרניjack

New member
אני

צופה בTRU BLOOD , סידרה נחמדה ורעיון מגניב רק חבל שהדמות הראשית היא כזאת אהבלה. ולא אשמתה התסריטאי, ככה היא גם נשמעת בספר. הודות לאליס אני גם שומעת (audio book) את DEAD UNTILL DARK שהוא נכנס מהר מאוד לעלילה (מהר מדיי לטעמי) . בקשר לספריי סטאפני מאייר , סיימתי את דימדומים, והודות למבצע בסטימצקי קניתי את ניו מון ואקליפס רק ב95 ש"ח. אני לא יכולה להגיד שמאוד אהבתי את הספר (כמו שכתבתי- קיטשי ולא כל כך מקורי) אבל הסיפור הוא חמוד(חלומי וסוג של פנטזיה של בנות
) , הסרט נראה מבטיח וכל עוד זה עושה לאנגלית שלי טוב- אני הולכת על זה:) בעקבות להשפעות הערפדיות האחרונות גם כתבתי תקציר סיפור ערפדים בקו שונה ממה שעלה לי עד עכשיו.

Blade Of Fire

New member
יש לי איזה סיפור ששוכב

על המחשב כבר כמה שנים ומחכה שאני אסיים אותו. הוא כעיקרון בנוי על יומן שערפד כתב במהלך חייו החל מהימים הראשונים והופעת הערפדים באירופה ועד ימינו אנו. זה מין שילוב של היסטוריה ואיך ערפדים השפיעו עליה. הבעיה היא שלפני שנה בערך נגמרו לי הרעיונות ונתקעתי, אבל לאחרונה צצו רעיונות חדשים. צפו לטוב

אני מנסה לכתוב משהו דיי מתוסבך...

ו-ממש- נתקעתי בכמה שבועות האחרונים. ;.; מחסומי כתיבה ארורים. אפילו עלילה יש לי מתחילתה עד סופה. O_ם למה אני לא מסוגלת לזוז עם זה? -מייבבת-

למעלה